S/S '18 YKKÖSTRENDI: PILKUT

Jos mun pitäisi valita vaan yksi trendi tälle keväälle ja kesälle, ois se ehdottomasti pilkut! Pilkullinen hame on tän hetken must-have trendi ja mä bongasin omani tuttuun tapaan kirpparilta! Mun midi-hame kokoelma kasvaa uhkaavaa tahtia ja nyt on kyllä pakko sanoa stoppi tälle keräilylle haha. Tää hame oli alunperin mulla nilkkoihin asti yltävä, mutta lyhensin sen midihelmoille tuttuun awkward-mittaan, joka on täydellinen vähän korkeampien nilkkureiden kanssa. Tämä sukkabootsien ja midihelman kombo on mun mielestä ihan täydellinen kevääseen!

Keväästä ei tosin Oslossa voi ehkä enää parhaalla tahdollakaan puhua, koska täällä on nyt viimeiset viisi päivää ollut yli 20 astetta lämmintä ja täysin aurinkoista! Mä en ehtinyt ollenkaan käyttää mun kevät-asukokonaisuuksia, mutta eiköhän nää säät tästä ehdi vielä viilentyä uudelleen XD En tiedä miten sitä unohtaa, miten hyvältä voi lämpö tuntua ja miten ihanaa on iltaisin kun tarkenee ilman takkia iltatuulessa. Ei oo helppoa olla uskomatta sitä, että me herätään uudestaan eloon tänä aikana.

Uskon että tästä komobosta vähän muunneltuna tulee mun kesän vakkari (niin monta erilaista midihametta ja teepaitaa löytyy kaapista)! Rento teeppari ja söpömpi hame on täydellinen vastakohtien yhdistelmä, varsinkin yhdistettynä tennareihin. Erityisesti tykkään tän teepaidan punaisesta tekstistä pilkkujen kanssa, mikä tekee asulle viimeistellyn vaikutelman ja ei tää takkikaan asua pilaa! Välillä tuntuu että takki on monissa asuissa vähän liikaa, mutta tähän asuun tää just oikean pituinen ja rennonmallinen trenssi sopii super hyvin. Tästä trenssistä on muodostunut mun vakkaritakki ja vähän mietinkin, että pitäisikö luovuttaa eteenpäin muutama trenssi, jotka on jääneet vähemmälle käytölle.


Iskeekö tää kombo suhun?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna
JokiJohanna,
Iskee ja kovaa! Multa löytyykin pilkulliset culottes housut, jotka näyttävät helposti hameelta ja sitten upouusi punainen midihame, jonka yhdistin punatekstiseen hennon vaaleanpunaiseen teeppariin ja loafereihin <3 ps. noi lasit on tosi makeet!
nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jes, sama täällä! Pilkku-housut voisi olla kyllä ihanat itselläkin, ehkä törmään kesällä sopiviin :----)) Kiitti!
nouw.com/reettapelli
Pinja,
On kyllä ihan super hyvännäköinen asu! Pilkut on ehdottomasti 'se juttu' tällä hetkellä ja oon itekin ihastunut printtiin ihan täysin!
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitti! Onneksi pilkut on myös tosi ajaton kuosi mikä tulee aina uudelleen muotiin, niin tähän trendiin onkin helppo ihastua 😍
nouw.com/reettapelli
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Pilkut iskee todellakin tällä hetkellä melkeen vaatteessa kuin vaatteessa! Mä ostin just myös ihanat leveelahkaiset pilkulliset housut ittelleni kesäks 😍
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
oi vistit mäkin oon haaveillut liehuvista pilkkuhousuista! Ehkä bongaan kesällä jotkut kivat 😍
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli