TALVIPUKEUTUMISEN KULMAKIVET

En ole täysin varma voidaanko puhua talvipukeutumisesta, kun tammikuussa ei ole tainnut olla yhtään pakkaspäivää. Mutta koska teoriassa nyt eletään talvikauden keskikohtaa tuntuu osuvalta esitellä tää asu ja mun talvipukeutumisen kulmakivet.


Sen jälkeen kun löysin kirpparilta nämä täydelliset nahkahousut, oon ihmetellyt että miten oon pärjännyt ilman niitä varsinkin talvisin. Käytän farkkuja ympäri vuoden ja ‘dont get me wrong’, mä rakastan farkkuja ja asuja farkkujen kanssa. Mutta jossain vaiheessa vuotta sitä vähän alkaa kaipaamaan vaihtelua ja mulle yleensä tää vaihe tulee talvisin. Kesällä, keväällä ja syksyllä farkut näyttää erityisen hyvältä minkä tahansa kanssa, mutta talvisin sitä jotenkin kaipaa enemmän tekstuuria asuihin. Ja siihen nahkahousut on täydellinen ratkaisu! Niissä on enemmän tekstuuria kuin mustissa farkuissa, mutta ne ei ole kuitenkaan “too much” tälläiselle minimalistiselle pukeutujalle kuin minä. Varsinkin mustana, nahkahosut on klassikko ja helposti yhdisteltävissä kaiken kanssa. Tämän vuoksi uskallankin väittää että nahkahousut kuuluu tästä lähtien mun vakioihin talvi ja syys kapselivaatekaapissa (jota en oe vieläkään ehtinyt teille kuvata, sori!). On niin ihanaa löytää vaatekappale, jonka tietää toimivan omassa tyylissä ja vaatekaapissa pitkään!Edellisessä asupostauksessa, jossa myös nämä nahkapökät esiintyy, totesin että to-wear listalla on ehdottomasti näiden housujen pukeminen pörröisen villapaidan kanssa. Olin oikeassa sen suhteen, että tää kaksikko on loistava! Valitsin päälle erityisesti muhkean ja pörröisen yksilön tätä asua varten, jotta vaatekappaleiden tekstuurit olisivat mahdollisimman erilaisia. En myöskään allekirjoita sitä väitettä, että jos ylä/alaosa asusta on löysä, tulisi toisen olla tyköistuva, vaan mä oikeastaan viihdyn paremmin loose-on-loose kokonaisuuksissa! Mikään ei voit muhkeaa oversized villapaitaa ja ei varmaan tule millään tasolla yllätyksenä, että se on mun toinen kulmakivi talvi-pukeutumisessa. Mulla on aina päällä villapaita jossain muodossa talvella.


Nahkahousut ja nahkakengät voi tuntua vähän “too much”, mutta mun empiirisen tutkimuksen perusteella ne on oiva parivaljakko. Tähän asuun valikoitui kuitenkin rennot lenkkarit, mikä tekee kokonaisuudesta vähemmän viimeistellyn takin ollessa suhteellisen ryhdikäs villakangastakki.


Villakangastakki on varsinkin näin leutona talvena passeli. Itse tykkään -yllätys yllätys- vähän reilun kokoisista takeista, jotka yltää vaivatta pohkeisiin asti. Beige villakangastakki on mun mustan ohella mun käytetyin yksilö ja se toimii yhtä monipuolisesti kuin musta kaiken kanssa. Sanoisin, että jos et mustaa takkia halua niin ehdottaisin beigen sävyistä takkia talvikäyttöön. Jos se väri toimii klassisessa trenssissä, niin se toimii myös talvitakissa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Mun lemppari mallit on joko bleiserimäinen napitettava villakangastakki tai saunatakkimainen versio vyöllä. Muista joka tapauksessa jättää varaa muhkeille villapaidoille.


Tää asukokonaisuus koostuu mun vaatekaapin kulmakivistä ja osoittaa hyvin sen, että kulmakivien ollessa klassisia ja neutraaleja ne toimii yhdessä saumattomasti!


Mitä mieltä ootte tästä asusta? Mitkä on teidän vaatekaapin kulmakivet talvella?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli