TRENSSI TUPLAA MEKKONA


Koko viime kesän etsin kirppareilta sit _täydellistä_ trenssimekkoa siinä kuitenkaan onnistumatta. En tiedä miksen koskaan ajatellut että sellainen löytyy jo mun omasta kaapista? Trenssi jossa on vyötärölle solmittava nauha tuplaa mitä parhaiten mekkona, kunhan vyön solmii tarpeeksi kireälle ja ehkä lisää halkioon pienen hakaneulan. Ja tadaa, täydellinen kesäilta-mekko on valmis! 
Vyö antaa ryhtiä ja muotoa mekolle ja pitkä midimitta halkiolla, takista riippuen, on ihanan sensuelli ja omalla tavallaan näyttävä. Seurakseen tämä takki-mekko ei mun mielestä kaipaa mitään muuta kuin sandaalit, punaista huulipunaa ja ehkä panamahatun. Mietin jo innolla kaikkia mun trenssejä, mitkä niistä taipuvat mekoiksi tuplaten mun vaatekaapin mekkoarsenaalin! Kutkuttaa kokeilla tätä varsinkin mun nilkkapituisilla trensseillä ja nilkkureiden kanssa!
Oon tänä vuonna innostunut ihan omalla tavalla mekoista. En koskaan ole oikein ollut mekkotyttö, vaan ennemminkin tomboy. Koko ala-asteen käytin pelkästään Niken verkkareita, kuten mun porukat mua aina muistuttaa :---D En koskaan ole ollut se tyttömäisin-tyttö, minkä vuoksi sitten varmaan mekot ja hameet on jääneet mulle vähän vieraiksi. En näin blogivuosinakaan oo kovin montaa hame/mekko asukokonaisuutta tainnut esitellä verrattuina housu-lookeihin. Mutta nyt! Jotain on muuttunut ja mä oon innostunut mekoista ja hameista ihan uudella tavalla. Ehkä vihdoinkin löysin ne täydellset mekot mun tyyliin ja mun kropalle, koska nyt viime aikoina oon yllättävän monta mekkoa ostanut itselleni. En oo varmaan koskaan omistanut näin mekkopainotteista vaatekaappia kuin nyt. Mekkojen helppous on yllättänyt mut täysin, kuinka ihanaa on vain kiskoa yksi vaatekappale päälle ja viilettää ovesta ulos. Tulee ehkä yllätyksenä näin kun pidän tyyliblogia, mutten oo aina se kovin ahkerin pukeutuja. Vaatteissa mun mielestä parasta on helppous ja helppous :----D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Saranda,
Älyttömän hyvä idea! Ja näyttääkin tosi hyvältä. 😊 Alkoi itelläänkin heti aivot raksuttamaan että mitä omia takkeja/trenssejä voisi hyödyntyää samassa tarkoituksessa.
www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus
Noora,
Tosi kiva ja naisellinen asu!♥ Onko sulla tuolla alla jokin body tms. jos takin alta sattuisi jotain vilahtamaan? 😊
www.blogger.com/profile/015784067531369629
pulla
,
Moi! Oot varmaan jo tästä kuullutkin joltain, mut oli vielä pakko kommentoida... Tämän viikon MeNaiset -lehdessä (nro 15-16, ilmestynyt 12.4.) on sivun juttu "Voimablondeista", ja siinä on sun kuva, mutta tekstissä puhutaan Skamin Noorasta. Toimituksellakin siis menneet noorat ja reetat sekaisin... Anyways, trenssimekko-lookki näyttää törkyhyvältä!
Suvi,
Vau! Mistä toi trenssi on?
shebelievedshecould.fi
Reetta Pellikka,
Kiitti! Multa onneksi muutama trenssi löytyy, niin pystyy testailemaan muutamia vaihtoehtoja :---))
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Kiitti!♥ Joo, puen tänne alle juurikin joko bodyn, tai sitten ns pyöräilyshortsit ja topin! Melkein aina hameiden ja mekkojen kanssa pidän sellaisia minishortseja alla, ettei pääse vilahtamaan :---D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Moi! Joo oon muutaman kommentin tästä saanut, mennyt heillä tosiaankin vähän sekaisin :---D Pitänee laittaa heille toimitukseen viestiä tästä haha! Kiitti!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Kiitti! Tää on h&m:stä, mutta oon ostanut jo ainakin kolme vuotta sitten :--d Mutta samantyylisiä oon nähnyt paljon ketjuliikkeissä viime aikoina!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli