SISKOLTA LAINATTUA Tämä valkoinen pitsihelmainen haalari on yksinkertaisesti t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n. 
En vuoden 2011 pitsikauden jälkeen ole oikeastaan pitsistä innostunut, ainakaan missään muualla kuin rintaliiveissä haha. Olkoon tämä haalari se poikkeus sääntöön. Alunperin tämä on h&m:ltä, mutta minun käsiini tämä päätyi siskon lahjoittaman. Kaikki isosiskot varmasti tietävät sen, että pikkusiskot vie joko luvan kanssa tai luvatta kaiken sun vaatekaapista :---D Olen lahjoittanut hyvin paljon vaatteita pikkusiskoilleni, saamatta mitään ikinä takaisin. Ennen tätä! Pompin varmasti tasajalkaa onnesta kun sain tämän itselleni!
Tämä haalari "hits all the boxes" mulle. Valkoinen väri, spagettiolkaimet, laskeutuva malli, kauniit yksityiskohdat, se että se on haalari, kaunis avoin selkä, tarpeeksi yksinkertainen ja minimalistinen design ja kaiken lisäksi se sopii mun kropalle täydellisesti. Tämän voi pukea mun mielestä niin juhlaan korkkareiden ja punahuulien kanssa, kuin arkeenkin terveyssandaalien ja merivedestä takkuisen tukan kanssa. Tän täytyy olla mun yksi lemppareimmista kesävaatteista. 
Oon sitä mieltä että tän haalarin kanssa melkein paremmin sopii luonnollinen look, surffitukka ja meikitön naama. Aurinkolasit ja päivettynyt iho huijaa huomattavasti kasvojen ihon hyvännäköiseksi ja oonkin loman aikana pelkästään meikannut kulmat (jos niitäkään). Tukka on ainut mikä ehkä vähän aiheuttaa murhetta, kylmä blondi ei oo täällä mikään helpoin ylläpitää. Vaikkei pesuväli olekkaan täällä lyhentynyt, kastuu hiukset huomattavasti useammin kuin kotona, minkä vuoksi hopeashamppoon viileä sävy huuhtoutuu pois nopeasti. Tuntuu että melkein koko ajan tukka kellertää jostain kohtaa, ainakin omasta mielestä. Saatan olla tän suhteen vähän neuroottinen. Onneksi raahasin mun fudgen tännekkin mukaan, joten kyllä tässä pärjätään. Suolavesi ja aurinko, ei oo ehkä se paras vaihtoehto blondatulle tukalle! Saa nähdä missä kunnossa tukka on sitten toukokuussa ja pitääkö lähteä kokeilemaan jotain muuta kuin tätä white-bob tyyliä :---P

Kaikessa mökkisyydessään nää kuvat on jotenkin tosi symppikset mun mielestä. En tiedä onko mitään parempaa kuin kelta-valko raitaiset puutarhakalusteet. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli