TARINAT INSTAGRAM KUVIEN TAKAA

Suurin osa mun instagram kuvista on tietenkin lavastettuja kuvia erilaisista tilanteista ja ison osan niistä napsii mun poikaystävä. Tajusin näitä kuvia valikoidessa, että en tiedä mitä tekisin jollei parempi puolisko suostuisi aina välillä nappaamaan musta kuvia. Reissuilta tulee julkaistua enemmän maisemakuvia, mutta normaalissa arjessa instagram täyttyy mun naamasta ja asukuvista! Totuus ja se hetki kuvien takana tuppaa usein olemaan aikalailla eri mitä päätyy ruudulle, joten tässä tarinat näiden kuvien takaa.

Halusin ottaa ennen valmistujaispäivää musta ns. valmistujaiskuvat ja kukaan ei ehtinyt niitä tulla mulle napsimaan, joten painelin jalustan kanssa ympräi vanhaa Porvoota. Olin varmasti erittäin huvittava näky täydessä tällingissä maanantai iltana. Mulla oli ajatuksena käyttää näistä sitten valmistumispäivänä, mutta nää jäi käyttämättä kokonaan koska silloin tuli otettua myös kivoja kuvia. Voin paljastaa että saatoin aika kauan kiertää että löysin tän kivan vanhan auton kuvien taustalle ja aika monta epäonnistunutta yritystä tapahtui ennenkuin sain just tän otoksen napattua ajastimella. Mukulakivellä ei oo kovin helppoa tasapainotella yhdellä jalalla korkkareilla XD Tän jälkeen suuntasin takaisin kotiin ja pyyhin pois meikit ja vaihdoin oloasun takaisin päälle.

Livahdettiin siskon kanssa ylppärijuhlissa ottaamaan muutama kuva ja mun oli pakko päästä jonkun kukkapuskan eteen seisomaan. Bongattiin tämä yksilö kauempaa ja paineltiin ojien ja istutuksien lävitse juhlatamineissa että päästiin tähän ottamaan kuvat. Ja se kannatti! Siihen paistoi just täydellisesti aurinko ja sisko sai ikuistettua mut nätisti.

Rakastan Marimekon tasaraitaa ja näin sielunisilmin itseni tasaraitapaidassa ja lakanoissa sängyssä rennosti makoilemassa. Olin jälleen yksin kameran kanssa, joten viritin sen tuolin selkänojalle ja yritin näyttää huolettomalle kahvikuppini ja huulipunani kanssa. En jaksanut vaivautua meikkaamaan huulipunan lisäksi ollenkaan, joten sen vuoksi kahvikuppi on strategisesti aseteltu naaman eteen haha. Tää tais olla ainut kuva joka onnistu tän session aikana, oli yllättävän vaikea asettua kuvaan sopivasti siten että vain mun paita ja naama näkyy sängyn lisäksi. Saatoin vähän tuskastua.

Heräsin pari tuntia ennen poikaystävää väsäämään meille brunssia, jotta saisin tietenkin kaiken valmiiksi yllätyksenä ja jotta saisin kuvia tästä kaikesta. Kahvi ehti tietenkin jäähtyä kuppiin. Shamppanjapullo on taustalla vaan lavasteena, se oli juotu jo edellisenä iltana.

Pressiviikolla keväällä vierailin vielä ennen lentokentälle menoa muutamassa paikassa ja mulla oli mukana jäätävän kokoinen matkalaukku raahattavana. Bussi oli kivasti myöhässä ja jouduin puolijuoksua viilettämään kilometrin matkan 25kg laukun kanssa jotten olisi aivan tuhottomasti myöhässä sovitusta ajasta. Tässä kuvassa oon kamalan hikinen juoksun jälkeen, mutta asu ja kuvauslokaatio oli sen verran ihana, että pyysin mustakin napattavan yhden (muutaman) kuvan! Saatan näyttää seesteiselle, mutta todellisuudessa oon tuskissani XD

Kaadoin nämä kahvit tän kuvan jälkeen lakanalle ja villapaidalle ja otti hieman päähän. Siinä sitten putsasin vielä kesken olevaa villapaitaa ja kiitin onneani siitä, ettei kahvi mennyt lakanan lävitse matolle. Asetelmahan tässä on se, että levitin (pyykkikorista) lakanan meidän olkkariin, jossa oli paras valo keskitalvella.

Tää setup ei oo lähelläkään todellisuutta, vaan kasattu juuri tätä kuvaa varten vain ja kerätty sen jälkeen pois. Kenkiäkään en näköjään oo jaksanut laittaa kunnolla kiinni haha. Onnistuin sotkemaan huulipunalla tämän (teko)lampaantaljan ja se on edelleen sen näköinen että se olisi vedetty suoraan teurastamolta. On yllättävän vaikeaa laittaa huulipunaa ilman että näyttää hassulle ja samaanaikaan ottaa yksin itselaukaisimella kuvaa! Kuvan ulkopuolelle on rajattu silmälasit, koska en halunnut niitä pitää kuvassa mutta ne on pakko pitää kädenulottuvilla, jotta voin tarkistaa kuvien lopputuloksen.

