TAVIS-REETTA

Valkoisten farkkujen kanssa mun tulee usein puettua myös valkoista yläosaa, joko teepaitaa, kauluspaita tai neuletta, minkä vuoksi halusin haastaa itseä kokeilemaan jotain muuta. Eli tietenkin mustaa haha.

Musta teepaita näyttää yllättävän raikkaalle valkoisten farkkujen kanssa, useinhan sitä tulee puettua tummempaa alaosaa ja vaaleampaa yläosaa yhdessä.

Oon nauttinut näistä loppukesän päivistä älyttömän paljon ja todennut että oon omimmillani kun voin pukea päälle farkut. Oon varmaan sanonut tän aiemminkin, mutta jos mun pitäisi valita vain yksi alaosa loppuelämäksi, olisi se varmasti hyvin istuvat suoralahkeiset farkut. Oon aina ollut sitä mieltä, että oikea asu ja hyvät vaatteet tekee ihmeitä itsetunnolle. Just tässä asussa mulla on minä-fiilis ja ehkä sen vuoksi täällä onkin viimeaikoina näkynyt melkein liian usein farkkukokonaisuuksia haha. Blogi kannustaa mua pukeutumaan monipuolisemmin, mutta välillä johtaa siihen, että koen että mun toistuvat vaatteet ei oo enää inspiroivia. Tää taas johtaa siihen että 'joudun' ostaaman jotain uutta, vaikka todellisuudessa pärjäisin hyvin ilman vähän erilaista versiota samasta vaatteesta. Mun pitäisi oppia tunnistamaan näitä hetkiä paremmin ja muistuttamaan itseäni että riittää että mä oon ihan tavis!


Tiedän että mun 'brändi' nimenomaan on tavallinen pukeutuminen ja vaatteiden monipuolinen käyttäminen, mutta jostain syystä se aina unohtuu itseltä. Liian usein sitä syyllistyy vertaamaan itseään muihin sisällöntuottajiin ja sisältöön ja kokee että se oma sisältö ei oo yhtä monipuolista. Näinä hetkinä yritän muistuttaa itseäni että mä oon vaan se ihan tavallinen Reetta 🙈

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SuviAnnika
SuviAnnika,
Ihana asu sulla. Värit "väärinpäin" toimivat sulla tosi kivasti! 👌😍
nouw.com/suviannika
ReettaPelli
ReettaPelli,
ääk voi kiitos <3 mäkin tykkäsin tästä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli