TODELLINEN TALVIASU

Välillä mua vähän huvittaa meidän bloggajien esittelemät talviasukokonaisuudet, joista joskus paistaa heti lävitse, ettei sitä ole todellakaan suunniteltu lumihankeen saatika pakkaskeliin. Tiedän että oon syyllistynyt tähän viimevuonna itsekkin, mutta tänä talvena oon ottanut missiokseni julkaista todellisia talviasuja, joissa oikeasti pärjää Suomen talvessa. Tähän on myös ehkä kannustanut se, että musta on vihdoin ja viimein kasvanut aikuinen, joka ei kulje nilkat paljaana, ilman pitkiä kalsareita ja aluskerrastoa tai ilman pipoa, jos ulkona on vähänkin kylmempi!

Te tiedätte että oon tänä talvena ihastunut oikein toden teolla puffertakkeihin ja koska mulla on rehellisesti sanottuna ongelma takkien kanssa, en pärjännyt vain yhdellä. Kaupoissa on lyhyenmallisten puffereiden lisäksi näkynyt näitä polveenasti ulottuvia ja kun bongasin tän yksilön Monkin alennusmyynnistä kahdella kympillä kaikki järki lähti mun päästä ja ennenkuin huomsinkaan olin kävelemässä tää takki niskassa kotiin päin. Vaihdoin nimittäin tän takin heti päälle kotimatkaa varten ja noh, se ehkä kertoo kuinka innoissani oon tästä takista! Jos oot koskaan haaveillut siitä, että olisi mahdollista lähteä ulos peittoon kietoutuneena, tää takki on vastaus sun unelmiin.

Kun laitan tän takin päälle, vedän päähän mun paksuimman pipon ja jalkaan Vagabondin* utility bootsit, mä oon valmis melkein mihintahansa lumipyryyn. Ja niitä on täällä Oslossa riittänyt! Tälläkin hetkellä sataa lunta ja maassa on varmasti melkein 20cm lumihanki! Ylisuuret pipot on mun mielestä yksi parhaimmista trendeistä tänä talvena ja sopii mun naamalle yllättäen erittäin hyvin. Oon saattanut innostua ja neuloa tän pipon lisäksi muutaman muunkin oversized pipon haha..

Halusin tän asun kanssa mennä vähän ott ja yhdistää ruudullisen takin seuraksi myös ruudulliset housut. Siinä missä melkein aina pukeudun hyvinkin yksinkertaisesti ja minimalistisesti, joinain päivinä on mun mielestä hauskaa haastaa omaa pukeutumistaan ja kehitellä vähän oman mukavuus alueen ulkopuolella oleva kokonaisuus. Tiedän ettei tää asu nyt oo ihan kreiseimmästä päästä, mutta normaalia näyttävämpi kuitenkin!


*Vagabond kengät saatu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

vilma
,
, ? 😊
jeminem
jeminem,

ÄÄÄÄÄ mikä takki! IHANA peittotakki <3

nouw.com/jeminem
ReettaPelli
ReettaPelli,

eikö!! Tää takki on made in heaven❤️

nouw.com/reettapelli
Anna,

En mä kestä, tää takki on aivan täydellinen!!! <3

2avlt5.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

haha mä tiedän! En oo käyttänyt mitään muuta tän ostamisen jälkeen ❤️

nouw.com/reettapelli
JokiJohanna
JokiJohanna,

Just ihanan realistinen talvilookki! Itsekin pyrin todenmukaisuuteen asujen kanssa, mutta pakko myöntää, välillä se takki joka kuvissa on vaihtuu johonkin ihan muuhun vaaterykelmään päällä ettei jäätyisi tuolla viimassa :"D

nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,

jes kiitti! Haha pakko myöntää että samaa tulee tehtyä istekkin, tai vähintään poistettua kuvista huivia, hanskoja tms :'---D Muutama vuosi sitten tapasin kuvata talvilookitkin ilman takkia, mutta en enää kyllä tarkenisi millään! Eikä mulla varmaan silloin ollut yhtä ihania takkeja kaapissa joita kelpasi kuvata!

nouw.com/reettapelli
Marika
,
Kerrassaan ihana talviasu, ruutu+ruutu toimii yhdessä yllättävänkin hyvin!😍 On ihanaa, että lämmin talvipukeutuminen on alkanut vihdoin trendaamaan, haha. Mun mielestä mitä lämpimämmältä talvivaatteet näyttää, sitä paremmalta ne myös näyttää tuolla talvipakkasessa katukuvassa!
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitos!!❤️ Oon samaa mieltä, että on ihan super jees että kunnon talvivaatteet on trendikkäitä haha! Hullua kyllä se, että vasta niiden muotiin tulon myötä jengi on alkanut niitä käyttämään kunnolla... Mutta niinhän se varmaan menee, että kun jokin on trendikästä niin se näyttää myös hyvälle, mikä johtaa siihen, että sen haluaa päällensä! Ennen musta toppatakit oli yksinkertaisesti vain rumia haha

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli