syksy '20 isoin trendi: villaliivit

Tänä syksynä kauden it-vaate on mikäs muukaan kuin suloinen villaliivi! Villaliivejä on näkynyt niin instassa kuin myös ihan Oslossa katukuvassa siinä määrin, että en usko olevani ainut joka on tästä trendistä innostunut. Eipä varmaan ketään yllätä, että jos trendiin liittyy villapaidat ja neulominen edes löyhästi, niin mä oon heti in! :--D


Mä oon tietenkin ottanut neulepuikot omiin käsiin ja neulonut itselleni liivin, sen sijaan että olisin ostanut kaupasta ja suosittelen tätä taktiikkaa ehdottomasti jokaiselle! Neuleliivi on kivan nopea toteuttaa, koska hihoja ei tarvitse tehdä enää erikseen. Hihat on ainakin mun vähiten lempparein osa neuloa villapaidasta haha xD Mut tuntien mun villaliivit on mallia chunky ja tykkään erityisesti siitä miltä ne näyttää kauluspaitojen ja liehuvien mekkojen parina.

Bongasin tän mekon kirpparilta viime viikolla ja oon käyttänyt sitä siitä lähtien melkein joka päivä. Oon pitkään etsinyt tumman sinistä mekkoa pienellä kukkaprintillä ja vihdoinkin onni kääntyi sen suhteen. Näin syksyyn sopivasti tämä on vielä syksyinen versio pitkine hihoineen ja tummalla pohjavärillä. Tää tulee toimimaan loistavasti myös talvella saappaiden ja villakangas takin kanssa. Villaliivi ja mekko yhdistelmä on siitä erityisen kiva, että nimenomaan hihat jää myös näkyviin, kun taas jos yhdistää villapaidan mekkoon voisi luulla että päällä on vain hame. Mitä yritän tässä sanoa on se, että villaliivi on loistava vaate kerrostamiseen!


Mä tykkään erityisesti juuri tänmallisista vähän laatikkomallisista isoista liiveistä, joiden olkalinja valahtaa käden puolelle, mutta pitänee testata vielä perinteisemmän mallin neulomista itselle. Ja hei, lupaan pian jakaa rknits ohjeen myös tähän liiviin :-))


Mikä on teidän tuomio villaliiveille, jatkoon vai ei?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Julja
,

Villaliivit best! Sain pari vuotta sitten anopin vanhan villaliivin, ja sitä on ollut kiva käyttää kauluspaidan ja muiden siistien työvaatteiden kanssa. Itsekin olen ollut huomaavinani lisää liivejä näyteikkunoissa ja pinterestissä! Liivin neulominen itse kiinnostaa myös, joten jään innolla odottelemaan ohjetta!

ReettaPelli
ReettaPelli,

Onpa ihana tarina sun liivillä<3 ja nää on just täydellisiä työvaatekaappiin myös! Tuo vähän persoonaa omaan pukeutumiseen mutta on kuitenkin klassinen vaatekappale 😊)

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli