suomalainen vintage nahkatrenssi


Oslossa on satanut nyt kolme viikkoa putkeen (kuten näistä kuvista voi päätellä), mutta onneksi nyt sää on kääntynyt ja ainakin seuraavaksi viikoksi on luvattu aurinkoa! Jatkuvan sateen vuoksi näytän yhtä nuupahtaneelta kuin mun kasvit, mutta pieni hetki auringossa tekee ihmeitä molemmile :--D Jos kotitoimistossa istumisesta voi sanoa yhden hyvän puolen, on se ehdottomasti se että voi käydä pikakävelyillä kesken työpäivän!


Mulla on vähän huonona tapana suunnata näillä mun pikakävelyillä meidän kodin lähellä olevalle kirppikselle. Vannotan itselleni että meen vain katselemaan, mutta minkäs sille voi kun aika usein sieltä tekee ihan uskomattomia löytöjä. Olisi melkein rikollista jättää ne sinne jonkun muun löydettäväksi haha. Oon kyllä yrittänyt pitää itseni kanssa tiukkaa linjaa ja toitotan itselleni että kaikkea kivaa ei tarvi omistaa. Mun ei tarvitse ostaa jotain vain siksi että se on mahtava löytö. En sentään pidä omaa vintage putiikkia, joka on kyllä kieltämättä ollut ajatus mikä on pyörinyt mun mielessä välillä!

Oon pitkään etsinyt kirpparilta joko nahkaista overshirt-takki-paitaa tai bleiserimäistä nahkatakkia, mutta vähän huonolla menestyksellä. Voi olla että nahkaiset overshirtit ei ollut niin in aikaisemmin tai sitten joku muu on kerennyt ennen mua bongaamaan ne tältä nimeomaiselta kirpparilta. Pahinta kirppistelyssä ehdottomasti on se, että näät jonkun toisen käsissä jotain täydellistä ja jos vain olisit ollut vähän nopeampi niin se aarre voisi olla mun. Kerran väijyin pitkään sovareiden vieressä koska mulla oli pieni kutina ettei se mekko jonka palavasti itselleni halusin olisi oikea sille henkilölle joka ehti apajille ennen mua. Ja olin oikeassa! Pienen odottelun jälkeen sain napattua sen mekon itselleni sovitettujen vaatteiden rekistä! Kärsivällisyys palkitaan aina.


Mutta tähän nahkatrenssiin! Syksyn myötä on alkanut näkymään nahkatrenssejä niin instagramin puolella kuin myös joidenkin pikamuotiketjujen valikoimassa. Olin vähän miettinyt että jos käy niin hyvä tuuri että sellainen löytyy kirpparilta sopivanlaisena on se jotain jota voisin vakavasti harkita itselle hankkimista. Elän vahvasti siinä uskossa, että jos jotain tiettyä kirpparilta etsii niin ennen pitkään se tulee vastaan. On paljon todennäköisempää löytää jotain jos sitä nimenomaan etsii. Ja käy tarpeeksi usein tutkailemassa valikoimaa!

Juuri niin hyvä tuuri mulla kävi! Bongasin tän tummanruskean suomessa tehdyn nahkatrenssin ja kaiken lisäksi se istui mun päälle kuin mulle suunniteltu. Eli sopivan oversized XD Optimaalisinta mun värittömään tyyliin olisi tietenkin ollut se, että tää ois ollut musta, mutta en antanut tän pienen väriseikan häiritä itseäni. Ei kaiken tarvitse olla mustaa! Ja tämän tummanruskea väri on niin tumma, että se melkeinpä menee mustasta. Ainakin sen voi stailata samalla tavalla kuin mustan takin!


Nahkainen versio klassisesta trenssistä on juuri sopivan näyttävä mutta tarpeeksi minimalistinen ja toimii siksi mun tyylissä täydellisesti. Nahkainen trenssi on myös yllättävän lämmin ja täydellinen vähän koleisiin ja sateisiin syyspäiviin! Stailausmahdollisuuksia sille on yhtä monta kuin perinteisellekin trenssille, mutta se tuo heti asukokonaisuuteen jotain ekstraa.


Mitä mieltä te ootte? Lämpenettekö tälle "nahka-trendille"?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli