UNIKKO ALL OVER

kuvat: Lotta Nyberg

Mulla jäi mun kangasta jäljelle mun unikko leveälahkeisista housuista juuri sopivasti, että sain siitä ommeltua vielä shortsit! Päädyin tekemään pitkät ja leveälahkeiset bermudashortsit vyötärölle solmittavilla nauhoilla ja vitsit näistä tuli kivat <3 Ja tietenkin mä halusin pukea takin ja nämä shortsit molemmat yhtä aikaa päälle! Kaiken kruunaa tietenkin vielä Karla-laukku ja mua voisi oikeasti luulla käveleväksi (pyöräileväksi) Marimekko malliksi :----D Mä oon niin koukussa Marimekkoon etten kestä. En kyllä valita haha!


Vaikka tää asu on kyllä aika överi, niin vitsi tää on just mun näköinen! PItkälahkeiset unikkohousut ois ehkä liikaa tän takin kanssa, mutta ainakin nämä shortsit toimii lyhyemmän mittansa ansiosta ihan passelisti. Muuten hillityt asusteet mustana kokoaa tän asun hyvin yhteen ja valkoinen teeppari tasapainottaa kaiken tän kuosin keskellä. Nää shortsit on hippusen eri väriä takin kanssa, mutta kaukaa katsottuna ja kuvissa ne näyttää kyllä melkein tarkoituksenomaiselta setiltä. Mustavalkoinen värimaailma auttaa myös siinä, ettei tää kokonaisuus oo too much vaan just tarpeeksi.


Pidempilahkeiset shortsit näyttää mun silmään ihan älyttömän hyviltä ja tuo kivaa vaihtelua niihin peppua vilautteleviin shortseihin. Pidemmät shortsin lahkeet saa mun mielestä jalatkin näyttämään pidemmiltä varsinkin yhdistettynä korkeaan vyötäröön. Oon loppupeleissä kyllä shortsi-tyyppiä hameiden sijaan, koska niiden käyttäminen on paaljon helpompaa varsinkin pyörällä liikkuessa. Mä liikun 90% ajasta pyörällä ja se vaikuttaa mun pukeutumiseen ja ostopäätöksiin todella paljon. Olin ennen sitä mieltä että kauneuden vuoksi voi kärsiä, mutta nykyään oon ehdottomasti käytännöllisyys edellä menevä tyyppi. Kai tää on sitä aikuistumista XD


Mitä mieltä te ootte tästä unikko-kaksikosta, too much vai just hyvä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RiikkaPauliina
RiikkaPauliina,
Aivan ihana asu! Ja niin huippua että ompelet sun vaatteita itse, oot inspiroinut muakin tuunaamaan omia vanhoja vaatteita!
nouw.com/riikkapauliina
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! <3 ja vitsit ihan huikeeta kuulla, että sä oot alkanut muokkaamaan vanhoja vaatteita!!
nouw.com/reettapelli
saarelasanni
saarelasanni,
Mun mielestä just hyvä, takki/shortsit-kokonaisuus toimii tosi kivasti! <3
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes!! <3 tää on kyllä ihanan kesäinen kombo!
nouw.com/reettapelli
Venla,
Definitely not too much! Tää on just huippu kokonaisuus, ei menny yhtään överiksi mutta silti sopivalla tavalla ''huomiota herättävä'' jos niin voi sanoa. Unikkokuosi on vaan ihana!
dressedforhappiness.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Samaa mieltä, että just sopivan rohkea kokonaisuus, mutta kuitenkin mun tyylinen vielä :---)) Ja jep, unikko kuosi on kyllä ihana!
nouw.com/reettapelli
AnnaTeresia
AnnaTeresia,
Ajj että, miten ihana asu! Oon ihan yhtä lailla koukuttunut Marimekkoon! 😍
nouw.com/annateresia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Hihi hyvä etten oo ainut 😍 kiitos!!
nouw.com/reettapelli
Pinja,
Siis ai että, näyttää ihan super hyvältä! Ja mä en ikinä lakkaa ihailemasta sun käsityötaitoja 😍
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
No ääk kiitos! 😘 Niin ihana kuulla että käsityötaidot on cool 🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli