TEEMAVIIKKO: VAALEAT FARKUT 1

kuvat: @ESSIESOPHIE


Oletteko valmiita uuteen teemaviikkoon? Tällä kertaa sen päätähtenä toimii mulle erittäin uskolliset ja aina jalassa olevat vaaleat farkut. Pidempään mua seuranneet tunnistaa nämä tietenkin niiksi Monkin Taiki farkuiksi, jotka on hands down parhaat farkut ikinä. Ainoat farkut joita voin kuvitella pitäväni päällä matkustaessa ja se jo kertoo jotain. Tähän tietty auttaa se, että mulla on näistä vähän reilu koko, mutta muutenkin nämä on päällä ihanan pehmeät jo uutena. Nämä valikoitui teemaviikon aiheeksi kahdesta syystä; koska nämä on mulla aina jalassa ja koska kevään tullen vaaleat farkut pääsee taas monilla käyttöön. Itsehän tosin käytän vaaleita farkkuja ympäri vuoden!


Tän samaa väriä päästä varpaisiin trendin myötä, mun ongelma sinisten vaatteiden kanssa on kadonnut täysin. Ennen olisin ollut ongelmissa tän sinisen villapaidan kanssa, koska jostain syystä luulin ettei sitä voisi pitää farkkujen kanssa saman värinsä ansiosta, mutta nyt se näyttää mun mielestä parhaimmlta juurikin näiden farkkujen kanssa. Todellakin keväinen look! Kevätpukeutumisessa parhainta onkin se, että voi pukea päälle villapaidan ja trenssin loafereiden kanssa. Jokin siinä kontrastissa talvi- ja kesävaatteiden välillä on mikä toimii. Tässä asussa pääsette näkemään myös tän mun viimeisimmän itsetehdyn villapaidan in action ja pakko sanoa, että tästä on tullut tän kevään lempparivillapaita. Mietin vähän sitä, että samantyylisen voisi tehdä ohuemmasta langasta myös kevääksi itselle.

Mulla on tosin vähän petetty olo. Nämä mun luottoloaferit tekivät mulle uskomattoman kamalat rakot kun vetäisin ne ensimmäistä kertaa viime syksyn jälkeen jalkaan. Ennen pystyin kävelemään tuhottoman paljon nämä jalassa ja nyt heti alkoivat hiertämään. Täydellinen selkään puukotus, kengiltä joihin luotin täysin. Toivottavasti tää oli vain jalkojen tottumattomuutta sukattomiin jalkoihin kengissä, koska jos tää mun rakkojalka tilanne tästä pahenee, en tiedä mitä kenkiä voin enää käyttää.

Tän täytyy olla tän kevään lempparikokonaisuuksia, mitä mieltä te ootte tästä? Yllättäen myös sain tästä asusta kehuja tuntemattomalta! Mulle aika harvoin käy niin, että kehuttaisiin asua kadulla, mutta tänä päivänä tätä asua kehui kaksi eri ihmistä, minkä täytyy olla merkki siitä, että joku tässä toimii! Toivottavasti ette oo vielä kyllästyneet näihin farkkuihin, koska niitä on luvassa vielä pariin otteeseen lähiaikoina haha. (nää on ainoat farkut mulla mukana Suomessa ja noh en oikein osaa käyttää muita housuja enää)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Woop woop!! Niin söpö asu <3
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
hihi kiitos <3
nouw.com/reettapelli
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Mä rakastan vaaleita farkkuja, ne on vaan niin super!! 👖❤️
nouw.com/nooramaijakatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
vaaleet farkut on kyllä best!
nouw.com/reettapelli
ainoaxberg
ainoaxberg,
Monkin Taikit on ihan huiput! Sun ansiosta ne aikoinaan löysin & nytkin mulla on ne jalassa :—D!
nouw.com/ainoaxberg
ReettaPelli
ReettaPelli,
eikä! Ihana kuulla, että mun suositus on toiminut näin hyvin! :-----D Ehdottomasti parhaat farkut ikinä ja haaveissa ois ostaa niitä parit lisää hehe
nouw.com/reettapelli
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Ostin juuri itselleni vaaleat farkut! Ne ovat myös ensimmäiset farkut jotka ovat revittyjä haha! Mulla on aina ollut niin etten voi ostaa mitään joka näyttää revityltä. Näköjään se päivä tuli 😃
nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,
Haha niin se mieli muuttuu! Revityt farkut tuo kyllä ihanan rennon fiiliksen asuun :---))
nouw.com/reettapelli
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ihanat farkut! <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikö!? 🙈 Ihan lempparit!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli