UTILITY BOOTS

Bongasin Emilian blogista niin siistin asukokonaisuuden, että siitä inspiroituneena loin oman versioni hänen asukokonaisuudestaan! Tässä vaiheessa vielä tarkenee ohuemmilla yläosilla, jos sonnistautuu jo talvitakkiin, mutta teeppari pelkästään takin alla on jo siinä rajoilla että tarkeneeko vai ei. Halusin kuitenkin ehdottomasti yhdistää nämä ruutuhousut printtipaitaan ja maihareihin*. Veikkaan että näistä Vagabondin maihareista/utility bootseista tulee mun tän talven käytetyimmät kengät. Nää on niin siistit! Uskon vähän että nää ei oo ehkä meidän jokaisen makuun, mutta mä ainakin lämpenen asukokonaisuuksille joissa on yhdistelty jotain vähän rouheampaa johonkin klassisempaan. Ja tiedän että nää kengät saa varmasti extrakäyttöä mun haikkauskenkinä. En malta odottaa että pääsisin taas Oslosta pois Norjan vuoristoon.

Sitä odotellessa nää kengät toimii kaupungissa yhtä hyvin puvunhousujen ja farkkujen parina. Tämä viime vuoden hittitakki Zarasta on mun mielestä tänäkin vuonna super jees ja tiedän että tuun tänä talvena käyttämään tätä vähintään yhtä paljon kuin viime vuonna. Tänä vuonna näitä tuntuu olevan ihan jokainen kauppa täynnä, joten uskon että viime vuotinen suosio sherling takille oli vasta lämmittelyä. Shearling takki on takuuvarmasti yksi niistä klassikkotakeista jotka tekee paluun aina säännöllisin väliajoin.

Tää asu on mun silmään aika edgy mun päällä! Ainakin aika erilainen mun perinteiseen minimalistisiin asuihin ja siitä huolimatta viihdyin hyvin tässä asukokonaisuudessa. Välillä nautin erityisen paljon vastakohdilla kikkailuilla asuja suunnitellessa ja mun mielestä verkkosukat ja maiharit oli mitä parhain oivallus. Niinä päivinä kun tää asu on too much mulle, niin vaihtaisin jalkaan normaalit mustat sukat ja teepparin sijasta pukisin päälle mustan villapaidan ja sitten ollaankin jo siinä mun tutussa turvallisessa normcore kokonaisuudessa!

Mitä te sanotte tästä asusta? Yay or nay? Fiilisteleekö joku muukin maihareita arkipukeutumisessa?

#nouwoutfit

*kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen,
Ooot niiiin cool ja upee! Ihanaa, että inspiroiduit <3
emiliaidamaria.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
äääk kiiiitos! niin sinäkin😘😘 Tää just blogeissa on parasta, miten niistä saa niin paljon inspiraatiota!
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,
Tää asu on niin siistin näköinen! Tsiigasin jo sitä Emilian asua haltioituneena, et tää on hyvin inspattu, mut silti sun näköinen. Joskus on kiva kokeilla vähän eri fiiliksii antavii asui, mutta aina niistä voi sitten ottaa palasia muutenkin omaan pukeutumiseen 😃
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos paljon!! 😘😘 Ja tosi kiva kuulla, että onnistuin kokoamaan omannäköisen kokonaisuuden, vaikka alkuperäinen inspiraatio tulikin muualta! Pitäs useammin toteuttaa tälläisiä inspired by asuja, koska ne just haastaa ajattelemaan omaa tyyliä vähän laajemmin 😃
nouw.com/reettapelli
ellenmartin
ellenmartin,
Love your trousers!!
nouw.com/ellenmartin
ReettaPelli
ReettaPelli,
thanks! Me too :----)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli