SKIRT SUIT | BLEISERI + MINIHAME SETTI

Ottaen huomioon sen miten innoissani oon housupuvuista, niin ei varmaan tule isona yllätyksenä se, että mun uusin lemppari on bleiseri+hame setti! Syyskuussa toivottavasti tarkenee vielä hetken paljailla säärillä ja tää on ihan täydellinen asukokonaisuus syyspäiviin! Bleiseri pitää lämpimänä, varsinkin jos alle kerrostaa neuletta, mutta paljaat sääret keventää kokonaisuutta. Bleiseri hame -setti on ollut tän vuoden it-vaate, mutta koska en käytä minihameita niin paljoa, en oo viittinyt sijoittaa tähän trendiin ennemmin. Ajatuksena onkin ollut, että en tätä trendiä halua ostaa kaupasta uutena, vaan katselen jos löytyisi sopiva kombo kirpparilta. Ja sitä tää liituraita puku ehdottomasti on! Tummansininen on ehdottomasti yksi mun väreistä ja liituraita kuosi on tarpeeksi minimalistinen mun makuun. Koska itse puku on väritykseltään ja kuosiltaan hillitty, ei tää trendi oo too much mun päällä, niinkuin se olisi voinut olla esimerkiksi ruudullisena tai kirkkaan värisenä.


Mulla kävi älyttömän hyvä tuuri kun bongasin tän setin kirpparilta. Löysin ensin pelkästään bleiserin miesten osastolta ja otin sen mukaan kokeilemista varten. Ja sitten bongasin tän hameen naistenosastolta ja miten ollakkaan, ne on täsmälleen samaa kuosia ja ovat varmaan alunperin kuuluneetkin yhteen! Hame oli alkujaan reilun pituinen ja reippaan kokoinen myös vyötäröltä, mutta sen lyhentäminen mini mittaan ja vyötäröltä kaventaminen oli helppo homma toteuttaa kotona. Tää setti on siten kokonaan kirpparilta löydetti, asusteita lukuunottamatta! Oon viimeaikoina ollut täysin koukussa kirppistelyyn ja sen myötä myös pukeutumaan asuihin, joissa on pelkästään second hand vaatteita. Meidän uuden kodin läheltä löytyy aivan ihana second hand kauppa, jossa myydään ihan kaikkea astioista golf mailoihin ja mulla onkin tapana käydä siellä tutkimusreissuilla aina kun ehdin! Alkujaan kun muutin Norjaan, olin aika pettynyt second hand tarjontaan täällä, koska kaikki tuntuu olevan vähän kalliimpaa ja kuratoidumpaa. Oslosta löytyy monia vintage putiikkeja ja pelastusarmeijan ja uffin liikkeitä muttei yhtään itsepalvelukirppistä niin kuin Suomesta. Mutta nyt oon ehkä luovuttanut hintatason suhteen ja todennut, että ainakin täältä löytää aika hyvin juuri niitä "aitoja" vintage vaatteita, uudemman ketjuliike tuotannon sijaan. Niistä malttaakin maksaa vähän enemmän, niiden usein ollessa laadukkaista materiaaleista huolella tehtyjä.

Tää setti on just sopivasti toimistolook, mutta kun sen kanssa pukee lenkkarit niin siitä saa mun näköisen! Oonkin todennut, että lenkkareiden pukeminen kaiken sen kanssa joka on liian tyttömäinen tai siisti omaan tyyliin nähden toimii hyvin.


Mitä mieltä te ootte tästä setistä? Kannattaako pysyä perinteisessä housupuvussa, vai onko hamepuku sopivaa vaihtelua?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli