UNELMIEN KUVAUSLOKAATIO

Tää kadunpätkä Bergenissä on varmasti jokaisen bloggaajan unelma! Tässä on viikon jokaiselle päivälle erivärinen talo tarjolla kunhan kuvaa ns. suoraan talon edessä ja talon värin voi aina valita asun mukaan haha. Koska mulla oli vain yksi asu, niin päätin sitten valita taustalle jokaisen näistä taloista.

Mä en osaa puketua mielenkiintoisesti kun lämpötila näyttää yli 25-astetta. Sen vuoksi päädyin reissuun valitsemaan tämän ja hyväksi todetun kokonaisuuden viime vuodelta ja pakko sanoa, että se näyttää yhtä hyvälle edelleen. On ehkä vähän turhaa kuvata melkein samaa asukokonaisuutta uudelleen blogiin, mutta tää on sitä mun arkea. Käytän uudelleen niitä samoja hyviä kokonaisuuksia ja miksei se tulisi sitten blogissakin esille? Kukaan tuskin muistaa vuoden takaisia kokonaisuuksia ja sen vuoksi tää inspiroi tänä vuonna uudelleen.

Nämä äidin vanhat ruudullisetshortsit oli täydellinen valinta kuumaan kaupunki-kiertely päivään. Uskon että en oo yksin tän ongelman kanssa, vaikkei tästä kukaan puhukkaan, koska mun jalat ei nyt suoraansanottuna oo superhoikat, ne osuu kävellessä toisiinsa reisien sisäpuolilta (niinkuin varmaan aika monella haha). Kuumalla säällä jalkojen hikoillessa tää johtaa sitten siihen, että nää osumakohdat alkaa hankautua toisiinsa ja jos pitää kävellä paljon niin ne kipeytyy mulla ainakin tosi pahasti. Epäilen, että tää 'vaiva' on aika yleinen, mutta siitä ei kukaan koskaan puhu missään! Tän vuoksi pidemmät kangasshortsit on mun ehdoton valinta, koska farkkushortsit on yleensä ihan liian lyhyitä (tai nousee kävellessä) estämään tätä tapahtumasta. Kuumana kesäpäivänä olisi ihan viilettää hulmuavassa hameessa, mutta sen jälkeen kun pari kertaa tän virheen on tehnyt niin ajatus ei olekkaan niin houkutteleva :----D Tähän oon keksinyt ratkaisuksi ohuet pyöräilyshortsit, mutta super lämpimällä säällä ei tää extrakerros houkuttele. Jos joku kaipaa tälläisiä, niin suosittelen Actuellen bambu-shortseja, joita saa ainakin Sokokselta. Nää on puuvillaisia pyöräilyshortseja paljon kevyemmät ja bambu on materiaalina maailman ihaninta ja keveintä päällä! Vaikka ostin tälläiset itselle juurikin hameen alle puettavaksi, oon käyttänyt näitä myös kotona olohousuina.


Joten siinä ei niin glamourous tarina tän asun takaa! En oo käyttänyt vastaavia spagettiolkaintoppeja varmaan sitten ala-asteen, mutta yllättäen ne näyttääkin tosi kivoille. Sopivan understated ja huoleton look ruudullisten shortsien kanssa. Tää on just mun näköinen kokonaisuus ja toivon että tää fiilis säilyy mun kesäasuissa tänä vuonna.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli