TEEPAITA MEKON ALLA

SLOW FASHION


Mä tiedän että monille tämä teepaita mekon alla kombo ei ole se mieluisin. Lusekelen muista blogeista usein näitä IN/OUT listauksia ja tämä kerrospukeminen päätyy joka paikassa sinne OUT-listalle haha. Kyllähän mä sen ymmärrän miksi, uskon että tää jakaa mielipiteitä. Mä taas tykkään! Näitä kokonaisuuksia on näkynyt ehkä noin vajaan vuoden Instaramissa ja blogeissa ja oon oman lusikkanikin soppaan laittanut muutamaan otteeseen. Nämä edelliset asut löytyy täältä ja täältä!
Parasta tässä yhdistelmässä on ehkä se, että sen myötä on melkein rajaton mahdollisuus yhdistelyyn. Musta on loistavaa, että juhlavalle mekolle saa uusia käyttökertoja. Toiseksi parasta on ne ala-aste vibat. Oon jo vähän pidempään etsinyt sitä just hyvää mustaa slip-on mekkoa, mutta en oo siihen(kään) halunnut sijoittaa kovin montaa kymppiä. Onneksi bongasin tän mekon täältä Uudesta-Seelannista vain kymmenellä dollarilla! Vähän vielä sovituskopissa arvoin juupas eipäs tän mekon kanssa, kunnes myyjä tuli varta vasten sanomaan että yeaah girl you can pull this off! Taidan olla vähän sucker kehuille, koska sitten päätin heti tän ostaa :----D En tiedä onko toi täällä käytössä vain myyntikikkana, mutta ainakin muhun suomalaisena tehoaa kehut heti, koska harvoin Suomessa niitä vaatekaupoissakaan saa. En osaa yhtään siis arvioida oliko ne kehut aitoja vai pelkästään small-talkia. Tosin toinen myyjä vielä kassalla totesi mulle, että he olivat tämän ensimmäisen kanssa puhuneet että vitsit tää mekko näyttää kivalta mun päällä ja onneksi otin sen! 
Vitsit, ton vuoksi olin koko loppu päivän yhtä hymyä. Kehu on niin pieni juttu, mutta saattaa muuttaa jonkun toisen päivän täysin :---))

Tämä mekko tämän asukokonaisuuden lisäksi toimii kyllä loistavasti myös little-black-dress asemassa, vaikka harvoin mä taidan mihinkään juhlaviin tilaisuuksiin päätyä haha. Tän vuoksi on mielekästä pitää näitä juhlavaatteita ihan vain arkenakin. 
Ainiin, ehkä vielä pari sanaa tästä kuvauslokaatiosta! Christchurchissä on paljon graffiteja ja tää on niistä varmaan kaikista isoin ja näyttävin. Se on kooltaan yhden hallin takaseinän mittainen ja hyvinkin vaikuttava. Lähdettiin vartavasten tätä etsimään yksi päivä ja käveltiin tyynesti ohitse sitä huomaamatta. Seuraavan korttelin kulmassa oltiin vähän ymmällään että missä tää nyt on, koska luulisi että se ois aika helppo bongata. Googlailun jälkeen sain lokaation selville, ja kun käännyttiin takaisin tulo suuntaan, siinä se oli, ihan meidän nenän edessä :---D Joskus pitää muistaa katsoa taaskepäin, eikä vain painella eteenpäin haha. 
Nyt sitten se ratkaiseva kysymys; lämpenettekö te teepaidoille mekkojen alla? Vai onko ehdoton NONO?

Likes

Comments

Noora
Noora,
Itseäni toi kombo ei pukisi ollenkaan, mutta sulle t-paita+mekko yhdistelmä on oikeasti ihan nappi valinta! Miten aina kaikki vaatteet näyttää niin hyvältä sun päällä hahah 😃♥www.blogger.com/profile/015784067531369629
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Haha kiitos! Ei sentään kaikki näytä, tarkoin valitut vain :---D ♥ www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä