SKAM NOORAYou look like Noora from SKAM. Näytät ihan SKAM:n Nooralta! 

Olen tainnut nyt viimeisen vuoden aikana kuulla tämän lausahduksen niin monta kertaa, ettei kahden käden sormet riitä niiden laskemiseen. Multa on myös kysytty, että olenko varta vasten leikannut ja värjännyt hiukseni samanlaiseksi kuin Nooralla (tämä on ilmeisesti ihan yleistä ainakin Norjassa), johon olen vakavalla naamalla todennut, että mulla oli tämä tyyli ensin ja Nooran tyyli tähän sarjaan on kopioitu multa. Mulla kun nyt sattuu itseasiassa olla myös tapana käyttää punaista huulipunaa ja meidän tyyli pukeutua, ei myöskään eroa kovin paljoa. Löytyy vintage mom-farkkuja, isoja poolokauluksellisia neuleita ja oversized trenssejä ja villakangastakkeja. Ja no tietenkin nämä hiukset! Voi tosin olla, että meillä on kasvoissakin jotain samoja piirteitä, koska niin moni tosiaankin on tämän faktan minulle todennut, ettei se vaan voi johtua hiuksista.

Uskon että varsinkin kun SKAM on saanut paljon suosiota myös Suomessa, ettei nämä kommentit ainakaan vähene hahah… Mutta! Kohteliaisuutena otan tämän tietenkin! Olen ehkä vähän imarreltu aina kun minua Nooraan verrataan ;-----)

Tämä asu on vähän inspiroitunut hänen tyylistään, vaikkakin täytyy kyllä sanoa, että minun normaalit asut aika hyvin imitoi hänelle kehitettyä tyyliä. Tai kummin päin sitten tätä ajatteleekaan. Aloin tällä viikolla ihmetellä, että miksi blogiin päätyy koko ajan enemmän lukijoita vauva.fi sivuilta, mutta kun löysin keskustelun missä oli minun blogin linkki, yllätyinkin hyvin positiivisesti. Keskustelussa juurikin puhuttiin SKAM:n hahmojen tyyleistä ja siitä miten ne onkin niin ajankohtaisia ja tultiin siihen lopputulokseen että inspiraatiota on haettu varmaan blogeista ja siitä mikä on oikeasti pinnalla nuorison keskuudessa trendeistä. Mukaan tähän pohdintaan olikin sitten linkattu minun blogi ja Pupulandia-blogi esimerkkeinä tästä tyylistä!

Minä olen tietenkin katsonut SKAM:a, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita (niiden muutaman lisäksi jotka on tästä jo minulle kommentoinut!)? Mitä mieltä olette tästä yhdennäköisyydestä? :----DTykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Pellikka,
haha kuin hauskaa kuulla :----D No niin on!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
haha eikääää :-----D Se nyt ois ollutkin! mut ihana kuulla :----) Mä en jotenkaan itse aluksi ajatellut yhtään että oltaisiin samannäköisiä, mutta pakko se on kai myöntää!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
No sit voit palata kertomaan, kun oot saanut katsottua SKAMIN :----D Se on kyllä katsomisen arvoinen! Kiitos<3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Haaa eikä, tätä oon just kuullut :----DD En jotenkaan itse tätä eka ajatellutkaan kun katsoin Skamia, vasta sen jälkeen kun tästä alkoi monet mulle toteamaan! Pakko meissä sit olla samaa näköäkin, ihan kasvoissa koska en usko että pelkän tukan perusteella näin moni olisi tätä mieltä :---P
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Aika hassua miten paljon voi ihmisten mielipiteet/näkemykset erota koska mä en näe esim kasvoissa juuri mitään samaa, ja ainakin muoto on aivan eri. Mut tyyli ja hiukset kyl mätsää täysin Nooraan, se on totta!
Reetta Pellikka,
mä oon kanssa ollut sitä mieltä etten oikein erota tätä yhdennäköisyyttä :---D Mut kai se että tyyli ja hiukset on jo niin samansuuntaiset, tekee jo paljon!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Emilia,
Mä oon kattonut Skamia ja mullakin tuli heti Noorasta mieleen sut! Tykkään teidän molempien pukeutumistyylistä ja hiuksista tosi paljon, heh 😊
www.blogger.com/profile/121209219080150184
Reetta Pellikka,
Ne on kyllä meillä yllättävän samantyyliset :---D Mut kiva kuulla!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Emma
,
Mä oon kuullu itseasiassa ite tota samaa! mun kaverin mielestä sen lisäks et näytän nooralta on mulla samanlaiset eleet ja jopa kävelytyyli 😃 oli pakko sit alkaa kattoon sitä sarjaa tän jälkeen että huomaanko ite mitään yhtäläisyyksiä ja tunnistan kyllä yhen ilmeen ainakin mikä meillä on samanlainen mut en sit muuten ihan tajua 😃
Reetta Pellikka,
haa en ole siis ainut! :----D Mulla sentään ei oo mennyt noin pitkälle yhdennäköisyys/oloisuus hah! voi olla että itse sitä on vaikeampi nähdä, mitä muut sitten näkee helpommin yhtäläisyyksinä.
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli