THE OVERSIZED BEANIE: DIY


Tämän talven paras trendi on mun mielestä _overized_ pipo! Tietenkin haha. Ei oo parempaa fiilistä, kuin kylmänä aamuna laittaa iso pipo päähän suojaamaan itseään maailmalta ja pakkaselta. Oon huojentunut siitä että vihdoinkin pipotkin on trendikkäitä, koska onhan se nyt naurettavaa kuinka sitä aina kärvistelee paljain päin korvat jäässä talvisin. Ei enään. Parasta on tietty jos pipo on omin käsin värkätty!
Musta kuoriutuu joka talvi kunnon käsityö-mummo. Tän talven saldona on näiden kahden pipon lisäksi vielä kolmas pipo, lapaset ja villasukat. En tiedä mitään rentouttavampaa kuin neuloa tai virkata iltaisin, toimii mulle ainakin aivojen lepuuttamiseen erinomaisesti. Aivot lepää täysin ajatuksettomina neuloessa ja mulle tulee itselle tosi kiva mieli ja olo siitä, että saan luotua jotain itse :---) 
Eli jos sulla pysyy virkkuukoukku edes alustavasti kädessä, on tää pipo-ohje just sulle! Käytännössä virkkaat vain ison suorakaiteen, joka sitten lopuksi ommellaan kasaan pipoksi. Tän ohjeen alkuperä on Jennin blogista ja sieltä löytyy se kokonaisuudessaan kuvien kera. Näistä kahdesta piposta on heittämällä muodostunut mun lempparit ja varmaan ainakin vielä yhden tälläsien virkkaan täksi talveksi! Ja lupaan että tää on naurettavan helppo tehdä, eikä myöskään kovinkaan aikaavievä.
Onko täällä muita käsityö-faneja? Välillä tuntuu että oon ihan yksin tän mun harrastuksen kanssa XD

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nea,
Täältä ilmottautuu toinen ihan hullu käsityö-mummeli!! Eli no worries, et ole yksin. Mikään ei oikeesti oo parempaa ku se et saa itsetehdyn projektin valmiiks! Ja hei superpaljon kiitoksii tän ohjeen vinkkaamisesta, mulla itseasiassa olis pipovaraston täydentämisen paikka joten tuo ohje tulee varmasti käyttöön 😊
www.blogger.com/profile/123100587859951505
Reetta Pellikka,
Jauzaa! Oon just samaa mieltä, parasta on se että osaa tehdä jotain omaan käyttöön sopivaa :---) Oleppa hyvä! Tää on ihan superhyvä ohje :----)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Jenni,
Ihanan näköiset tuli sun pipoista! Mulla on koukulla tällä hetkellä beigestä alpakkalangasta valmistuva pipo ja sit kun saan sen loppuun, aion kokeilla ohutta mohairlankaa tähän!
www.blogger.com/profile/116450223825110872
Reetta Pellikka,
Kiitti! Tää sun ohje on kyllä niin hyvä :-----) Oioi kuullostaa ihanalle! Mulla seuraavana tulee baby blue pipo ;---)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Emma,
Mie just tänään löysin kaupasta kerralla kaksi täydellistä pipoa(!!), kun edellisen ostin joskus viis vuotta sittn yläasteella 😃
Voi sitä onnen määrää, kun en näyttänykkään tyhmältä haha

http://holyfacepalm.blogsot.fi/
www.blogger.com/profile/018343338045326886
meerih,
Täällä taas yksi jokatalvinen kutojamummu ilmottautuu! 😃 se on ihan parasta, kun saa itse tehtyä jotain valmiiksi 😊 nyt mulla tulossa villasukat joululahjaksi isälle ja sitten aioin koittaa virkata tollasen ihanan muhkeen vaaleanpunasen pipon!:)
www.blogger.com/profile/139314938872926650
Reetta Pellikka,
Huippua että meitä on muitakin :---D Mulla taitaa olla suunnitelmia enemmän kuin aikaa käsitöiden suhteen, mut ainakin yksi pipo ja sukat pitää vielä saada valmiiksi!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
haha mulla on kans ongelmana se, etten meinaa kaupasta oikein löytää pipoja itselle :----d Mulla on jotenkin hassu pää varmaan, koska ne mitkä muilla näyttää tosi makeille ja hyvälle, tekee musta lähinnä sellaisen kananmunapään :'----D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Riikka
,
Moikka! löysin tän sun vanhan postauksen ja mietin, että mitäköhän lankaa oot käyttänyt näihin ja minkä kokoisella koukulla oot virkannut? Onko mitään muistikuvaa? 😃 näyttää ihanilta!
ReettaPelli
ReettaPelli,
apua oonpa huonosti tähän mitään tietoja kirjoittanut :---D Mutta jos oikein muistelen niin virkkuukoukkuna mulla oli joku ihan perus 3-4 koko ja lankoina mulla oli jotain ihan randon jämä lankoja kotoa. (tummempi näyttää vähän pörröiseltä niin epäilen jonkin sortin alpakkalankaa) Mutta katsoin tota alkuperäistä ohjetta, niin Jenni oli käyttänyt Novitan Isoveli lankaa ja siihen on virkkuukoukku suositus 5. Dropsilta vois tähän käyttää hyvin joko Alaskaa, Nepalia tai Big Merinoa! ja jos nyt kotoa löytyy joku jämälanka, niin miksei siitä kanssa vois tehdä (jos haluaa paksumman pipon niin ohuempaa lankaa vois käyttää kaksinkertaisena ja ottaa 5 koukku)! en tiedä olinko yhtään apuna nyt :--D
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli