THE BABYBLUE SUIT

SLOW FASHION

kuvat: @ESSIESOPHIE

En tiedä miten näin näyttävä asukokonaisuus voi tuntua niin neutraalille päällä! Mä en oo omasta mielestäni kovin näyttävä pukeutuja, mutta vaikea tätä on ehkä väittää vaaleansininen housupuku päällä. Vaaleansininen puku ei varmasti ole ihan jokaisen makuun, mutta mä oon täysin rakastanut.

Oon haaveillut ties minkä värisistä puvuista aina vaaleanpunaisesta keltaiseen, mutta loppujen lopuksi ei mulla oikein ollut mitään muuta värivaihtoehtoa kuin vaaleansininen. Kun aloin tosissaan miettimään sitä, että minkä värinen puku tulisi oikeasti käyttöön eikä vain muutamaan blogikuvaan, oli valinta aika selkeä. Vaikka olisin kuinka muotibloggaaja, en voisi perustella minkään ostamista vain sen vuoksi, että haluan siitä kuvia blogiin. Jokainen vaate on tarkoitettu käyttöön, niin kuin myös tämä sininen puku. Sininen on mun väri. Oon rakastanut sinistä niin kauan kuin muistan ja kokosiniseen pukeutuminen oli mun juttu ala-asteella. Kai tässä jollain tapaa palataan omille juurille!

Värillinen puku, varsinkin vaalean värinen puku, voisi olla haastava puettava, jos sitä alkaisi liikaa miettimään. Mä oon yrittänyt estää arkailua sillä, että oon pukenut tän jokaiseen mahdolliseen tilaisuuteen päälle. Niin työhaastatteluun kuin dinnerille ystävien kanssa. Tää oli myös mulla varavaihtoehtona häihinkin, mutta onneksi sää oli tarpeeksi lämmin mun ykkösvalinnalle. Mä väitän, että tää on myös täydellinen vaate töihin, varsinkin jos työpukukoodi on smart casual.

Työpukeutumisesta puheenollen, kiinnostaako teitä jonkinlainen työpukeutumisen lookbook? Mun oma duuni on itseasiassa hyvin casual mitä tulee pukeutumisen suhteen, joten voin periaatteessa marssia paikalle kaikissa mun vaatteissa ja oon siitä erittäin onnellinen! On ihanaa, että voin käyttää mun normaaleja vaatteita myös töissä ja tuntea oloni just omaksi itsekseni. Toisaalta on vähän surullista, että nyt tää mun vaaleansininen puku on auttamatta liian hieno töihin puettavaksi haha. Kaikkea ei voi selvästi saada haha! 😅


Musta on aina ihana kuulla teidän mielipiteitä, joten kertokaa mulle onko tää puku niin hieno vai niin kamala?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja
Pinja,
Ihan mielettömän hyvännäköinen puku ja just kyllä jotenkin sun näköinen!
www.pinjakk.com
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘😘 tunnen kyllä tässä puvussa oloni niin omaksi itsekseni 🙈
nouw.com/fashionstatement
SofiaAdler
SofiaAdler,
Tosi hieno asu! Sopii sulle kuin nenä päähän!😍
nouw.com/sofiaadler
FashionStatement
FashionStatement,
Huh kiitos kiitos 😘😘 samaa mieltä 🙈
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229