SURFER GIRL
Surffaminen on jotain mitä oon jo pitkään halunnut kokeilla. Viime kerrasta taitaa olla lähemmäs kymmenen vuotta kun Englannin Cornvallissa pääsin osallistumaan alkeiskurssilla, joten olin lievästi sanottuna aika innoissani kun tajusin että täällä CHCH:ssa on myös hyvät mahdollisuudet jatkaa opettelua! Tällä hetkellä takana on yksi ohjattu tunti ja paljon intoa opetella lisää! Valitettavasti nämä kuvat ei ole viime sunnuntaiselta oppitunnilta, vaan puoli lavastettuja meidän reissulta Otagosta ja Aramoana beachilta :----D
Viime sunnuntaina satoi vettä vaakatasossa koko päivän, tuuli oli hyvinkin navakkaa ja lämpöasteita oli vain noin kolmetoista. Täydellinen päivä siis surffaamiselle. Ei ehkä vastaa sitä unelmakuvaa, mikä näkyy aina leffoissa ja kuvissa, mutta todellisuudessa sateinen päivä on oikeasti hyvä päivä surffaamisen kannalta. Ainakaan ei nenä kärähdä haha. Täällä vesi on noin 18-19 asteista, joten miellyttävään surffauskokemukseen vaaditaan märkäpukua. Olin ensin vähän skeptinen sen suhteen, että tarkeneeko märkäpuvun kanssa oikeasti pitkään vedessä, mutta yllätyksekseni missään vaiheess ei ollut yhtään kylmä. 
Mä tosiaan sijoitin omaan märkäpukuun, kun löysin outletista täydellisen kokoisen hyvällä alennuksella merkittynä. Järkeilin, että tää saattaa tulla tarpeen tulevaisuudessakin ja mä kun en tästä enää mihinkään suuntaan kasva, on tämä ns. loppuelämän investointi. Surffikoulusta saa toki märkäpukuja vuokrattuja, mutta oman puvun kanssa säästä muutaman dollarin haha. 
Myönnettävä se on, koukussa tässä taidetaan olla. Muutaman tunnin mittainen sessio meni kuin siivillä ja vaikka sen jälkeen oli aivan poikki, olisin mielelläni jatkanut vielä vähän pidempään haha. Koukuttavaksi touhun tekee se, että oman kehityksen huomaa heti ja mulle ainakin uuden oppiminen ja kehittyminen on erittäin koukuttavaa. Ensimmäisen tunnin jälkeen oon oppinut nousemaan pystyyn suhteellisen korkealla onnistumis prosentilla ja sen jälkeen olisikin aika ottaa se next step ja kokeilla aallon harjalla surffaamista. Sen sijaan että laskettelee sen mukana aina rantaan asti. Onneksi tässä on vielä jonkin verran aikaa treenata ennenkuin paluu Suomeen koittaa.
Seuraava reissu on kyllä oltava johonkin lämpimään missä pystyy jatkaa harjoittelemista!

Taidan olla aika onnellinen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia,
Ääk oon aina itekin halunnu päästä kokeilee surfausta !!:D
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
Suosittelen jos vaan ikinä on mahdollisuus! Ihan huippu kivaa :---)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli