TAAS SAMA ASU BLOGIPOSTAUKSESSA? pt. 2

Kirjoitin viime syksynä postauksen siitä, miten mulla oli suunnilleen sama asukokonaisuus päällä kahdessa peräkkäisessä asukokonaisuudessa. Ja niin kävi jälleen kerran haha. Mä olisin voinut helposti postata tän asun vasta viikon päästä ja julkaista tätä ennen muita asukokonaisuuksia, ettei tämä 'moka' olisi niin huomattava. Mutta miksi tekisin niin? Totuus on se, että jos mä jostain tykkään, niin sitten pukeudun siihen noin viikon putkeen! Viimeksi asukokonaisuudet oli suhteellisen erilaisia, kun taas tällä kertaa päällä on melkein täysin samat vaatteet.

Eilisen asupostaus oli tämä ranskalaisvaikutteinen silkkipusero kombo, kun taas tänään päällä oli jotain vähän talvisempaa ja yksinkertaisempaa. Päällä mulla on tälläkin kertaa sama takki, sama poolopusero villapaidan alla, melkein identtiset farkut (ehkä vähän kirkkaamman siniset), mustat nilkkurit ja baskeri on vaihtunut silmälaseihin. Vaikka näillä kahdella asulla on oikeastaan erona vain se, että mulla ei ole päässä hattua ja silkkipaidan sijaan poolon päälle on kerrostettu paksu villapaita, on nämä kaksi asua mun silmään täysin erilaisia. Enkä olisi varmaan tajunnut, että nämä asut on näin samanlaisia, jos en olisi nähnyt niiden kuvia peräkkäin blogiteksti listauksessa!

Oon just nyt erittäin innostunut kaiken pukemisesta mustan poolopaidan kanssa, joten vastaavat kombot tulevat varmasti tutuiksi teille seuraavien viikkojen aikana. En tänä talvena jostain syystä ole oikein innostunut kaulahuiveista vaan jättänyt ne aina suosiolla kotiin kun päällä on jotain korkeakauluksista. Mua selkeästi viehättää selkeä ja yksinkertainen talvipukeutuminen! Oon huomannut ongelmaksi sen, että en tällöin käytä ollenkaan niitä muutamia villapaitoja joissa ei ole korkeaa kaulusta ja päätin että tämä virhe pitää korjata. Oon muutaman kerran kotona kerrostanut villapaitoja tällä tavalla ja todennut että tää ei ole sen hassumpi look ja hyvinkin soveltuva munlaiselle vilukissalle. Toinen tyyli mistä oon innostunut viimepäivinä on tuplavärin käyttäminen asuissa. Tässäkin asussa yritin sommitella harmaata takkia harmaan villapaidan kanssa ja tää innostus on saanut mut haaveilemaan myös ruskeasta villapaidasta jota voisin käyttää mun kamelitakin kanssa! Värien yhdisteleminen kun ei ole mun vahvuuksia, niin tällä kikalla pääsee helpolla ja lopputuloksena on harkitun ja näyttävän näköinen kokonaisuus.

Kertokaa mulle, olisitteko huomanneet kahden peräkkäisen asun olevan melkein identtisiä jos en olisi siitä tehnyt näin isoa meteliä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jeminem
jeminem,
haha no nyt kun sanoit huomasin! suhun voi aina luottaa että tulee samoista vaatteista hieman erilaisia kokonaisuuksia, joten mun mielestä tää oli ihan normii enkä siks ehkä huomannu tätä! 😃 eli vaan plussaa mun kohdalla! normi henkilö käyttää kuitenkin luultavasti samaa kokonaisuutta, tai osaa siitä, kauemmin kuin päivän, joten just hyvä että se tulee myös esille blogeissa! 😊 keep up the good work giiirl
nouw.com/jeminem
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mulle itselle tää on kanssa ihan normaalia, vaikka yleensä toki yritän että blogiin päätyy vähän erilaisia kokonaisuuksia 😃 Mä oon just pahimman luoka jumittaja kun keksin jonkun kivan kombon! ja kiiiitos!!<3
nouw.com/reettapelli
Saranda,
Ihanaa ja ihailtavaa! 😊 Voisi useampi muotibloggaaja ottaa susta mallia. Suurin osa meistä kun oikeesti pukeutuu esim. samaan takkiin tai housuihin monta kertaa viikossa.
www.tyhjaajatus.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
ää voi kiitos! <3 välillä mietin kanssa, miten monilla muotibloggaajilla tuntuu aina olevan täysin uudet vaatteet päällä! Niinhän se just menee, että yleensä sitä pukeutuu samoihin vaatteisiin ja se on just se juju, että keksii miten pienillä vaihdoilla saa vaikka sille takille ihan uuden ilmeen!😊
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli