TRAVEL DIARIES | HIKE TO BONDHUSVATNET

Haikkaus Bondhusvatnet nimiselle jäätikköjärvelle on yksi mieleenpainuvimmista ja parhaista retkistä mitä oon Norjassa tehnyt. Jäätikköjärvi oli uskomattoman näköinen ja plussaa myös siitä että tää haikkaus on superhelppo. Korkeuseroa ei tällä reitillä oo paljoakaan ja reipasta kävelyä ei kulu tuntiakaan suuntaansa. Maisemat tän reitin varrella on myös hulppeat vaihdellen pienistä vesiputouksista ja joesta siniseen laguunin tyyppiseen poukamaan. Viimein kun pääsee perille on palkintona aivan turkoosi ja kirkas järvi ja kaukana siintävä jäätikkö.

Perillä! Mut tuntien oli pakko tietenkin päästä uimaan, vaikka tää järvi oli todennäköisesti yksi kylmimmistä paikoista missä oon uinut hah. Onneksi sää oli sen verran lämmin ja kävellessä tuli hiki, niin vesi oli oikeasti kutsuvaa. Kuviin oli melkein mahdotonta vangita sitä veden väriä ja kirkkautta! Tästä järveltä pääsi jatkamaan vielä pidemmälle reittiä pitkin ja mahdollisuus on täällä tehdä paljon pidempikin retki. Meille tosin riitti vain tämä lyhkäinen visiitti päivän päätteeksi.

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka jos päätyy Norjassa Hordland nimiselle alueelle. Täältä löytyy lisää tietoa tästä reitistä ja karttaa. En kestä miten maaginen maa Norja on ja oon huomannut, etten malttaisi oikein missään muualla enää reissatakkaan kuin vain Norjassa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Siis voi apua miten upean näköinen paikka! 😍
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
no eikö!!!😍
nouw.com/reettapelli
Alisatalasma
Alisatalasma,
Herranjumala miten upee paikka!!!😍
nouw.com/alisatalasma
ReettaPelli
ReettaPelli,
no eikö!!!😍 Ja livenä vielä upeampi!
nouw.com/reettapelli
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Vau, mikä näköala <3
nouw.com/ladolcemusica
ReettaPelli
ReettaPelli,
ihan super upea😍
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli