THE ALL WHITE ENSAMBLE

Se klassinen kesäasu, all white. Siinä missä kaikkina muina vuodenaikoina luotan kokomustaan, on kokovalkoinen kesäisin se mun turvakokonaisuus. Kaavailin näistä valkoisista suoralahkeisista farkuista mun kesän luottoalaosaa, mutta meistä jokainen tietää miten sen kanssa sitten oikein kävi! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja aion nyt elosyyskuussa käyttää näitä kaiken sen ajan edestä. Nämä mun valkoiset farkut on väriltään ehkä enemmän off-white tai cream ja musta tuntuu että niitä on sen vuoksi paljon helpompi käyttää ja yhdistellä eri vaatteisiin. Täysin paperin valkoinen farkku aiheuttaa mussa vähän pelkoa ja muistuttaa mua liikaa ylä-asteaikaisista valkoisista matalavyötäröisistä pillifarkuista haha.

Tää valkoinen lyhythihainen kauluspaita on ylläri ylläri täydellinen näiden farkkujen kanssa! Rennomman lomatunnelman asuun saa, kun sen solmii löyhästi vyötärölle ja kietaisee satiinihuivista turbaanin tukkaan. Jos kaipaa vähän skarpimpaa fiilistä, niin mä laittaisin tän paidan housujen sisään ja napittaisin pari extra nappia. Erinäiset huvit on kyllä olleet mun kesätukan pelastus, koska tuntuu että se päätyy likaiseksi hikoulun myötä jo puolessa päivässä(!). Huivilla saa hämättyä piiloon sen, että tukka on vähän lättänä ja se tuo musta asuun kuin asuun vähän extraa ja huoliteltua fiilistä.

Ainut missä tää kokovalkoinen kokonaisuus on vähän heikko, on niissä tilanteissa kun sut yllättää kesäsadekuuro. Tänä päivänä päädyin kesäsateen kastelemaksi ja mulle tyypilliseen tapaan mulla ei ollut edes rintaliivejä päällä tässä kokonaisuudessa haha. Onneksi olin aika lähellä kotia, niin pystyin kipittämään kotiin sateelta suojaan :--P

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Kokovalkoinen näyttää kyllä niin hyvältä ja raikkaalta kesällä! ♥︎
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
no eikö! kiitos <3
nouw.com/reettapelli
Paula,
En oo ite koskaan pukeutunut koko valkoiseen, mutta aina se näyttää kyllä yhtä upealta kuten tuo sunkin lookkisi. Kivaa pientä väriä tuo toi sun hiuspanta! Sade on kyllä aina yksi petollinen juttu, mut onneks olit just lähel kotia 😃
www.pauline.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mäkin aluksi arastelin kokovalkoista, mutta nyttemmin viihdyn siinä ihan super hyvin! paitsi sateella :----D kiitos <3
nouw.com/reettapelli
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Upea asu, jälleen kerran 😊
nouw.com/slowandsimple
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos paljon! <3
nouw.com/reettapelli
JennyJanette
JennyJanette,
Itse tykkään myös koko valkoisesta, näyttää ihanan raikkaalta 😍👌
nouw.com/jennyjanette
ReettaPelli
ReettaPelli,
niin näyttääkin! :---)))
nouw.com/reettapelli
Moonika
,
Moi! Ollaan menossa siskon kanssa Porvooseen tällä viikolla ja suunnitelmissa olisi käydä kirppiksillä. Siitä tulikin mieleen sit kysyä sulta, mitkä on Porvoossa hyviä kirppiksiä?:)
ReettaPelli
ReettaPelli,
moi! mun lempparit keskustan alueella on kellarikirppis, bohemia ja doris & duke (enemmän vintage puoti). keskustan ulkopuolella on myös muutamia kirppareita joista ainakin löytöpiste on hyvä :--) Ihanaa Porvoo reissua teille!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli