TRENDEISTÄ LUOPUMINEN

Tällä hetkellä mielenpäällä on trendeistä luopuminen ja trendiajattelusta ja -pukeutumisesta irti pääseminen. Huomaan yhä enemmän sitä, että miten vähän tän kauden uusimmat trendit kiinnostaa pukeutumisessa ja miten koko ajan vieraammalta tuntuu ajatus että ostaisin jotain joka on nyt in mutta vuoden päästä ei enää ollenkaan. Uskon että isossa osassa tässä muutoksessa minussa on se, että tiedän mikä on mun tyyli ja tiedän missä mä tunnen oloni omaksi itsekseni. Osaan tunnistaa ne hetket kun haluan jotain ostaa vain sen vuoksi, että vitsi se näyttää kivalta kuvissa (naurettavaa) tai jos haluan jonkun vaatteen vain sen vuoksi, että sitten mäkin oon vakavasti otettava muotibloggaaja.

Mä pelkkänä omana itsenäni oon aika yksinkertainen pukeutuja ja aika hyvin m-u-n tyylistä kertookin ne päivät jolloin en ota asukuvia, sen sijaan että kuvailisin mun tyylin mun asukuvien pohjalta. Vaatteet on varmasti pitkään olleet meille asia jolla osoitetaan yhteenkuuluvuutta ja sitä, että pyritään siihen että meidät hyväksytään mukaan. Ihminen haluaa aina olla hyväksytty ja vaatteet on älyttömän iso osa meidän itseilmaisua ja "joukkoon kuulumista".

En toki sano etteikö mun pukeutuminen ottaisi vaikutteita tän hetken trendeistä. Nään niitä kuitenkin blogeissa ja instagramissa jatkuvalla syötöllä, niin väkisinkin se mikä on juuri nyt trendikästä iskostuu mun tietoisuuteen ja saatan valita kaapistani asukokonaisuuden se ajatus pohjana. Mutta trendien sijaan enemmän mun jutulta tuntuu juuri nyt se, että sijoitan klassisiin vaatteisiin joita tiedän käyttäväni vielä vuosien päästä ja yhdistelen niitä mielenkiintoisesti. Mielenkiintoinen asukokonaisuus on mun mielestä sata kertaa parempi kuin asu joka vain toistaa trendejä mitä on nähty instassa tai kauppojen hyllyillä. Mielenkiintoisilla yhdistelmillä ja stailauksilla pystyy juurikin ilmentämään sitä omaa tyyliään ja vaihtamaan asun ilmettä modernista klassiseen, sen sijaan että näyttää kävelevältä trendi-mannekiinilta. Jo pelkkää villapaidan siluettia vaihtamalla asusta tulee joko moderni tai klassinen! Ainakin mun mielestä!

Tää asu on siitä hyvä esimerkki. Mä oon viilettänyt viimeiset vuodet ehdottomasti villapaidoissa jotka oon vähintään edestä asettanut housujen sisälle, mikä tuo vähän viimeistellymmän ja raamikkaamman ilmeen asukokonaisuuteen. Tän sijaan oon nyt fiilistellyt villapaitoja jotka on selkeästi pitempiä ja jotka roikkuu alaosan päällä. Tää look on tällä hetkellä mun mielestä vähän ajankohtaisempi, kuin se mulle tuttu villapaita housujen sisällä versio. Huomaan myös ajautuvani yhä enemmän ns. unisex pukeutumiseen ja mun rakkaus suorille oversized linjoille ei ole mihinkään hiipumassa.


Iso osa pukeutumisesta onkin mun mielestä se, että osaa yhdistellä vaatteita mielenkiintoisesti ja vähän yllätyksellisesti. Yksi mun suurin inspiraatio tällä saralla on mun rakas ystävä Terhi, jonka asut yllättää mut joka kerta <3 Haluankin trendien ja uusien vaatteiden sijaan hyödyntää omaa vaatekaappiani ja vaatteitani maksimaalisesti yhdistelemällä niitä uusilla tavoilla! Toinen tän hetken inspiraatio on mun äiti 90-luvulla ja haluan ehdottomasti päästä kotiin Suomeen selaamaan meidän vanhoja kuva-albumeita inspiroituakseni.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Stefanialifestyle
Stefanialifestyle,
ReettaPelli
ReettaPelli,
Anngelic
Anngelic,
Beautiful images, love the autumn colours 😊
//Ann
nouw.com/anngelic
ReettaPelli
ReettaPelli,
Thank you! Love them too :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli