SMOOTH PAYMENTS: SPONSORED VIDEO

LIFE, yhteistyö

Sponsored video: Klarna

lettukakku smoothiebowl aamuauringossa kainaloon päiväunilla kömpivä kissa

Jokainen näistä kuvista merkitsee mulle yhtä ja tiettyä; yksinkertaista onnellisuutta. Helppoja huolettomia hetkiä. Mutta miten tää kaikki sitten liittyy Klarnaan?


Mä rakastan nettishoppailua ja ostan mieluusti netistä kaiken vaatteista kirjoihin lentolipuista elektorniikkaan. Ei oo oikeestaan mitään mitä mä en olisi ostanut netistä! Siinä missä kaupassa käydessä sun on tehtävä ostopäätös juuri siinä hetkessä vertaamatta vaihtoehtoja, voi netissä pallotella vaihtoehtoja melkein loputtomiin ja löytää se just täydellisin vaihtoehto. Yksi huono puoli nettishoppailussa tosin on. Nimittäin maksaminen. En tiedä miksi, mutta jostain syystä pidän netissä maksamista vähän vastenmielisenä ja monimutkaisena prosessina!

Kuinka monta kertaa oot miettinyt, että uskaltaako tänne jättää pankkikortin tietoja? Tai tuskastellut siitä, että laskun ottaminen maksaa, muttet kuitenkaan haluaisi maksaa tuotteita etukäteen. Mä oon jostain syystä pihi laskusta maksamisen ja toimituskulujen kanssa hah. En kovin usein tilaile kovin oudoilta nettisivuilta, mutta muutamaan otteeseen on tullut mietittyä, että viitsiikö tänne jättää korttitietoja. Varsinkin niinä kertoina kun en ole ihan varma tilaamastani tuotteesta koon tai muun syyn takia, maksan se mielluummin vasta jälkikäteen jotta voin rauhassa miettiä haluanko pitää tuotteen vai palauttaa. Kun maksaa vasta jälkikäteen on jotenkin paljon helpompi palauttaa huono tuote ja siten vältän rahojen palauttamisrumban ja epävarmuuden. Niin monta kertaa oon setvinyt rahojen palauttamista tuotteesta ja sitten kytännyt pankkitiliä että tuleeko ne vai ei! Näiden syiden vuoksi mä oon ihastunut Klarnaan.

Oon käyttänyt Klarnaa jo pitkään ja jos joillekkin teistä se ei oo vielä tuttu, niin Klarna tarjoaa jokaiselle vaivattoman ja helpon maksutavan online-ostoksille. Klarnan kautta voi ostaa tuotteet laskulle ja maksu itse verkkokaupassa hoituu muutamalla klikkauksella, eikä sun tarvitse kaivella esiin pankkikortin numeroita tai tilitietoja. Tykkään erityisesti myös siitä, miten heidän omilla sivuillaan mun profiilissa näkyy kaikki mun laskut ja tiedot samassa kohdassa! Tää saa nyt kuullostamaan mut siltä, että tilaan ihan sikana roinaa netistä XD

Käytän aina kun on vain mahdollista Klarnaa ostamiseen ja muutamassa ongelma tilanteessa oon saanut heidän asiakaspalvelustaan ihan loistavaa apua, minkä vuoksi halusinkin vinkata teille Klarnasta. Palvelu on tosiaankin mun toimesta testattu ja todettu toimivaksi! Vaikka haluankin painottaa, että en nyt yllytä teitä nettishoppailemaan! Mutta jos ostoksia teette, niin Klarnan lasku voi olla ihan varteenotettava vaihtoehto.


Alla vielä mun mielestä ihanan huvittava Klarnan mainosvideo, markkinoinnin opiskelijana musta on virkistävää nähdä vähän erilaista mainontaa kuin mihin on aina totuttu! ps. video ei näy jos sulla on selaimen ad-block päällä

sponsored post

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229