TEEMAVIIKKO: VAALEAT FARKUT 2

Farkkuasu numero kaksi! Ja tällä kertaa double denimiä. Tuplafarkku on kokonaisuus joka toimii musta super hyvin, mutta vaatii ehkä kantajaltaan vähän rohkeutta. Tiesittekö että tuplafarkkua kutsutaan Canadian Tuxedo:ksi? En oo ihan varma onko parasta yhdistää kahta identtistä farkkusävyä vai kahta eri väriä, mutta ainakin tää kahden erin pesun yhdistely toimii tässä kokonaisuudessa hyvin! Musta poolo, hattu ja kengät tekee asusta harmonisen ja antaa kahdelle eri farkulle tilaa hengittää.

Oon innoissani että farkkutakki sesonki on taas täällä ja haaveilen toisesta vaaleansinisestä ja punaisesta farkkutakista! Punainen farkkutakki ja housu kombo olisi ehkä kesän kivoin, mutta todennäköisesti mä jään ihailemaan sitä vain muiden päältä. Näiden kuvien farkkutakki on äidin vanha ja palvelee edelleen ihan loistavasti, mutta huomaan kaipaavani vähän päivitettyä versiota tästä omaan kaappiini. Parasta olisi tietenkin bongata kirpparilta vaalea leviksen farkkutakki, mutta en tiedä kuinka todennäköistä se oikein on. Musta on hauska katsoa, miten näissä kaikissa asukuvissa näiden farkkujen väri on vähän eri riippuen siitä minkä kanssa ne on puettu (ja muokkauksista). Vaalean farkkutakin kanssa nää näyttää melkein keskisinisille, kun taas edellisessä asussa nämä oli selkeästi vaaleat farkut.


Tää asu koostuu oikeastaan pelkästään mun luottovaatteista. Mä turvaudun aina, kun en oikein keksi mitään, näihin farkkuihin, mustaan ohueen pooloon ja hiusten kaivatessa pesua, päähän päätyy melkein aina tämä lakki. En oikein tiedä mitä teen kesän tullen, koska tää on villaisena vähän turhan lämmin yli 15 asteeseen! Näistä nilkkureista on myös muodostunut mulle vakkarikenkä, kun vedän jalkaan jotain muuta kuin lenkkaria, mutta valitettavasti nää ei kyllä oo yhtä mukavat jalassa kuin lenkkarit... Pitkä sukkavarsi antaa ihan erilaisen ilmeen kokonaisuudelle ja tuntuu että se pidentää jalkaa paljon enemmän kuin lyhyiden farkkujen ja normaalikorkuisten nilkkureiden yhdistelmä, jossa jää ihoa vilkkumaan. Tälläiselle lyhyele tyypille kaikki lisäsentit on plussaa, varsinkin jos se ei tarkoita sitä että jalan alla on kamalankokoinen korko. Oon kyllä sen verran onneton koron käyttäjä, ettei tämäkään menisi all-day korosta, vaikka tämäkin on alle viisi senttinen.

Näin sivuhuomautuksena haluan vielä todeta, että vitsit tykkään näistä kuvista! Vähän erityyppiset ja rennommat kuin yleensä, minkä vuoksi nämä ehkä onkin niin kivat. On hauska haastaa itseään kuvaamaan vähän erityylistä materiaalia kuin yleensä, koska näiden vuosien aika on tullut kuvattua melkein kaikki mahdolliset variaatiot siitä perinteisestä pönöttämisestä haha. Mitä mieltä te ootte tän tyylisistä kuvista? Eikö nämä olekkin vähän persoonallisemmat? Entä mitä mieltä ootte tuplafarkusta, jatkoon vai ei todellakaan päälle?

Tykkä��-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna
JokiJohanna,
Denim-on-denim <3 vinkkinä, hmllä on nyt myynnissä tekomokkaisia ohuita kipparilakkeja ja monkilla myös puuvillasia 😊
nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Hei kiitos! Pitää käydä tsekkaamassa ne ostolakon jälkeen 😊
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli