STEVE JOBS OUTFIT AND FISHNET SOCKS


Olin pitkään sitä mieltä ettei verkkosukkis trendi oo mulle. Olin päättänyt että mähän en tähän kelkkaan hyppää, mutta sitten näin jossain stailauksen verkkosukista ja en voinut enää vastustaa.  Se perinteinen tarina siis. Verkkosukkikset on mulle liikaa, ei ne oikein tunnut istuvan mun tyyliin, kun taas pelkät sukat on trendikäs ja mielenkiintoinen lisä mihin tahansa asuun. Fashion victim ja sillai. 
En taida saada tästä vaaleanpunaisesta tarpeeksi. Tukan lisäksi voisin pukeutua melkein päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen. Tälläkin hetkellä täällä ruudun takana istun vaaleanpunainen huppari päällä :--D Toinen 'trendi' josta oon innostunut on vyöt, jos sitä nyt voi trendiksi kutsua haha. Kaikki yläosat tuntuu näyttävän kivemmalle kun ne laitetaan farkkujen sisälle ja viimeistellään vyöllä, jossa mieluusti on kultainen solki. Tästä saamme tietenkin syyttää sitä Gucci-vyötä. Muutenhan tämä asu on melkein Steve Jobs-kokonaisuus keskisinisine farkkuineen ja mustine poolopaitoineen. Huomaamattaan sitä ottaa näköjään vaikutteita ihan kaikkialta. Farkut tuntuu just nyt niin omalle vaatteelle, puen ne joka päivä mitään ajattelematta päälleni. Oon erityisen innoissani tietenkin siitä, että oon taas reunited nun farkkukokoelman kanssa Oslossa! 
Muutenkin tuntuu että just nyt inspiraatiota on vaikka muille jakaa, kai se tekee hyvää ottaa vähän etäisyyttä omaan vaatekokoelmaan. 17, 843 kilometriä etäisyyttä noin tarkalleen ottaen. Se myös ehkä auttaa, että sai pienen breikin talvesta ja käyttää jo kesävaatteita ja nyt palata taas kevääseen. Villapaidat ja farkut tuntuukin taas mielenkiintoisille, varsinkin trenssien ja nahkatakkien kanssa! Tai ehkä se on vaan tää vaaleanpunainen tukka. Kaikki tuntuu näyttävän paremmalle sen kanssa. 
En ois ehkä tätä uskonut, mutta vaaleanpunainen tukka alkaa tuntua tosi omalle jutulle. Melkein toivon että tää ei kunnolla haalistu pois pesussa :-----D Tukka update: kolmen pesun jälkeen vielä päässä täydellinen pastellin vaaleanpunainen! Tästä kuvasta näkee tän hetken tilanteen aika hyvin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija,
Mä oon huomannut, että oot rakastunut vaaleanpunaiseen, hahah! 😃 Toi tukka on vaan niin upea ja asu taas kerran!
www.blogger.com/profile/156350052258467910
Reetta Pellikka,
haha guilty as charged! tän tukan myötä vielä enemmän :---D Kiitos<3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Sofia,
Mulla on kans pitkään ollut hiukan ristiriitaiset tunnelmat noiden verkkosukkisten kanssa. Joillekin ne sopii ihan älyttömän hyvin ja näyttävät kivoilta kunnolla revittyjen farkkujen kanssa, mutta omaan tyyliin ne eivät tunnu nappaavan eivät sitten yhtään :'D kun ei sovi niin ei sovi, hah.

Tosi ihana toi trenssi ja vitsit noi hiukset sopii sulle hyvin! Mäkin oon ihan in love vaaleanpunaiseen tänä keväänä. Vaatekaappia se ei tosin ole vielä harmaan ja mustan joukkoon päässyt komeilemaan, mutta eiköhän se pikkuhiljaa. Jos olin pohjaton lompakko 😃
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
Totta! En kanskaan itselle osaisi kuvitella sitä sukkis-lookkia revittyjen farkkujen kanssa, nää sukat menee just kivana yksityiskohtana!

Kiitos :---) Mulla tää vaaleanpunainen kausi alkoi jo varmaan viime keväänä, ostin silloin jo tän vaaleanpunaisen trenssin ja bombertakin! Tää tukka kyllä tekee rakkauden vaaleanpunaiseen aika selväksi :----D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Noora
,
Ihana toi takki. Mistä oot hankkinut sen?
Reetta Pellikka,
Oon ostanut tämän Norjalaisesta liikkeestä nimeltä Urban, http://www.urbanshop.no/ 😊
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli