TÄYDELLINEN PELLAVAHAALARI

SLOW FASHION
Tässä tää nyt on, se haalari joka sai mut rikkomaan mun ostolakon! Ostamisen jälkeen oon käyttänyt tätä jo kolme päivää putkeen; työhaastattelussa, ylioppilasjuhlissa ja rentona kotipäivänä, mikä osoittaa kuinka monipuolinen tää haalari on! Työhaastatteluun puin tän alle valkoisen teepaidan, kun taas juhlaan laitoin jalkaan valkoiset korkkarit ja huulipunaa. Kotipäivänä tää toimii kevyen villapaidan alla täydellisesti! Yllä oleva asu on juurikin tämä ylioppilasjuhlissa mun päällä ollut kokonaisuus ja vaikka pellava on ehkä vähän arkinen materiaali, saa tästä mun mielestä oikein asustamalla juhlavankin haalarin.


Tiesin toki jo tätä ostaessa, että tästä tulee yksi mun suosikki vaatteista, mutta en ihan uskonut että tää päätyy kolmesti heti päälle lyhyen ajan sisällä haha. Tiedän myös että tää tulee olemaan tän kesän luottovaate, jonka voi vain kiskaista päälle ja on heti valmis lähtemään ulos ovesta. Pitkät lahkeet on kuumalla säällä vilpoiset, kun materiaali on pellavaa ja lahkeet erittäin liehuvat. Tää haalari on ehkä eniten mun näköinen vaate mitä tiedän!

Tälläiset ostokset on niitä parhaita, joita mä haluan tehdä. Vaatteet jotka päätyy heti päälle moneen kertaan ja joita voi käyttää monella tapaa eri tilaisuuksissa. Plussaa on tietenkin se, että tää on tehty laadukkaasta materiaalista ja oonkin tehnyt päätöksen että yritän jos uutena ostan jotain varmistaa, että se on luonnonkuiduista valmistettu. Ja miksei tietenkin sama pätisi myös käytettynä ostettuun!

Saanko synninpäästön tän haalarin kohdalla? Oon ihan varma että jos olisin odottanut päivänkin tän ostamisen kanssa, se olisi ollut loppu oikeassa koossa 😹


Tykkää-merkinnät

Kommentit

FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘 tää on Lindexistä!
nouw.com/fashionstatement
SaraV
SaraV,
Tuo on kyllä sika hyvän näkönen! 😍 Just tämmösiä haalareita mäkin oon yrittänyt löytää kesälle!
nouw.com/sarav
FashionStatement
FashionStatement,
Eikö! 🙈 Nää on täydellisiä kesävaatteita!
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229