STYLED BY THE BOYFRIEND

SLOW FASHION

Mitä tapahtuu kun laittaa poikaystävän valitsemaan vaatteet sun puolesta?Ainakin lähtö nopeutuu, koska mä saatan venkslata ja vaihtaa vaatteita moneenkin otteeseen ennen lähtöä! Paremmalla puoliskolla menin tän kokonaisuuden kasaamiseen ehkä kaksi minuuttia :---D Aika hyvin taitaa poikaystävä tietää mikä on mun tyylistä, koska melkein oisin voinut tän asukokonaisuuden itsekkin keksiä. Olisi varmasti mennyt tiellekkin tämä läpi omana valintana, jos en erikseen kertoisi tän olevan paremman puoliskon käsialaa? Farkut, poolovillapaita, mustat nilkkurit ja villakangastakki kun nyt on vaan mun basic-uniformu. 

Kun kyselin miksi juuri nämä vaatteet, oli vastaukset, kuten ehkä arvata saattaa, aika käytännönläheisiä. Villapaita valikoitui siksi, että ulkona oli pakkasta ja farkut siitä syystä että ne oli mulla pinossa päällimmäisenä (ja sopi kuulemma hyvin tähän villapaitaan). Takki ja kengät olivat ns. safe choice ja myös kuulemma 'nice'.

En usko että tässä asukokonaisuudessa ollaan niinkään mietitty vaatteiden yhteensopivuutta, vaan sitä mikä oli helposti saatavilla tai lähettyvillä valintaa tehdessä :---D Mutta pakko kyllä myöntää, että parempi puolisko onnistui tehtävässään paremmin kuin odotin! Kokonaisuus on sellainen mikä voisi mun päältä löytyä muutenkin, mikä saattaa ehkä johtua joko siitä, että meillä on vähän samanlaiset tyylit poikaystävän kanssa tai siitä, että toinen otti vähän varmanpäälle valinnoissaan.

Mun pitää ehkä useemmin pyytää poikaystävää valitsemaan mulle asukokonaisuuden, oli aika luksta pukea päälle jonkun muun valitsema kokonaisuus sen kummemmin miettimättä! Kenet pyydän seuraavaksi stailaamaan mut?

Miten ois lukijoiden asuideat toteutettuna?

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229