TRAVEL DIARIES | HIKE TO HOVDEN LOFTHUS

Toinen kunnon haikkaus mikä tehtiin meidän reissun aikana oli Lofthus nimisessä kylässä Hovden nimiselle huipulle. Tää meidän valinta oli kaikista iisein tällä alueella, koska lämpötilat vaihteli 25-30 asteen välillä ja en usko että mun polvet ois kestäneet vähän vaativampaa haikkausta mitä olisi ollut tarjolla. Tää kylä toimii myös loistavana base campina Trolltungalle, joka on meillä kyllä suunnitelmissa ehkäpä ensi vuonna!

Vaikka tää nousu oli vain suunnilleen neljään ja puoleensataan (466 merenpinnan yläpuolella) oli se aika hikinen taipale! Ja maisemat oli aivan uskomattomat, kuten näistä kuvista ehkä vähän näkeekin. Lähdettiin käytännössä kipuamaan nollasta metristä ja Norjan vuonoille tyypilliseen tapaan rinteet alkaa nopeasti nousemaan melkein pystysuoraan ylöspäin. Vaikka tää olikin "helppo" haikkaus (norjalaisten standardit on ihan hulluja) niin ihan tarpeeksi kova puristus ainakin mulle haha!

Ja joo tosiaan, mä oon just se tyyppi joka raahaa helteessä vuorenhuipulle paksua villapaitaa sen vuoksi että saa se päällä kivoja kuvia. Melkein nolottaa myöntää tää, mutta mitä sitä nyt salailemaankaan! Se nyt on vaan vähän niin, että kivojen kuvien vuoksi mä oon valmis uhrautumaan ja onhan tää esteettisesti paljon miellyttävämpi kuva näissä vaatteissa verrattuna mun hikisiin urheilukuteisiin. Vaikka oon lomalla, ajattelen kuitenkin usein sisällöntuottamis ja luomis näkökulmasta mahdollisuuksia ja haluan ottaa kaiken niistä irti. Ja se joskus tarkoittaa villapaidan raahaamista helteessä kuvausmestalle. Onneksi poikaystävä on jo tottunut tähän mun touhuun ja naureskelee mun kanssa sille! En kyllä pärjäis ilman hänen tukea ja kärsivällisyyttä.

Mitä mieltä te ootte, onko OK raahata kuvausrekvisiittaa hyvän kuvan toivossa vuorenhuipulle vai meneekö se lavastamisen ja huijjauksen puolelle?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli