STEVE JOBS OUTFIT AND FISHNET SOCKS

SLOW FASHION

Olin pitkään sitä mieltä ettei verkkosukkis trendi oo mulle. Olin päättänyt että mähän en tähän kelkkaan hyppää, mutta sitten näin jossain stailauksen verkkosukista ja en voinut enää vastustaa.  Se perinteinen tarina siis. Verkkosukkikset on mulle liikaa, ei ne oikein tunnut istuvan mun tyyliin, kun taas pelkät sukat on trendikäs ja mielenkiintoinen lisä mihin tahansa asuun. Fashion victim ja sillai. 
En taida saada tästä vaaleanpunaisesta tarpeeksi. Tukan lisäksi voisin pukeutua melkein päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen. Tälläkin hetkellä täällä ruudun takana istun vaaleanpunainen huppari päällä :--D Toinen 'trendi' josta oon innostunut on vyöt, jos sitä nyt voi trendiksi kutsua haha. Kaikki yläosat tuntuu näyttävän kivemmalle kun ne laitetaan farkkujen sisälle ja viimeistellään vyöllä, jossa mieluusti on kultainen solki. Tästä saamme tietenkin syyttää sitä Gucci-vyötä. Muutenhan tämä asu on melkein Steve Jobs-kokonaisuus keskisinisine farkkuineen ja mustine poolopaitoineen. Huomaamattaan sitä ottaa näköjään vaikutteita ihan kaikkialta. Farkut tuntuu just nyt niin omalle vaatteelle, puen ne joka päivä mitään ajattelematta päälleni. Oon erityisen innoissani tietenkin siitä, että oon taas reunited nun farkkukokoelman kanssa Oslossa! 
Muutenkin tuntuu että just nyt inspiraatiota on vaikka muille jakaa, kai se tekee hyvää ottaa vähän etäisyyttä omaan vaatekokoelmaan. 17, 843 kilometriä etäisyyttä noin tarkalleen ottaen. Se myös ehkä auttaa, että sai pienen breikin talvesta ja käyttää jo kesävaatteita ja nyt palata taas kevääseen. Villapaidat ja farkut tuntuukin taas mielenkiintoisille, varsinkin trenssien ja nahkatakkien kanssa! Tai ehkä se on vaan tää vaaleanpunainen tukka. Kaikki tuntuu näyttävän paremmalle sen kanssa. 
En ois ehkä tätä uskonut, mutta vaaleanpunainen tukka alkaa tuntua tosi omalle jutulle. Melkein toivon että tää ei kunnolla haalistu pois pesussa :-----D Tukka update: kolmen pesun jälkeen vielä päässä täydellinen pastellin vaaleanpunainen! Tästä kuvasta näkee tän hetken tilanteen aika hyvin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Noora
Noora,
Ihana toi takki. Mistä oot hankkinut sen?
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Oon ostanut tämän Norjalaisesta liikkeestä nimeltä Urban, http://www.urbanshop.no/ 😊
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229