SYKSYN LUOTTO-VAATTEET

Mun tän syksyn asu-motto taitaa olla farkut ja teepaita ja takki päälle! Nämä farkut on muodostuneet mun lemppareiksi, voisin pitää näitä ihan joka päivä ja jokaisessa asussa. Thank god että ostin nämä! En tosin tiedä kuinka kauan tässä tarkenee enää pelkällä teepaidalla takin alla ulkona, nyt jo Oslossa alkaa olla niin raikkaan viileät ilmat, että ohut villapaita on go-to yläosa. Esittelinkin tän teepaidan jo viime viikon '5 must have syys-vaatetta' ja pakko sanoa, että vitsit tää on cool! Siinä on vain sitä jotain. Printti teepaita on just hyvä lisä muuten hyvin pelkistettyyn asuun.

Toinen juttu mikä on cool, on tietenkin tämä bakerboy hattu. Nämä on blogeissa näkyneet jo pitkään ja olin lähellä viime talvena etten itselleni omaa ostanut. En kuitenkaan raaskinut rahojani hattuun sijoittaa, varsinkin kun en ollut ihan varma sopiiko se mun naamalle. Tää hattu sen sijaan sopii ja olin heti varma, että tästä tulee mun syys-lätsä! Mulla oli ala-asteella beige vakosametti bakerboy hattu, joten juurilleen sitä on palattu :----D Tää uusi on ehkä vähän tyylikkäämpi! Oslossa järjestetään noin kerran vuodessa ns. toripäivät, jolloin jonkun tietyn ostoskadun kaupat kasaa myyntipisteen kadulle ja myy varastojaan tyhjäksi hyvin alennuksin. Löysin tän hatun BikBokin asustelaatikosta ja vain 30kruunulla! (vähän reilu 3€!!) Tää päätyy nyt jo melkein joka päivä päähän, varsinkin jos hiukset on vähän likaiset :---D

Oon ihan varma myös siitä että tästä trenssistä tulee mun syksyn käytetyin takki. Tää on vaan täydellinen. Välillä mietin että onko tää mullekkin jopa too oversized, mutta jos vyötärönauhan solmii seläntaakse sopivalle kireydelle saa tän takin oversized-lookkia säädeltyä aika hyvin. Mä vaan rakastan pitkiä takkeja ja trenssejä, niillä saa asuun kuin asuun niin helposti huolettoman ja viimeistellyn fiiliksen. Ja tietenkin, ne on paljon lämmittävämpiä kuin lyhyemmät versiot! En myöskään yhtään vastusta salapoliisi/etsivä-viboja mitä tää takki tän hatun kanssa luo tähän asuun haha.

Pikkuhiljaa ei varmasti enää avokkailla tarkene, mutta tää asu on yhtä jees myös lenkkareiden tai nilkkureiden kanssa! Maanantaisen bleiseri-asun lisäksi tää on varmasti mun tän syksyn suosikki look. Mitä mieltä te ootte tästä kokonaisuudesta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Joo 🙌 Sitä oikeaa printtipaitaa etin itellenikin. Jotenkin kuitenkin tuntuu että aika usein suuntaan vain villapaitaosastolle 😂
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha villapaitaosasto on mun heikkous :'------D Mut oon vielä onnistunut hillitsemään itseni tänä syksynä!
nouw.com/reettapelli
Jutta,
Täydellinen, täydellinen trenssi <3
www.juttaervasto.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Pinja,
Tässä on kyllä just kaikki ne parhaat syysasun elementit! ♥︎ Ja hei mulla oli ala-asteella myös just sellainen vakosamettinen baker boy -tyylinen hattu, niin hauska kuulla että joku muukin on palannut lapsuuteensa tän trendin kanssa! 😃
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
haa en kestä että jollain muullakin on ollut sellainen :-'-----DD klassikko!
nouw.com/reettapelli
Linda,
Ihana asu! Ilman printtiteepparia tosta tulis tosi klassiset vibat (mikä ei kyl oo huono sekään), mutta nyt tossa asussa on ihanasti särmää 😊 Mä oon koittanut katella ton teepaidan tapaista itellekin, mut en oo vielä löytänyt just sitä mulle sopivaa.
revontulipalo.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitti! Haha klasissessa ei kyl oo mitään huonoa, mutta oon samaa mieltä että tähän just sopii vähän 'räväkämpi' teepaita :--D Onneksi nyt on aika paljon vaihtoehtoja kaupoissa, niin toivottavasti löydät omasi!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli