TALVEN KAPSELIVAATEKAAPPI

Puhuin syksymmällä kuinka oon innostunut kapselivaatekaappi ajatuksesta ja vaikka en sitä täysin 'sääntöjen' mukaan toteutakkaan ajattelin koota ylös mun 15 talvikapselin suosikkivaatetta! Mun vaatekaapissa on tietenkin monta muuta vaatekappaletta näiden lisäksi, mutta nämä valinnat jokaisesta kategoriasta on mun tän talven kulmakivet ja sankarit.

Listasin kuusi lempparia yläosista, kolme lempparia alaosista, kolme valintaa juhla pukeutumiseen talvella ja kolme kenkäparia. Puhuin mun tän talven takkilemppareista aivan omassa postauksessa, joten sen vuoksi niitä en listannut tähän uudelleen. Mun viisi valintaa tähän talveen löytyy täältä.

Knitted favourites

Mä rakastan villapaitoja ja käytän niitä talvisin melkein joka päivä. Sen vuoksi halusin valita mun kapseliin kolme villapaitaa, jotka toimii asussa kuin asussa; valkoisen ison itsetehdyn kuvoneuleen, mustan perinteisen pooloneuleen ja punaisen itseneulotun pooloneuleen. Oon huomannut että punainen on mun voimaväri, joten halusin ehdottomasti jotain punaista mun muuten hyvin monokromiseen vaatekaappiin. Yritin parhaani mukaan miettiä myös, että kaikki nämä valitsemani vaatteet toimisivat keskenään vaikka matkalla ja uskon että onnistuin siinä aika hyvin!

Tops

Toinen setti vaatteita on myös yläosa painotteinen, koska mun mielestä yläosiin kannattaa panostaa ja keskittyä perusteisiin alaosien kanssa. Kauniisti laskeutuva pusero on mun mielestä hyvä lisä talvivaatekaappiin, joka toimii joko yksinään tai puettuna mustan poolon kanssa! Pilkullinen kietaisupusero näyttää hyvältä farkkujen kanssa ja tuo asuun heti romantiikkaa ja naisellisuutta. Musta ohut poolo, joko trikoosta tai ohuesta neuleesta on mun ehdoton suosikki juuri nyt. Mä onnettomasti jätin mun suosikki mustan poolon Suomeen lähtiessäni, joten joudun nyt tyytymään mun trikoopooloon. Musta trikoopoolo toimii niin pilkkupuseron ja bleiserin alla tai lisälämmöntuojana villapaitojen alla. En usko että musta poolo yhdistettynä valkoiseen kuvioneuleeseenkaan olisi pahan näköinen!

Ruutu bleiseri oli mun syksykapselissakin ja oikeutetusti nyt talvellakin. Bleiseri tuo asuun heti ryhtiä, mutta toimii myös rennommassakin kokonaisuudessa. Bleiserin voi helposti pukea myös villapaidan päälle, jolloin se toimii melkein takkina.

Pants and Denim

Ketään tuskin yllättää mun alaosa valinnat, kahdet farkut ja yhden suorat housut. Keskisiniset ja mustat farkut on klassikko jota tuskin tarvii perustella sen enempää ja sama keissi on suorien housujenkin kanssa. Mä en oikeastaan talvella käytä hameita tai mekkoja, koska sukkahousut on mun suurin vihollinen haha.

Winter Celebrations

Talven juhlapukeutuminen! Ehkä vähän konstikkaampaa kuin kesän juhlapukeutuminen, mutta se tekee siitä mun mielestä vain mielenkiintoisempaa. Mä pukeuduin uuden vuoden aattona läpikuultavaan kimalle pitkähihaiseen ja se on älyttömän monipuolinen vaatekappale! Sen voi pukea pelkästään mustan braleten ja farkkujen kanssa tai mustan spagettiolkain topin alle. Uskon että se toimisi nätisti myös ruutubleiserin tai pilkkupaidan alla suorien housujen parina! Toinen juhlapukeutumisen vaihtoehto on tietenkin puku! Puvut on lyönteet lävitse kunnolla viime aikoina ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto talvella juhliin kuin puku! Mä bongasin alennusmyynneistä täydellisesti istuvan kukkakuosisen puvun ja en malta odottaa että pääsen pukemaan sen päälle.

Kolmannessa ruudussa näätte juhlavat pikkukengät, koristeellisen pannan ja tumman kellon, joista jokainen on kuin tehty talveen! Suljetut avokkaat on talvella must ja rakastan näiden kenkien samettista pintaa ja vanhanajan sinistä väriä, pienestä korosta puhumattakaan! Tumma kello on mulla aina talvella ranteessa ja uutena tulokkaana mulla on koristeellinen panta. Lyhyen tukan kanssa juhlavat kampaukset on aina vähän ongelmallisia, minkä vuoksi oon ollut innoissani siitä, että pannat on palanneet taas katukuvaan. Tämä panta tuo vähän ilmettä myös ihan tavalliseen asuun.

The Best Shoes

Ja viimeisenä kengät! Talvella ehdottomasti mun repertuaariin kuuluu kunnon talvikengät, joissa varpaat pysyy lämpimänä ja minä liukkaalla säällä pystyssä. Vagabondin* maiharit on tän talven lemppari kengät klassisten chelsea bootsien rinnalla. Nämä chelsea bootsit Vagabondilta* on kaikki kaikessa. Ne on yksinkertaisesti täydelliset. Ja viimeisenä addun superstarsit, mikä tuskin on yllätys kenellekkään joka on vähän pidempään seurannut mun blogia. Mä rakastan Adidaksen kenkiä ja superstarsit on olleet mun lempparit pitkään. Näillä kengillä pärjää tilanteessa kuin tilanteessa.


Mitä mieltä ootte tästä juttusarjasta ja sen toteutuksesta? Halusin toteuttaa tän vähän old school tyylisesti, ihan kuin te olisitte mun makkarissa ja mä esittelisin sängylläni mun kapselivaatekaapin teille! Entäs mitä mieltä ootte tästä kapselista? Hit or Miss valintoja teidän mielestä?

*saatu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna,

Tosi kiva ja inspiroiva postaus! Voisinkohan itsekin joskus kokeilla... Mun mieli ja tyyli kylläkin vaihtelee niin paljon, että voisi olla haastavaa :"D

secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitos! Ihana kuulla, että tykkäsit :---)) Haha no sama täällä, siksi en toteutakkaan kapselivaatekaappia niin orjallisesti, kierrätän vain ns kauden mukaan vaatteita, eli nyt on käytössä syys/talvivaatekaappi, jonka kevään tullen sitten vaihdan asteittain kesäisemäpään! Pitää löytää se oma tyyli, joka sopii itselle parhaiten :--)

nouw.com/reettapelli
ReettaPelli
ReettaPelli,

Munkin pitäis hankkia bokseja jotta voisin säilöä vaatteita meidän häkissä, nyt kesävaatteet on vaan boksissa vaatekaapin päällä 😂

nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,

Mä oonkin suunnitellut tämmöistä sitten kun saan käytyä läpi kellarissa olevat vaatteet ja kengät niin voi hankkia bokseja joihin laittaa vuodenaikojen mukaan vaatteet 😃

secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
Anna
,

Nyt on pakko vihdoin kommentoida tänne, kun oon jo muutamien kuukausien ajan tätä blogia ja sun instagramia seurannut. Oot yks inspiroivimmista somettajista sun aitouden takia! Ihailen sun tyyliä ja elämänasennetta, kuinka levität hyvää fiilistä ja kehopositiivisuutta sun tekstien ja kuvien kautta. Huippua sisältöä!

ReettaPelli
ReettaPelli,

voi kääk kiiitos paljon!! Ihana kuulla näin huippua palautetta omasta duunista :'----)) Just tota haluan juurikin saavuttaa omalla somellani!

nouw.com/reettapelli
LaDolceMusica
LaDolceMusica,

Nyt kun talvi on tullut huomaan kuinka kipeästi tarvitsen talvikenkiä. Ne vaan unohtuu! Luulin koko ajan että kaapista löytyisi pari, mutta olin näköjään lahjoittanut ne jonnekin 😋

nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,

talvikengät on kyllä must mun kaapissa! En tiedä miten ennen oon pärjännyt vain jollain random bootseilla😬 Toivottavasti löydät itselle sopivan parin!

nouw.com/reettapelli
emma
,
Ihan sairaan hyvä idea tää!! Täytyy itekin kuvata samaan tyyliin oman talvivaatekaapin kulmakivet vaikken blogia kirjotakkaan. Voi sitten vuoden päästä kuvata uuden ja kattoo mitkä vaatteet pysyvät vuodesta toiseen luottotuotteina ja päästä vielä lähemmäksi sitä ideaalia omaa tyyliä ja vaatekaappia 😊
ReettaPelli
ReettaPelli,

jes ihana kuulla että tää toimii!! ja pitää tosiaan itsekkin jatkaa näiden toteuttamista, niin voi seurata oman vaatekaapin ja tyylin kehittymistä 😊

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli