TOUKOKUUN ASUT

Toukokuussa asut oli kyllä sitä parhainta kevätpukeutumista! Ja pakko sanoa, että näistä jokainen asu on kyllä omasta mielestä super kiva ja mun näköinen! Nää kelit ja lämpöasteet on ehkä mun omalle tyylille sitä parhainta aikaa ja tunnen itseni niin kotoisaksi juuri tänlaisissa asuissa. Tuntuu hassulta että nyt on jo kesäkuu ja kesälomat alkaa starttailla monilla ihan kunnolla. Mä en oo vielä oikein tietoinen että milloin mulla on lomaa tänä kesänä ja omaksi yllätyksekseni en koe että olisin yhtään "loman tarpeessa". Tuntuu että arki ja työt rullaa niin kevyesti yhteen ja mulla on voimavaroja hyvin jäljellä vaikka oon ollut lomalla viimeksi joulunpyhinä kunnolla. Muistelen että kesätöiden aikaan laskin päiviä koska pääsen lomalle, mutta nyt on jotenkin niin tasapainoinen tunne, etten oikein kaipaa lomaa. Tai no tietenkin loma ois superjees ja ois ihanaa päästä vähän reissuun, mutta kuitenkin oon nyt tosi tyytyväinen omaan tilanteeseen.

Tää on kai just se dream. Oon myös tosi onnellinen siitä, että saan hyvin täyspäiväisen työn ohella pyöritettyä vielä blogia. Oon aina ollut sitä mieltä, että mä joko kirjoitan blogia 100% tai sitten en ollenkaan, ja oon huojentunut että mulla on kapaisteettia jatkaa tätä vielä! Just nyt bloggaaminen tuntuu niin inspiroivalta ja enemmän omalta jutulta kuin koskaan. Ja iso kiitos siitä kuuluu tietysti teille, mun seuraajille <3


Tän hetken lempparit vaatesaralla on ehdottomasti haalarit, joita oon innostunut itselle ompelemaan tähän mennessä neljä :----D En oikein koskaan oo löytänyt kaupoista itselle sopivia haalareita, joten ei oo ihme että miten oon nyt sitten innostunut niitä itse toteuttamaan. Ei varmaan tuu yllätyksenä että farkut näkyy niin monessa tän kuukauden asussa, tää aika on ehkä parasta farkkuaikaa haha. Toinen lempparivaate on nyt myös villatakit ja tää ne tuntuu kivan keväisiltä versoilta villapaidoista. En oo ihan vielä valmis luopumaan mun neuleista! Bonuksena tässä setissä on tietenkin tuuterin kansallispuku, joka on ihan oma lukunsa!


Näistä asuista mun suosikit on ehdottomasti 4, 7 ja 9, entä teidän?

8. Teva sandaalit (kuva: Anni Korhonen)

9. Iso villatakki ja farkut (kuva: Anni Korhonen)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,
Tosi kivan näköisiä asuja!
nouw.com/jennamiraa
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jee! Kiitos paljon :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli