TEVA DAD SANDALS | KESÄN 2019 PARAS TRENDI

kuvat + editointi: Anni Korhonen


Voidaan jatkaa trendin parissa, joka jakaa varmaan yhtälailla mielipiteitä kuin pyöräilyshortsitkin! Nimittäin dad sandals, turist sandals, remmisandaalit ja haikkaus-sandaalit, eli sandaalit joissa on tarraremmitys ja pehmeä kuminen pohja!

Pakko myöntää että olin aluksi tosi skeptinen tän trendin suhteen, koska näin vain luksusbrändien epäkäytännöllisen näköisiä versioita näistä kengistä. Ja eihän nää nyt parhaalla tahdollakaan oo kauniit kengät hah! Bongasin viime viikolla kuitenkin perinteisen haikkausbrändin nimeltä Teva ja heidän iät ajat jo mallistossa olleet original remmisandaalit ja jotenkin valaistuin tän trendin nerokkuudesta. Tevojen alkuperäinen malli onkin suunniteltu siihen, että ne toimii hyvin maastossa jossa kengät kastuu aina välillä ja tämä brändi on tosiaan suosittu myös haikkaajien keskuudessa. Huvittavaa on se, että -84 nää oli viimeksi muodissa amerikkalaisten nuorten keskuudessa!

Mullahan on ISO ongelma sen suhteen, että kaikki kengät tekee rakkoa ja erityisesti kesäiset sandaalit ja avokkaat. Ja viime kesän kärvistelinkin pahimmillaan noin 15 rakon kanssa yhtäaikaa. Joten metsästän melkein jatkuvasti sellaisia kenkiä, jotka ei tee rakkoa, mutta ois kivat käyttää myös kesällä. Ja uskon että oon nyt tehnyt nappilöydön! Toinen selling point näille sandaaleille oli juurikin niiden monikäyttöisyys, siinä missä nää on erittäin cool mekkojen ja farkkujen kanssa, voi näillä lähteä myös kevyelle haikille!! (tai ottaa vaelluskenkien lisäksi toiseksi pariksi) Ja koska mä oon tunnetusti hurahtanut haikkaamiseen, niin olin ennätysajassa sold näille kengille. Mun on paaljon helpompi ostaa itselle jotain urheilu/vaellus varustetta, kuin pelkästään 'trendi' vaatteita. Tiedän että nää tulee päätymään käyttöön juurikin molemmissa tilanteissa ja ovat myös esimerkiksi loistava valinta kaupunkilomalle kun tulee käveltyä koko päivä edes takas.

Ekan testipäivän jälkeen oon aika tyytyväinen mun ostokseen. Ekaksi tietty pitää sanoa, että tää asu on näiden kenkien kanssa musta super kiva! Toivottavasti en oo ainut joka ajattelee näin? :-----DD Nää kengät on niin nerokkaan minimalistiset ja statement samaan aikaan. Tää Marimekon trenssimekko on täydellinen vähän kylmiin ja tuulisiin kesäpäiviin, koska se on vähän perinteistä kesämekkoa paksumpi ja jämäkämpi päällä.

Vaikka kävelin pitkän päivän Oslossa oli mun jalat ns. kevyet vielä illallakin, eikä perinteiseen tapaan särkenyt kantapäitä tai päkiää huonon kenkävalinnan vuoksi. Unohdin löysätä remmejä sitä mukaa mitä jalka turposivat päivän mittaan, niin vähän remmi painoi loppupäivästä, mutta tääkin on korjattavissa helposti! Ja rakkoja nolla!!


Nyt haluankin kuulla teidän tuomion? Jatkoon vai ei?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

AnnaTeresia
AnnaTeresia,
Upea asu! 😍
nouw.com/annateresia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kääk kiitos paljon! 😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli