UUDEN ASUNNON SISUSTUS PRINTEILLÄ | ALENNUSKOODI JA YHTEISTYÖ POSTER STOREN KANSSA!

YHTEISTYÖSSÄ POSTER STORESisustus ja asuntopostauksille annettiin vihreää valoa, ihana kuulla että ne kiinnostaa! Kovin paljon täydellisempää ajankohtaa yhteistyölle Poster Storen kanssa ei olisi voinut toivoa kuin nyt muuton jälkeen. Muutettiin vähän isompaan asuntoon, joten tyhjää seinäpintaa on tarjolla! Erittäin mielelläni vinkkaan teille 2014 perustetusta Tukholmalaisesta yrityksestä joka tarjoaa laadukkaita, mutta myös kohtuuhintaista taidetta. Lähdin tätä yhteistyötä tekemään myös siinä mielessä rauhallisin mielin, että heidän julisteet on painettu paperille, joka kantaa vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkkiä. Poster Storen painotehdas ja heidän julisteiden valmistus on saanut myös Pohjoismaisen Joutsenmerkin, joka onkin yksi tiukimmista ympäristömerkeistä Euroopassa. Itseasiassa julisteet painetaan Tukholmassa paikallisella ja perinteikkäällä paperitehtaalla nimeltä Lessebo bruk ja tehdas on perustettu jo vuonna 1693! Tämän perusteella on helppo uskoa, että julisteet on parhainta laatua ja taidolla painettuja. Tiedätte että ympäristöasiat on mulle erittäin lähellä sydäntä joten olin myyty viimeistään silloin kun kuulin, että Lessebo brukin periaatteisiin kuuluu se, että he istuttavat enemmän puita kuin satoa korjataan.


Ja laadukkailta julisteet käsissä tuntuukin. Paperi jolle kuvat on painettu on ihanan painavaa ja arvokkaan tuntuista, minkä vuoksi lopputulos näyttää minimalistisen kauniilta. Sain valita itselleni suosikit heidän valikoimastaan ja pakko sanoa, että julisteet näyttävät hyviltä sekä kehyksissä kuin myös itsekseen. Kuvat on kauniin mattapintaisia ja jokainen yksityiskohta on piirtynyt selkeästi paperille. Mun ehdottomat suosikit printeistä tällä hetkellä on vanhanaikaiset piirrokset kasveista ja eläimistä. Niitä päätyikin meille kotiin monissa eri aihepiireissä, mutta lempparein on ehkä keittiössä jääkaapin ovessa asuva yrttipiirros. Valokuvien sijaan tykkään graafisista ja minimalistisista julisteista, varsinkin koska tykkään antaa tilaa mun itse ottamille kuville, joita oon teettänyt tauluiksi.


Ja hei! Koodilla fashionstatement30 saatte 30% alennusta Poster Storen julisteista tästä päivästä lähtien! Voimassa 15.9 asti ja ei koske Selection-osion julisteita.Mun kasvi-innostus ei tosiaankaan lopu pelkkiin eläviin kasveihin, vaan erityisesti tykkään näistä ns. kasvikirjan sivuilta näyttävistä tauluista. Tää piirretty kuvitustyyli on mun suosikki printeissä ja hauska sattuma oli, että meiltä itseasiassa löytyy molemmat näistä kuvien kasveista myös kotoa! Nää toimii parivaljakkona todella kivasti ja en panisi pahakseni, jos Poster Storen valikoimaan tulisi vielä jokin kolmas kasvi tässä samassa tyylissä.

En niinkään ole sisustamisessa tai tauluissa kirkkaiden värien ystävä ja nämä vihreät lehdet onkin värikkäin printti minkä valitsin haha. Mutta tykkään siitä miten mun kasvibebet jatkuu nyt seinillä!Meillä on tosiaan kotona olohuoneessa ja toisessa makuuhuoneessa tummat seinät. Tää tummansininen on värinä mun mielestä mitä kaunein ja olin onnessani, että sitä löytyi kämpästä jo valmiiksi. Riippuen valosta ja päivän ajasta se on vähän erivärinen ja tuntuinen. Parasta siinä on ehkä se, että miten hyvältä kuvat näyttää tummaa taustaa vasten!! Valkoiselle seinälle laitettuna, ne ei erotu loppupeleissä kuitenkaan niin paljon verrattuna tummaan seinään.

Mustat kehykset ns uppoaa seinään, jolloin kuvat näyttävät kelluvan seinällä, kun taas valkoiset kehykset korostaa kuvaa entisestään. Tilasin suurimman osan printeistä juurikin 50x70cm koossa, koska se tuntuu sopivan aikalailla joka puolelle asuntoa. Tän kokoiset printit näyttää kivalta myös yhdessä parivaljakkona tai sitten hieman pienemmän kuvan parina, jolloin niitä on helpompi yhdistellä ryppäiksi. Toisaalta taas tää koko on tarpeeksi suuri siihen, että se pärjää pienemmällä seinä-alalla yksinään, kuten ylempänä valkoisissa kehyksissä oleva lähikuva kiven muodoista.Tämä yrttijuliste jääkaapin ovessa on ehdottomasti yksi mun lemppareista! Haaveilin siitä että uudessa kämpässä olisi keittiön sisäänrakennettu jääkaappi, mutta se toive ei ainakaan vielä toteutunut. Smegin jääkaappi tässä tietysti olisi unelma, mutta koska ne maksaa pienen omaisuuden piti keksiä jotain muuta. Joten päätin ripustaa magneettisilla klipsuilla tähän ison julisteen! Ja vitsit se on kivan näköinen tässä! Yrttiteema toimii keittiössä ja valkoinen tausta sulautuu kätevästi valkoiseen jääkaappiin. Yksi iso juliste tekee jääkaapista myös simppelimmän näköisen, verrattuna siihen että siinä on moninaisia kortteja ja kuvia (miten meillä oli ennen).


Plussaa ehdottomasti siitä, että sain julisteet kehyksien kanssa ns. littanana, koska rullalla olevien julisteiden suoristeluun menee kyllä hyvä tovi.Makuuhuoneeseen valitsin tietoisesti printtejä jotka sopii hyvin yhteen vaaleansinisen seinän kanssa! Graafiset piirretyt printit yllätyksettömästi oli mun valinta. En vaan millään voinut vastustaa näitä valaita ja niiden kanssa samansävyistä kuuta! Kuu ja valaat tuo ehdottomasti unimaisuutta ja rauhallisuutta makuuhuoneeseen ja valkoiset kehykset on ihanan minimalistiset juuri näissä printeissä kun tausta on myös valkoinen.

Huomasin taas näitä kuvia valitessa, että vitsit mun on vaikea hahmottaa sitä, mitkä näyttää hyvältä yhdessä tai että miten printeillä saisi harmonisia kokonaisuuksia luotua haha. Sen sijaan päädyin yksinkertaisesti tilaamaan vain mun lempparit ja mun mielestä kauneimmat kuvat ja aika loistavasti nää pelaa yhteen! Eli mun vinkki siihen, että miten valita ne "oikeat" printit, on se itsestäänselvyys, että ottaa ne mistä tykkää eniten ja murehtii vasta myöhemmin sitä, että sopiiko ne keskenään yhteen tai mihin huoneeseen mikäkin päätyy. Todennäköistä nimittäin on, että ne sun suosikit on jotenkin yhteneväisiä, joko värimaailmaltaan, tyyliltään tai teemoiltaan. Ja sisustamisen ei tosiaankaan tarvitse olla kovin vakavaa ja "täydellistä". Tärkeintä on että just sä tykkäät kodistasi, eikä se että näyttääkö se nyt uusimman sisustustrendien mukaiselta.


Ja vielä muistutuksena, jos tuntuu että nyt ois hyvä tilaisuus tilata pari printtiä testiin: Koodilla fashionstatement30 saatte 30% alennusta Poster Storen julisteista tästä päivästä lähtien! Voimassa 15.9 asti ja ei koske Selection-osion julisteita.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli