SUDIO SWEDEN KUULOKKEET+ LEMPPARIMUSIIKKI SOITTOLISTA

yhteistyö, LIFE

YHTEISTYÖ | COLLABORATION

Mä oon juurikin se henkilö, joka kuuntelee aina musiikkia, kotona, pyöräillessä, kävellessä, bussissa, kaupassa, lenkillä, yksin ollessa, nukkumaan mennessä, lentokoneessa, matkustaessa, haaveillessa, siivotessa ja ruokaa laittaessa. Kuulokkeiden unohtaminen kotiin on melkein mun pahin painajainen haha. Oon käynyt läpi lukemattomia nappikuulokkeita, koska valitettavasti mun tehokäytössä mitkään ei tunnu kestävän kovin pitkää aikaa. Vaikka olisinkin sijoittanut niihin vähän isomman summan. Tän vuoksi oon 'tyytynyt' käyttämään halpoja kuulokkeita ja tehnyt kompromissin äänenlaadun ja käyttömukavuuden suhteen. Omistan myös kunnon kuulokkeet, mutta jos oon rehellinen, niin mä kallistun nappikuulokkeiden puoleen, varsinkin laseja käyttäessä. Silmälasien kanssa  korvien päälle menevät kuulokkeet alkaa muutaman tunnin jälkeen tuntua kuin aivoja kiristettäisiin :----D
Nyt tähän asiaan on tullut muutos, ja muutos todellakin parempaan suuntaan! Kun Sudiolta kysyttiin, haluaisinko kokeilla heiltä kuulokkeita, pompin tasajalkaa riemusta. En voi ehkä väittää että olisin kova välineurheilija mitä tulee mun kuulokkeiden suhteen, mutta kun miettii kuinka paljon käytän mun kuulokkeita, voisin hyvinkin olla.
Mun valinta oli klassinen nappikuuloke valkoisena ja ruusukultaisin yksityiskohdin, mutta valikoimasta löytyy kuulokkeita myös esimerkiksi bluetooth ominaisuuksilla. Sen lisäksi että nämä kuulokkeet on super nätit, on pakko sanoa että nää on parhaat kuulokkeet joita mä oon koskaan testannut. Äänenlaatu on jotain ihan erilaista kuin mun edellisissä! Siinä missä ennen sai olla lisäämässä volyymiä kovemmalle, nyt riittää alhaisempi äänenvoimakkuus ja musiikki tuntuu ympäröivän kokonaan. Tästä kiittää ainakin mun korvat, mä oon valitettavasti myös juuri se henkilö, joka on jo pitkään varmasti kuunnellut musiikkia liian kovalla, toivoen että sitten kuitenkin vanhana kuulo pysyisi tallella. 
Paketissa tulee mukana neljät erikokoiset tulpat kuulokkeisiin, mikä on mulle ainakin ehdoton lisävaruste, koska mun korvat on liian pienet siihen standardikokoon. Ja mikä parasta, mukana tulee vielä nahkainen kotelo kuulokkeille, jonne ne saa helposti rullattua sisälle talteen kun ne ei ole käytössä. En oo varmasti ainut, jolla kuulokkeet pyörii aina laukun pohjalla ja menee solmuun, ja varmaan sen vuoksi myös hajoaa nopeasti.


Olen suoraansanottuna ylpeä mun musiikkimausta ja olen sitä mieltä että ihmiset, jotka osaa soittaa jotain instrumenttia kokee musiikin täysin eri tavalla kuin ei-musikaaliset ihmiset. Se että osaa itse tuottaa/soittaa musiikkia avaa täysin uuden ulottuvuuden musiikin kuunteluun. Tämän vuoksi puolivitsillä usein sanonkin, että 'nyky'musiikki ei ole musiikkia ollenkaan. Oikeaa musiikkia on musiikki, jossa on bändi soittimineen ja laulaja haha. 
Mä rakastan indie pop/rockia ja kokosin alle mun all time favourite listan, jossa on yksi levyllinen musiikkia jokaiselta mun lemppari artistilta. Ihmiset voidaan mun mielestä jakaa karkeasti kahteen ryhmään musiikin kuuntelun suhteen. Heihin jotka kuuntelee levyjä alusta loppuun ja niihin jotka kuuntelee satunnaisia kappaleita eri artisteilta. Mä nautin siitä kun voin kuunnella hyvän levyn alusta loppuun oikeassa järjestyksessä, niinkuin artisti on sen suunnitellut kuunneltavaksi. Kuuntelen myös paljon musiikkia sufflella ja yksittäisiä kappaleita uusilta artisteilta, mutta mikään ei oo musta mahtavampaa kuin se, että löydät uuden hyvän kappaleen ja sitten löydät koko levyllisen samalta artistilta. Joten siis, alla mun lemppari levyt lemppari artisteilta! Saa kuunnella sufflella tai sitten albumi kerrallaan :---D

Löytyykö listalta tuttuja artisteja tai omia lemppareita? Mulle saa myös vinkkailla omia lemppareita kuunneltavaksi, mä oon aina etsimässä uutta musiikkia mun listoille!Ja jos kiinnostuit näistä kuulokkeista, niin koodilla reetta15 saa 15% alennuksen mistä tahansa tuotteesta Sudio Swedenin nettisivuilla!

Likes

Comments

karitamaaria
karitamaaria,
Tuttuja nimiä löyty, ainakin alt-J, The Lumineers, Lorde & Florence + The Machine <3 alt-J'n Something Good oli mun viime vuoden soitetuin biisi Spotifyssä 😃

Vinkkaan sulle seuraavat biisit / artistit: José Gonzáles - Crosses, Syd Matters - Obstacles ja To All of You, Sparklehorse - Piano Fire, Message to Bears - Mountains, Angus & Julia Stone - Santa Monica Dream, Local Natives - Mt. Washington, Jason Myles Goss - Hospital Shirt ja viimesenä James TW - When You Love Someone.
www.blogger.com/profile/053753476418878899
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Ei varmaan mullakaan jää toi Something Good kauas ykkös paikalta :--D

Jesss kiitos! Pitää tsekata nää asap! Jumitun itse usein vain tuttuun ja turvalliseen, joten nää vinkkaukset tulee kyllä tarpeeseen! Joten kiitos vielä :---)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229