TOUKOKUUN ASUT


Jos jotain toukokuusta jää mieleen, niin se on mun vaaleanpunainen tukka! Onneksi uskalsin vihdoinkin vuosien jälkeen tehdä sen. Kyllä kai jokaisen tulee olla kerran elämässään vaaleanpuna-tukkaisia ;--) Vaikka blogissa vielä näkyykin allekirjoittanut vaaleanpunaisella tukalla, on todellisuudessa tukka haalistunut jo aika lailla takaisin alkuperäiseen vaaleaan. Pieniä vaaleanpunaisia vivahduksia on vielä vähän huomattavissa, mutta voin ainakin raportoida sen, että tämä väri todellakin tekee niinkuin lupaa ja haalistuu pois tukasta. Itsellä siihen meni noin 10 pesua. 
Tuntuu hassulle että nyt oon ollut vasta kuukauden takaisin Suomessa/Norjassa. Uusi-Seelanti tuntuu jotenkin tosi kaukaiselle jo nyt ja välillä pohdin että olinko mä oikeasti siellä! Nyt tuntuu että oon päässyt jotenkin arkeen kiinni, jos tätä pre-gradun kirjoittamista voi siksi oiken kutsua. Lähinnä oon käyttänyt vapaa-aikaani pyöräilyyn, Oslossa liikkumiseen, auringossa makoiluun, jäätelön syömiseen ja kuvailuun. Menee se aika niinkin ja on oikeastaan aika virkistävää olla periaatteessa melkein lomalla. Takaraivossa tosin kokoajan kummittelee gradun kirjoittaminen, joten ei tämä nyt ihan täysin rentouttavaa aikaa ole ollut. Oon tosin pyrkinyt omaksumaan chill-asenteen, sen sijaan että stressaisin jo nyt asioista joiden eteen en voi vielä tehdä oikein mitään. 
Anyways, ne asut! Toukokuu tuntui hyvältä asukuukaudelta. Jotenkin oon tosi tosi inspiroitunut pukeutumisen suhteen just nyt. Sitä se kai teettää, että elää kolme kuukautta yhden matkalaukun vaatteilla haha. Toukokuun asut siis, here you go!

Mikä on sun lemppari? Oma lemppari taitaa olla joko 8 tai 10!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla,
Upeita asuja nuo kaikki! Omat lempparit on ehkä 1 ja 5 :--D

http://olderthanyesterday.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/082588893587628135
Reetta Pellikka,
Kiitos! Tää kuukausi oli kyllä hyvä asukuukausi :---D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Haluaisin tietää kaikista näistä mistä vaatteet on ostettu! Ihania kokonaisuuksia! Ehkä kännykällä ei vain harmikseni näy?
Reetta Pellikka,
Kiitos! :--) Mulla on periaatteena ollut, etten asukuvien yhteyteen listaa vaatteiden alkuperää. Mun tavoitteena olisi, että lukijat ehkä inspiroituisivat heidän vaatteistaan, sen sijaan, että kokisivat tarvetta hankkia tismalleen sama vaate. Mun vaatteet myös aika usein on niin vanhoja ettei niitä ole enää mistään saatavilla. Kerron kyllä mielelläni vaatteiden alkuperää sitä kysyttäessä, mitkä näistä sua tarkalleen ottaen kiinnostaa? :--)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli