TAAS SAMA ASU BLOGIPOSTAUKSESSA?

Enhän oo ainut, jolle tästä asukombosta tulee vähän mieleen englantilainen neiti etsivä, jolla on täydellinen posh-brittiaksentti ja joka juuri kävi tässä kuppilassa iltapäiväteellä?

Saatatte myös miettiä, että enkö mä juuri postannut just samanlaisen asun tänne blogin puolelle? Ja ootte oikeassa! Tämä asukokonaisuus on tosin takkia lukuunottamatta täysin erilainen ja eri vaatteista koostuva, mutta en mä voi parhalla tahdollakaan väittää ettei nämä nyt olisi melkein identtisiä. Oon kyllä sitä mieltä että hatulla ja loaferellä tässä on täysin eri fiilis, kuin poolopaidalla ja nilkkureilla. Edellinen asu onkin mun mielestä enemmän skandi-cool, kun tämä on british-detective.

Tämän syksyn aikana mä oon alkanut vähän ajattelemaan bloggaamista uudella tavalla. Siinä missä ennen mä mietin todella tarkkaan sitä, että minkälaisia asuja haluaisin kuvata blogiin seuraavaksi ja sitä, että ne olisi mahdollisimman erilaisia kuin edelliset asut ja siten myös mahdollisimman inspiroivia. Niin nyt haluan kuvata blogiin just niitä asuja joita mä fiilistelen oikeasti. Ne saattaa usein olla samantapaisia kuin ne edelliset asut blogipostauksissa, koska sellainen mä oon in real life! Kun löydän jonkun kombon joka toimii mun mielestä hyvin, niin viihdyn sitten sen variaatoissa viikosta toiseen. Ja tämä oivallus, että voin kuvata blogiin just mun 'normaaleja' asuja tuntuu tosi huojentavalle. Kuinka paljon energiaa mulla onkaan mennyt ennen siihen, että oon yrittänyt joka kerta keksiä jotain uutta ja erilaista asua kuvattavaksi? Yritän myös uskotella sitä, että mun normaalit asut on edes jollain asteella inspiroivia ja niitä kannattaa kuvata blogiin haha.

Niinhän se varmaan on teidän lukijoidenkin elämässä, että harvemmin sitä jaksaa keksiä kokonaan uusia asukokonaisuuksia, vaan sitä jalostaa sitä hyväksi todettua kokonaisuutta pidemmälle tai toiseen suuntaan. Ja koska haluan että mun blogi kuvastaa mua ja sitä minkälainen mä oon ihmisenä, niin siksi oon päättänyt että julkaisen just niitä asuja mitä mä haluan! En nyt toki täysin samaa asua kahta kertaa, mutta melkein saman asun voin hyvinkin postata kahdesti vain näyttääkseni että asusteilla saa täysin eri fiiliksen asuun kuin asuun.


Ja tää asu ja tämän asun variaatiot on just nyt mun ehdoton lemppari. Just nyt farkku + poolopaita tai neulepaita kokonaisuus yhdistettynä trenssiin tai bleiseriin on mun mielestä parasta mitä voi päällensä pukea.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Totta puhut! Se on ihan okei. Ihmiset haluaa nähdä monipuolisuutta, mutta niin että ne inspiroituu siitä, miten usealla tavalla voi vaikkapa trenssin pukea 😊 Ainakin omat inspis-kansiot on täynnä asuja, joissa on samoja elementtejä et sitku pää lyö tyhjää niin voin katsoa sieltä että hei mähän voin yhdistää teepparin ja farkut vaikka miten. Sit sama juttu kun oon vaikka vaatekaupassa ja mietin, että sopiihan se uusi vaate varmasti mahdollisimman moneen eri asuun. Eli siinä mielessä on ihan turha stressata blogin asujen kanssa, vaan mieluummin esittelee sitä oikeaa pukeutumistaan!
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
no just tää! Mä aina kaipaan inspiraatiota siihen, miten yhdistellä basic-vaatteita monella tapaa ja liian trendikkäät tai oudot asut ei oikein inspiroi, vaikka onhan ne upeita kokonaisuuksia! Huvittaa miten tälläisistä asioista ottaa itselleen stressiä :----D Less is more, tässäkin asiassa.
nouw.com/reettapelli
Anna,
Mun mielestä on vaan ihan realistista että blogissa näkyy samoja/todella samantyylisia asuja! Meillä kaikilla kun on kuitenkin vain rajallinen määrä vaatteita. Ja aina on niitä luottoasuja, jotka tuntuu ja näyttää päällä hyviltä, ja luonnollisesti eksyy päälle muita asuja useammin 😃
2avlt5.blogspot.com.ee
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jes hyvä kuulla ja oon niin samaa mieltä! Niinhän se just menee, että ne luottovaatteet päätyy usein päälle ja mun mielestä on just hyvä että vaatteet saa paljon käyttöä :---)) Mua ainakin ahdistaisi jos mulla olisi niin iso vaatevarasto, että aina olisi jotain 'uutta' päällepantavaa haha!
nouw.com/reettapelli
Sofia,
Mä ainakin inspiroidun enemmän niistä perus arkiasuista 😊 Tätä voisi hyvin verrata vaikka catwalk-vaatevalintoihin, siistiltä näyttää, mutta voiko siihen oikeasti pukeutua? Jos kantaa vaatteita, joissa viihtyy, se näkyy myös ulospäin 😊 Sitä paitsi, kierrätys kunniaan, aina ei tarvitse olla uutta 😉
www.sofianstoorit.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
wohoo! Ihana kuulla 😊 heh joo, mä harvoin inspiroidun catwalk-mallistoista, koska ne on niin kaukana mun omasta tyylistä. Sama juttu on monien trendikkäiden bloggaajien kanssa, heidän asut on tosi upeita, mutta en niistä saa omaan pukeutumiseen mitään irti. Joten basic-arkiasut on se mun juttu ja loistavaa kuulla, että niille on myös oma lukijakuntansa 😉 ja oot niin oikeessa, aina ei todellakaan tarvitse olla jotain uutta päällä!
nouw.com/reettapelli
SofiaEmilia,
Mä huomaan selvästi inspiroituvani enemmän näistä perusasuista, kuin erikoisemmista mitä suurimmassa osassa blogeista näkyy. On paljon helpompaa inspiroitua, kun nämä vaatekappaleet luultavasti löytyvät myös omasta kaapista - jos eivät tismalleen kaikki niin ainakin osa ja loput voi varioida itse 😊 Ihan super kivan näköinen ja niin sun tyylinen asu! Ja just tästä mä tykkään sun blogissa - aitous ja se juuri omana itsenään oleminen!
sofia-emilia.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mulla on ihan sama homma! Ja siksi näin jälkeenpäin ajateltuna tuntuu vähän tyhmälle, että oon yrittänyt pitää yllä jotain illuusiota :---D Mun vaatekaappin perustuu hyvin pitkälti basic-vaatteille ja mä kans inspiroidun niistä basic-asuista just sen takia että ne voi toteuttaa heti! Kiitos vielä 😘
nouw.com/reettapelli
Iina / MouMou,
Joo! Aloitin just kapselivaatekaappikokeilun haastaakseni itseni löytämään lempparivaatteet, asustamaan luovemmin ja muutenkin säästämään aikaa, kun aamulla ei iske vaatepaniikki. 😊
moumou.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
muakin on vähän houkutellut kokeilla kapselivaatekaappia ja nyt siirsinkin kesä vaatteet laatikkoon piiloon 🙈 pitäs kyllä ehkä jakaa vielä talvi ja syysvaatteet omiin ryhmiinsä 🤔 mulla on kyllä jo lemppari aatteet tiedossa, mutta on mielenkiintoista haastaa itseään kokeilemaan uusia yhdistelmiä!
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
mä pyrin aina myös keksimään jotain uutta asuihin, olipa se sitten vaikka vaan eri kengät tai laukku! luottovaatteet kunniaan❤️
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kenkiä ja laukkua vaihtamalla saa heti ihan eri fiiliksen asuun kuin asuun mun mielestä! Luottovaatteet ja basic vaatteet on kyllä niitä parhaita 🙈🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli