TEEMAVIIKKO: HOUSUPUKU 3

Ihanaa perjantaita! Näin perjantain kunniaksi punaista pukua!


Jostain syystä mun mielestä perjantai on punainen, joten nämä vähän tavallista rennommat asukuvat sopii just hyvin tälle päivälle. Tässä setissä puvuntakki on kirpparilöytö ja housut on Lindexistä ostetut. Sävyiltään nämä on vähän eri punaista, housujen ollessa oransimmat ja takin ollessa tosi-punainen, mutta mä päätin että mitä siitä! Kuvissa nyt tää ero ei ainakaan näy, eikä kukaan mulle in real life myöskään siitä kommentoinut mitään. Tää takki on kyllä taas yksi hullun hyvä löytö, aikoinaan Suomessa valmistettu 100% villableiseri joka maksoi vain 4€!! Vähän oli tahrainen ulkomuoto, mutta mä en oo niitä ihmisiä joita voisi tahroilla pelotella. Kotiin tultuani pesin tahroja käsin marseille-saippualla (koska lapussa kiellettiin myös käsinpesu) ja niin oli takki kuin uusi tän käsittelyn ja tuulettamisen jälkeen.

Ootte jo varmasti nyt huomanneet miten mä tykkään pukuni pukea? Valkoinen teepaita ja mielenkiintoiset kengät on mun mielestä täysin riittävä asustaminen puvun kanssa ja tykkään siitä että puku tekee kaiken puhumisen. Teepaitaan yhdistettynä puku on musta täysin arkeen soveltuva, mutta jos pukisin kokonaisuutta juhlavammaksi jättäisin yksinkertaisesti takin alta paidan pois ja valitsisin sellaiset rintaliivit päälle, jotka voi vähän vilkkua asun alta!

Taitaa olla aika selkeää, että mä oon ihan hullaantunut puvuista ja tuskin oon ainut tän addiktion kanssa! Siinä missä ennen mua viehätti ehkä yksinkertainen ja musta puku, oon nyt sitä mieltä, että yksivärinen tai jopa isolla kuosilla varustettu puku on niin hyvännäköinen. Nyt haaveilen vaaleansinisestä puvusta tai ehkäpä raidallisesta. Jostain syystä musta tuntuu, että vaikka tämä punainen puku on ihan erittäin stand out, niin puvussa se toimii omalla lailla hillitysti.


Onko punainen puku just hyvä vai too much?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LoveKatariina
LoveKatariina,
Mun mielestä punainen puku kyllä toimii tosi hyvin! 😃
nouw.com/lovekatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
jaas samaa mieltä! ;---)
nouw.com/reettapelli
MAIJAVIOLA
MAIJAVIOLA,
Punanen puku on kyl mun mielestä ihan ykkös pukuväri! Parhaalla kaverilla on punanen puku ja se on vaan niin GORGEOUS! 😍 En vaan tohdi ostaa ihan samallaista niin pakko alkaa varmaan miettimää muita värejä. 🙄
nouw.com/maijaviola
ReettaPelli
ReettaPelli,
Samaa mieltä! Ai että toi on kyllä paha🙄 paitsi sitten jos sovitte olevanne tekstiilikaksosia😍
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Aivan ihana tämä sun punainen puku!! Itse olen vähän salaa haaveillut kirkkaan vihreästä, joka vähän taittaa metsän vihreään. Sellaiset kivan leveät housut ja vähän over sized -takki. Ah, olisi kyllä täydellinen.
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ää no kiitos! Oio vihreä just tollainen ois kanssa super cool! 😻
nouw.com/reettapelli
Anna,
Hei!
Mikä löytö kerrassaan, kotimaista työtä ja vielä villaakin ja noin edullinen hinta! Kyllä tuossa jakussa kelpaa kulkea. Voin kyllä kuvitella, että tuollaisen materiaalin pesu ei ole mitään rennointa puuhaa, mutta toisaalta, ei jakkua yleensä tarvitsekaan olla jatkuvasti pesemässä. Punainen väri on kyllä niin ihanasti huomiota herättävä, että loppujen lopuksi yksinkertaisilla vaatteilla saa värin ansiosta todella tyylikkään ja hauskan asun aikaan.
www.pesuoy.fi/kemiallinen-pesu-helsinki
ReettaPelli
ReettaPelli,
Onneksi tälle riittää kyllä vain se yksittäisen tahran pesu ja muuten pärjää hyvin tuulettamalla :--) Punainen väri tekee tästä kyllä erityisen ihanan!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli