TAMMIKUUN ASUT

Tammikuu tuntuu samaan aikaan kestäneen jo vuoden verran ja nyt se on jo kuitenkin ohi. Oslossa on ollut hyvin talvista ja oonkin vuorautunut pitkiin villakangastakkeihin päivästä toiseen. Olin pitkään kipeänä heti tammikuun alusta ja sen vuoksi ostin sitten bussikortin, jota mulla ei ookkaan Oslossa ollut varmaan kahteen vuoteen! Pihi minä oli tosi pettynyt etten pystynytkään pyöräillä tuiskun ja tuulen lävitse kamalassa yskässä, mutta pakko se on myöntää että bussimatka töihin on aika jees. Varsinkin kun se kestää vain vajaa 15min ja voi pukeutua niihin villakangastakkeihin, eikä tarvi miettiä että mitens mä tässä rotsissa poljen eteenpäin. Nyt oon jo onneksi parantunut tästä kuolemantaudista (harvoin kun sairastun niin oon sitten kunnolla kipeä).

Pukeutumisen suhteen oon ollut yllättäen aika inspiroitunut! Usein tuntuu että tähän keskitalveen iskee se pahin epämotivoituminen, mutta mä oon saanut ihan super paljon voimaa siitä että on vielä valoisaa kun lähden töistä. Tähän vähän vaikuttaa myös se, että oon alkanut mennä töihin jo 7.30, jolloin pääsen lähtemään kotiin 15.30 aikoihin. Pitkän villakangastakin kanssa kaikki myös näyttää super kivalle (johtuen ehkä siitä, että mitään muuta ei sit näykään) ja voinen paljastaa, että löysin vihdoin sen _täydellisen_ pitkän mustan villakangastakin. Malli on täsmälleen sama kuin mun harmaa villakangastakki Weekdaylta, mutta se on paria kokoa isompi. Perinteinen alennusmyyntikeissi, että sitä omaa kokoa ei löydy ja sit päätyy johonkin ihan muuhun. No tilanne ei oo onneksi paha, koska mun mielestä harmaan S koon ja tän mustan L koon välillä ei oo ees hirveän paljon eroa ja you know me, mitä isompi takki sen parempi. Mahtuupa ainakin ne mun villapaidat sinne alle. Sanon tän joka kerta, mutta nyt en voi enää ostaan yhtäkään takkia. Puolustukseksi sanottakoon, että kun toin tän kotiin laitoin yhden sitten eteenpäin ja numeraalinen määrä pysyi samana.Tammikuun asut on olleet aika vaihtelevia ja aika hyvä niin! Mun asukuvien otto on kyllä aina veitsenterällä, koska en mitenkään ehdi viikolla ottamaan kuvia ja jos viikonloppuna oon menossa niin sit oon aika sormi suussa seuraavana viikkona. Välillä mua huvittaa se, kun ammattibloggaajat valittelee valon puutteesta talviaikaan, vaikka heillä on "koko päivä" aika ottaa kuvia. Talvisin blogin ja työn yhdistäminen on vähän haasteellista, mutta valoa kohti tässä kokoajan mennään.


Tammikuun lemppareihin kuuluu ehdottomasti Dr. Martensit, kamelin värinen villakangastakki (+villapaita) ja Karla. Lemppari asu näistä on nro 9 ja 10! Entä sun? <3

1 & 2 

3 & 4

5 & 6

7 & 8

9 & 10

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Really cool outfits! I especially like you long read coat!
nouw.com/bylauradenis
ReettaPelli
ReettaPelli,
Thank you! I love that one too <3
nouw.com/reettapelli
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Understandable! <3
nouw.com/bylauradenis
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli