TYYLI-INSPIRAATIONA PRINSESSA DIANA

Mun tän hetken stailausihastus on ehdottomasti villatakki paitana! En tiedä miksi, mutta jostain syystä se vaan näyttää paljon mielenkiintoisemmalle kuin villapaita ja farkut kombo. Ehkä siinä on se tunne itsellä, että aijaijai tänne alle olisi pitänyt laittaa teepaita mutta enpäs laittanutkaan. Sama tunne tulee ainakin silloin kun pukee bleiserin samaan tapaan kiinni braleten kanssa!

Bongasin tän valkoisen puuvillaisen villatakin mistäs muualtakaan kuin kirpparilta ja oon jumittunut täysin sen käyttöön. Se toimii erittäin hyvin vintage farkkujen parina ja mun tyyli-inspiraatio on ehdottomasti tällä hetkellä Julia Roberts 90-luvulla ja prinsessa Diana. Katsoin just netflixistä kaksiosaisen Diana dokumentin ja se kannattaa ihan vain tyyli-inspiraatio mielessä katsoa :---D Oli se muutenkin hyvä! Marimekon Karla aka mötkylä toimii asussa kuin asussa ja pakko sanoa, että sen ostamisen jälkeen en oo kyllä yhtään vilkuillut muiden tän kokoisten käsilaukkujen perään. Nappiostos tää on ollut ehdottomasti, varsinkin sen takia että tää on ulkonäöltään täysin ajaton. Samaan aikaan tää henkii musta menneitä aikoja, mutta on täysin moderni valinta laukuksi!


Oslossa on ollut nyt ihan täydellisiä syyspäiviä, jolloin on aurinkoista ja tarkenee loistavasti vielä villapaidassa ja farkuissa ulkona. Itseasiassa juuri nyt istun kasvitieteellisessä puutarhassa tätä kirjoittamassa vähän kirpeässä syysilmassa auringon paisteessa. En tiedä miksi mutta mulla on aina ennen ollut tapana töiden jälkeen kiirehtiä kotiin istumaan ja en oikein osaa sanoa miksi. Nyt oon ottanut tavaksi nautiskella kotimatkasta vähän enemmän ja juurikin ihastella kukkia ja kasveja kasvitieteellisessä puutarhassa tai muuten vain vähän kierrellä ennen kuin pääsen kotiin asti. Uskon että marraskuussa kun tosiaan on pimeää kun lähtee töistä, niin on ihan paikallaan mennä kotiin suorinta reittiä, mutta nyt kun ei oo mikään kiire mihinkään, niin miksi pitäisi sitä kotimatkaa suorittaa mahdollisimman tehokkaasti? Tuntuu yleisestikin että aina kaikki pitää tehdä mahdollisimman tehokkaasti ja jos mulla kerran on luksus vähän löysäillä töiden jälkeen niin miksen sitä tekisi. Kotona mua odottaa pelkästään sohva ja käsityöt ja niiden parii ehtii vähän myöhemminkin.

Että ei mul muuta, kuin että jos on mahdollista niin nauti niistä pienistä jutuista arjessa myös ja mee mutkan kautta kotiin töiden tai koulun jälkeen. Mun ehkä vähän hassu tapa aina on ollutkin, että meen mieluummin vähän pidemmän kautta jos se tarkoittaa että voin matkalla ihastella maisemia! Ihanaa viikkoa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sjomette
sjomette,
Tykkään ite kans tosta asukokonaisuudesta! 🤩👌🏼
nouw.com/sjomette
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes!! ihana kuulla <3 tää on kyllä klassikko pienellä tvistillä, niin ei voi mennä paljoa pieleen :--D
nouw.com/reettapelli
EmmaKoo
EmmaKoo,
Vielä vähän aikaa sitten tällaiset neuleet toi mieleen päiväkodin ja ala-asteen 😃 menin kuitenkin rakastumaan näihin uudelleen ja nyt mullakin on lyhyt neuletakki napeilla! <3
nouw.com/emmakoo
ReettaPelli
ReettaPelli,
hehe vähän sama juttu mulla :---D Neuletakit ei kyllä oo olleet mun listalla vaatteista joita fiilistelen pitkään aikaan, mutta yllättäen ne näyttääkin aika kivoilta!
nouw.com/reettapelli
Annileena
Annileena,
Ihana toi paita ja kiva inspiraation lähde <3!
nouw.com/annileena
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos<3 Tää oli kyllä oiva löytö ja ysärimuoti on kyllä just nyt niin hyvä inspiraation lähde!
nouw.com/reettapelli
sandrakannasto
sandrakannasto,
ReettaPelli
ReettaPelli,
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli