TEEMAVIIKKO: VAALEAT FARKUT 3

Kolmas kokonaisuus, vaaleat farkut ja pitkä bleiseri! Farkut ja bleiseri on nerokas kombo, tykkään yllätyksettömästi siitä kontrastista mitä rentojen farkkujen ja ryhdikkäämmän bleiserin välille muodostuu. Tää bleiseri ei tosin oo ryhdikkäimmästä ja asiallisimmasta päästä, mutta just tän takia siitä tykkäänkin. Bongasin tän kirpparilta parilla eurolla muutama viikko sitten ja ihastuin sen monipuolisuuteen. Tää kun menee joko takkina, mekkona tai bleiserinä!

Tää asu on sitä tyypillistä mua, hiihdän usein menemään farkussa ja teepaidassa, vaihdellen sitä onko takkina bleiseri vai trenssi. En oikein usko että mun bleiseri innostus laantuu kovinkaan pian, koskatuntuu että ne toimii ihan kaiken kanssa ja jokaisen tyyliin. Bleiserin tulee mun mielestä tosin olla vähän reilummin mitoitettu ja tarpeeksi pitkä, että se näytttää hyvältä mun päällä. En oo yhtään sellaista tyköistuva jakku tyyppiä! En oikein keksi tästä asusta mitään enempää sanottavaa, niin tuttua kauraa tää teille varmasti kuin mullekkin on :----D


Suunnitelmissa mulla ois testata tätä bleiseriä mekkona siten, että köytän vyön tai vyölaukun tiukasti vyötärölle ja lisään alle joko pyöräilyshortsit tai mustan hameen! Uskon, että siten tää toimii juhlapukeutumisessa aivan loistavasti kunhan alle pukee nätin braletten tai pitsireunaisen topin. Lupaan raportoida takaisin miten tää mun kokeilu onnistuu! Nyt toivotan teille hyvää perjantaita ja viikonloppua, koska allekirjoittanut lähtee ihan näillä näppäimillä takaisin Osloon!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli