TRENSSI TUPLAA MEKKONA


Koko viime kesän etsin kirppareilta sit _täydellistä_ trenssimekkoa siinä kuitenkaan onnistumatta. En tiedä miksen koskaan ajatellut että sellainen löytyy jo mun omasta kaapista? Trenssi jossa on vyötärölle solmittava nauha tuplaa mitä parhaiten mekkona, kunhan vyön solmii tarpeeksi kireälle ja ehkä lisää halkioon pienen hakaneulan. Ja tadaa, täydellinen kesäilta-mekko on valmis! 
Vyö antaa ryhtiä ja muotoa mekolle ja pitkä midimitta halkiolla, takista riippuen, on ihanan sensuelli ja omalla tavallaan näyttävä. Seurakseen tämä takki-mekko ei mun mielestä kaipaa mitään muuta kuin sandaalit, punaista huulipunaa ja ehkä panamahatun. Mietin jo innolla kaikkia mun trenssejä, mitkä niistä taipuvat mekoiksi tuplaten mun vaatekaapin mekkoarsenaalin! Kutkuttaa kokeilla tätä varsinkin mun nilkkapituisilla trensseillä ja nilkkureiden kanssa!
Oon tänä vuonna innostunut ihan omalla tavalla mekoista. En koskaan ole oikein ollut mekkotyttö, vaan ennemminkin tomboy. Koko ala-asteen käytin pelkästään Niken verkkareita, kuten mun porukat mua aina muistuttaa :---D En koskaan ole ollut se tyttömäisin-tyttö, minkä vuoksi sitten varmaan mekot ja hameet on jääneet mulle vähän vieraiksi. En näin blogivuosinakaan oo kovin montaa hame/mekko asukokonaisuutta tainnut esitellä verrattuina housu-lookeihin. Mutta nyt! Jotain on muuttunut ja mä oon innostunut mekoista ja hameista ihan uudella tavalla. Ehkä vihdoinkin löysin ne täydellset mekot mun tyyliin ja mun kropalle, koska nyt viime aikoina oon yllättävän monta mekkoa ostanut itselleni. En oo varmaan koskaan omistanut näin mekkopainotteista vaatekaappia kuin nyt. Mekkojen helppous on yllättänyt mut täysin, kuinka ihanaa on vain kiskoa yksi vaatekappale päälle ja viilettää ovesta ulos. Tulee ehkä yllätyksenä näin kun pidän tyyliblogia, mutten oo aina se kovin ahkerin pukeutuja. Vaatteissa mun mielestä parasta on helppous ja helppous :----D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lue myös nämä

    Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli