THE OVERSIZED BEANIE: DIY

DIY, NEULEOHJEET

Tämän talven paras trendi on mun mielestä _overized_ pipo! Tietenkin haha. Ei oo parempaa fiilistä, kuin kylmänä aamuna laittaa iso pipo päähän suojaamaan itseään maailmalta ja pakkaselta. Oon huojentunut siitä että vihdoinkin pipotkin on trendikkäitä, koska onhan se nyt naurettavaa kuinka sitä aina kärvistelee paljain päin korvat jäässä talvisin. Ei enään. Parasta on tietty jos pipo on omin käsin värkätty!
Musta kuoriutuu joka talvi kunnon käsityö-mummo. Tän talven saldona on näiden kahden pipon lisäksi vielä kolmas pipo, lapaset ja villasukat. En tiedä mitään rentouttavampaa kuin neuloa tai virkata iltaisin, toimii mulle ainakin aivojen lepuuttamiseen erinomaisesti. Aivot lepää täysin ajatuksettomina neuloessa ja mulle tulee itselle tosi kiva mieli ja olo siitä, että saan luotua jotain itse :---) 
Eli jos sulla pysyy virkkuukoukku edes alustavasti kädessä, on tää pipo-ohje just sulle! Käytännössä virkkaat vain ison suorakaiteen, joka sitten lopuksi ommellaan kasaan pipoksi. Tän ohjeen alkuperä on Jennin blogista ja sieltä löytyy se kokonaisuudessaan kuvien kera. Näistä kahdesta piposta on heittämällä muodostunut mun lempparit ja varmaan ainakin vielä yhden tälläsien virkkaan täksi talveksi! Ja lupaan että tää on naurettavan helppo tehdä, eikä myöskään kovinkaan aikaavievä.
Onko täällä muita käsityö-faneja? Välillä tuntuu että oon ihan yksin tän mun harrastuksen kanssa XD

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
haha mulla on kans ongelmana se, etten meinaa kaupasta oikein löytää pipoja itselle :----d Mulla on jotenkin hassu pää varmaan, koska ne mitkä muilla näyttää tosi makeille ja hyvälle, tekee musta lähinnä sellaisen kananmunapään :'----Dwww.blogger.com/profile/128716114949887362
Riikka
Riikka,
Moikka! löysin tän sun vanhan postauksen ja mietin, että mitäköhän lankaa oot käyttänyt näihin ja minkä kokoisella koukulla oot virkannut? Onko mitään muistikuvaa? 😃 näyttää ihanilta!
FashionStatement
FashionStatement,
apua oonpa huonosti tähän mitään tietoja kirjoittanut :---D Mutta jos oikein muistelen niin virkkuukoukkuna mulla oli joku ihan perus 3-4 koko ja lankoina mulla oli jotain ihan randon jämä lankoja kotoa. (tummempi näyttää vähän pörröiseltä niin epäilen jonkin sortin alpakkalankaa) Mutta katsoin tota alkuperäistä ohjetta, niin Jenni oli käyttänyt Novitan Isoveli lankaa ja siihen on virkkuukoukku suositus 5. Dropsilta vois tähän käyttää hyvin joko Alaskaa, Nepalia tai Big Merinoa! ja jos nyt kotoa löytyy joku jämälanka, niin miksei siitä kanssa vois tehdä (jos haluaa paksumman pipon niin ohuempaa lankaa vois käyttää kaksinkertaisena ja ottaa 5 koukku)! en tiedä olinko yhtään apuna nyt :--D nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229