Harrastettiin pääsiäisenä ihan vaan latuhiihtoa, mutta näytti makeemmalle kuvassa jos lähdin vetämään umpihankeen. Kuvan jälkeen käännyin takaisin ja jatketiin matkaa latua pitkin. Eipä taida tässä kuvassa olla sauvatkaan kunnolla käsissä kiinni! Toisessa kuvassa mulla on sukset edelleen jalassa, mutta hyvällä rajauksella saa ihmeitä aikaan. En myöskään tietenkään hiihtänyt tällä villapaidalla, vaan kuvaa varten kiskoin takin kylmässä vuorituulessa pois päältä. Mulla aina urheillessa naama vetää ihan tomaatiksi, mutta sopivalla filtterillä saa hyvin sitä peitettyä!

Halusin ehdottomasti synttäripäivänä itselleni (instaan) kakun! Poikaystävä osti mulle aamuksi muutaman kakkupalan, mutta mä päätin tehdä itselleni lettukakun. Ei oo ehkä tavallista, että synttärisankari tekee kakun itselleen, mutta mua ei se oikeastaan haitannut. Kuvaa varten vedin kivat vaatteet niskaan ja huuliin punaa, jotka vaihdoin oloasuun ja meikittömään naamaan heti kuvanoton jälkeen.

Jos ei oo kuvaa itsestä jossain, tuliko siellä ees käytyä? Kiivettiin yksi viikonloppu kukkulalle Oslossa ja pakko siellä oli tietty ikuistaa itsensä. Tää suunta oli selkeästi paras näkymien suhteen ja mun molemmilla puolilla olikin paljon porukkaa vaikka tässä kuvassa näytänkin yksinäiseltä. Tuttuun tapaan taas aivan hiessä, mutta kuvassa sitä ei onneksi paljoa huomaa!

Mulla oli selkeä visio minkälaisen kuvan haluan itsestäni tässä hetkessä ja jouduttiin poikaystävän kanssa hyvän tovin etsimään sopivaa paikkaa. Onneksi poikaystävä on ehkä maailman kärsivällisin yleensä ottamaan musta vielä yhden kuvan ja ymmärtää tätä mun kuvavimmaa, muuten ei mistään tulisi mitään haha. Jooga-asento kuva ei koskaan päätynyt muualle kuin ig-tarinaan, mutta voin kertoa että tätäkin kuvaa varten tuli aika monta yritystä tehtyä!


Mun ig-elämä on todellakin ihan erilaista kuin mun oikea arki. Toivon että kaikki mun seuraajat ymmärtää sen, etten tosiaan aina syö kakkua kauniissa vaatteissa, vaan useimmiten popsin sipsejä sohvalla verkkareissa. Mun instatilille päätyy juurikin ne parhaat hetket, kivoimmat kuvat ja parhaimmat asukokonaisuudet ja välillä mua naurattaa se miten kaukana se on todellisuudesta. Mun instagram ei tosiaankana ole instant, vaan suunnittelen kuvien julkaisujärjestyksen ja parhaillaan joku kuva saattaa tulla monta viikkoa myöhemmin instagramiin sen oton jälkeen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RoosaR
RoosaR,
AH ihana postaus Reetta!! Just tämmösiä kaivataan! On niin hassua, miten itse hyvin tietää millainen vaiva ig kuvien taustalla piilee, mutta silti oon esimerkiksi sun upeita kuvia pitänyt ihan kadehdittavan huolettomina räpsyinä haha! Mahtavaa tietää minkä verran muillakin on työtä kuvien takana 😃
nouw.com/roosar
ReettaPelli
ReettaPelli,
vitsit kiitos!! haha se on niin huvittavaa että huolettoman räpsyn takana onkin hirvee taustatyö, että sen saa näyttämään huolettomalle XD
nouw.com/reettapelli
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ihan super tää postaus!! Niin ihanan aito ja kun tietää itsekkin omakohtaisesti, kuinka hauskoja juttuja välillä kuvatilanteisiin liittyy niin aivan mahtavaa, että päätit jakaa nää meidän kanssa 😍👌🏼
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! ihana kuulla, että tästä tykättiin niin voin tehdä näitä sitten myös jatkossa 👌🏼
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
aivan ihana postaus, nauroin pari kertaa ääneen! niin rehellinen! 😂❤️
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
hahaha ihana kuulla että tää nauratti! Yritin just omalla huumorillani tän kirjoittaa 😂
nouw.com/reettapelli
Rakkaudella Henna,
Sulla on niin ihania kuvia 😍
www.lily.fi/blogit/rakkaudella-henna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘😘
nouw.com/reettapelli
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos paljon! :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli