TEDDYTAKKI VOL. 100 JA ONNETON VÄRIEN YHDISTELIJÄ

Mietiskelin aika pitkään ja hartaasi, ainakin omalla asteikolla, tän teddytakin ostoa. Kaksi talvea! En nimittäin usko että se viimekesän helteiden aikana kävi kovinkaan monta kertaa mielessä hehe. En oikein tiedä miksi pihistelin niin pitkään, ehkä mietin että tää on kuitenkin vaan joku ohimenevä juttu ja kenen tarvitsee kietoutua nalletakkiin aikuisena? (ehdottomasti mun)

Nyt lähinnä mietityttää että miksi odoton niin kauan ennenkuin maltoin ostaa tän takin? Toisaalta hyvä niin, koska nyt sain sen just itselle täydellisen mallin ja värin, enkä sortunut siihen ekana vastaantulevaan yksilöön, mikä saattaa mulle tapahtua aika usein. Hätäpää kun oon. Ihastus tähän takkiin ei ota laantuakseen ja tuntuun että se on joka asussa toimiva palanen! Oon jopa sitä mieltä, että se keventää kokonaisuutta verrattuna mun pitkiin villakangastakkehin, vaikka aika massiivinenhan tämäkin yksilö on.


Tässä asussa lähti vähän lapasesta tää värien sommittelu. Tää on myös yksi mun ongelmista! En osaa yhdistellä värejä oikein ja sitten kun parhaani yritän huomaan että mulla on kermanvaaleanbeige takki, baskeri ja villapaita päällä. Ehkä siinä on jo yksi liikaa? Olisivat edes saman värin eri säyvjä, muttakun jokainen on melkein identtisen värinen! Kaikesta tästä huolimatta tai ehkä juuri siksi, totean että tää asu toimii! En tosiaan oo kovin etevä yhditsämään muita värejä kuin mustaa mustan kanssa ja siksi välillä jännään sitä, että miten nää mun 'värikkäät' asut toimii todellisuudessa. Se miltä näyttää peilistä ja mitä kamera ikuistaa on nimittäin kaksi aivan eri asiaa!

Oon tyytväinen siihen, että valitsin nämä leveälahkeiset ruutuhousut, niiden ainaisten farkkujen sijasta (jotka tosin olisivat tässä asussa toimineet super hyvin! pitänee sitäkin testata). Oon erittäin innoissani näistä ruutuhousuista tällä hetkellä ja oikeastaan kaikki ruudullinen ja raidallinen iskee nyt ja kovaa. Pakko myöntää että näissä housuissa on vähän sivumakuna se, että 'nää näyttää sitten kivoilta kuvissa', mistä puhuin viime viikolla postauksessa "ostan vaatteita blogia varten". Ja niinhän ne näyttääkin, mutta nää on myös oikeasti sitä mun tyyliä. Vähän näyttävät ja mielenkiintoiset, mutta kuitenin aika hillityt ja minimalistiset. Hyvä leikkaus tekee niin paljon! Yksinkertainen ja minimalistinen vaate näyttää monta kertaa tyylikkäämmälle kun siinä on hyvä leikkaus ja istuvuus. Mun vähän huono tapa on se, että saatan tinkiä istuvuudesta jos löydän jotain todella ihanaa ja sitten kiroan sitä jälkikäteen. Nää housut onneksi istuu kuin hanska ja oon sitä mieltä että nää on todella ajattomat, toimien niin talvella villapaidan kanssa ja kesällä valkoisen t-paidan kanssa.


Paljastakaa jos teillä on joku vaate, jonka ostamista ootte pitkään miettineet ja lopulta sen ostettuanne mietitte että miksen oo tätä tehnyt ennemmin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli