TEEMAVIIKKO: HOUSUPUKU 2

Housupuku numero kaksi! Tää setti on myös eriparia, nimittäin bleiseri on zarasta ja housut h&m:stä. Mulla on omistuksessa itseasiassa vain yksi setti jonka ylä ja alaosa on täsmälleen samoja. Housupuku voi mun mielestä koostua juurikin toisistaan vähän eroavista osista, kunhan värimaailma pysyy samana.

Tämä ruutupuku on näyttävä vaihtoehto, varsinkin kun ruudut on tässä mun setissä varsin isoja ja hallitsevia. Paljon minimalistisempi ja hillitympi look syntyy kun ruudut on harmaassa puvussa pienempiä ja tiheämmin suunniteltuja. Mutta tykkään tästä anyways ja se onkin pariin kertaan jo blogissa näkynytkin erilaisissa kokonaisuuksissa. Näköjään mulla on pukujen kanssa samat asusteet, baker boy hattu ja pyöreät lasit! Mun asuste valikoima ei yllättäen olekkaan niin iso ja käytän niitä mitä multa löytyy niin aika ahkerasti :---p

Pukuun saa heti erilaisen lookin kun napittaa sen kiinni! Varsinkin takin alle mun mielestä sopii bleiseri nappi kiinni, joka on tietenkin myös lämpimäpi vaihtoehto. Tälle viikolle on valikoitunut housupukuja yhdistettynä teepaidan kanssa, mutta esimerkiksi tässä kokonaisuudessa puvun alle päätyi ohut poolopaita. Mun mieli on selkeästi kääntynyt jo kevääseen ja vähän keväisempiin kokonaisuuksiin, vaikka ulkona onkin vielä kylmää.

Oon sitä mieltä, että tää ruskea takki toimii tässä asussa loistavasti! Toinen vaihtoehto olisi ollut se mun aina päällä oleva punainen pitkä takki, mutta onneksi edes vaihtelun vuoksi tähän asuun päätyi jotain muuta päälle haha.. Harmaa ja camel on täydellinen värikombo, vaikkei siinä usein mua nähdäkkään. Tää asu onkin huomattavsti edellistä 'juhlavampi' tai enemmän smart, johtuen juurikin istuvasta takista ja nilkkureista. Haluan ehdottomasti kokeilla pukua mun sukkabootsien kanssa vielä tänä keväänä!


Lämpeettekö te koko ruudulle?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitti 😘😘
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna
JokiJohanna,
Tykkäään! Ruudut on niin sydäntä lähellä ja tää et oot napittanu bleiserin kii kun yleensä sitä pidetään auki tekee niin eri ilmeen asuun kun ruutua on pidemmällä matkalla näkyvissä takin alta! Oikein bueno <3
nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jes ihana kuulla! Kiitos <3 Oon ihan samaa mieltä, että kokonaisuus saa ihan eri fiiliksen kun bleiseri onkin kiinni!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli