TAKKI HAMSTRAAJA

SLOW FASHION

Mä oon todellakin takki-ihminen! Takki on usein mulle se mun asun päätähti ja takkia vaihtamalla saa muutettua koko asun ilmeen hetkessä. Varsinkin kun pukeudun hyvin usein all-black kokonaisuuksiin, on tosi jees vetää päälle vähän näyttävämpi tai jopa värikäs takki. Jos jossain vaatteessa osaan käyttää värejä, niin se on juurkin takeissa. Myönnän että mä vähän hamstraan takkeja ja niitä löytyy kaapista, ehkä vähän enemmän kuin todellisuudessa tarvitsisin. Mutta onneksi kukaan ei niitä laske haha.

Kun bongasin tän ruudullisen villakangastakin Monkin alerekistä en voinut olla tätä ostamatta. Varsinkin tänä vuonna mä ja melkein jokainen meistä, on hullaantunut ruutukuosiin ja mä totesin, että se toimii erinomaisesti myös takkina. Oon pariin kertaan jo todennut sen, että ruutukuosi on klassikko joka aina jossain mittakaavassa palaa muotiin joka syyskausi, mikä tekee siitä hyvin ajattoman vaatekappaleen. Tää takki voisi yhtähyvin olla peräsin 2017 vuodelta kuin vaikka 1977! Näin ainakin itselleni uskottelen. Monokromisen värityksensä ansiosta on tää kuosistaan huolimatta aika minimalistinen ja helposti kaikkeen yhdisteltävä rotsi, joka toimii erittäin hyvin mun klassisen all-black asun kanssa.

Mustat farkut, musta pooloneule ja mustat nilkkurit on kokonaisuus joka toimii aina ja näyttää samaan aikaan tyylikkäälle ja huolettomalle. Tiedän että kaikki ei todellakaan viihdy kokonaan mustissa kokonaisuuksissa (ja hyvä niin), mutta mulle se on turva-asukokonaisuus, jossa tunnen itseni minuksi.


#nouwoutfit

*kengät: Vagabond (saatu)

Likes

Comments

Emilia Komulainen
Emilia Komulainen,
Vautsi mikä takki ja mikä asukokonaisuus <3 Simppeli, mutta tyylikäs! emiliaidamaria.blogspot.fi
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos! <3 Tää on sitä pukeutumista mun mielestä parhaimmillaan :---D nouw.com/fashionstatement
Pinja
Pinja,
No on kyllä ihana takki, ja nimenomaan myös ajattoman näköinen! ♥︎ Täällä myös toinen takki-intoilija, niillä kuitenkin tulee 'peitettyä' asu niin suuren osan vuodesta 😃 xx www.pinjakk.com
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos♥︎♥︎ Tää takki on kyllä oma lemppari! Ja sepä, takit kunniaan ;--) nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä