VAATEKAAPPI JOSSA ON PELKÄSTÄÄN LEMPIVAATTEITA

Tämä "puen päälle vain lempparivaatteita ja kuvaan ne asukokonaisuudet blogiin" toimintamalli tuntuu toimivan mulle ihan super hyvin! Mä oon inspiroituneempi kuin koskaan ennen bloggaamisesta ja kivoja asukuvia tuntuu olevan melkein enemmän kuin ehdin julkaista. Tämä yhtäkkinen motivaatio bloggaamiseen ja esimerkiksi kodin siivoamiseen, voi tosin johtua myös siitä, että parhaillaankin pitäisi olla näpyttelemässä gradua tämän blogipostauksen sijaan.

Suosittelen teille kaikille tätä mitä mä nyt teen. Pukeudu sun lempivaatteisiin. Pelkästään niihin. Omista vain sun lempivaatteita. Pelkästään niitä (ja ehkä muutama pakollinen työvaate tms.) Osta vain lempivaatteita. Ja vain niitä ja ole valmis sijoittamaan niihin vähän enemmän tai etsimään niitä vähän kauemmin. Kun ostaa vain lempivaatteita, niin uskon että tulee ostettua vähemmän kuin ennen.

Mä toisinaan koen, että mun pitäisi kokeilla jotain uutta pukeutumisen suhteen. Kokeilla uusia trendejä, tyylejä tai olla jotain muuta kuin mä pohjimmiltani olen. Totesin viime viikonloppuna kaupassa, että olisipa mulla elämä jossa voisin arjessa käyttää vaaleanpunaista tyllipuseroa. Ja voishan mulla ollakkin jos haluaisin. Kuka mua estää käyttämästä vaaleanpunaista tyllipuseroa päivittäin? Kukaan muu kuin minä. Tiedän kuitenkin sen, että viihdyn paljon paremmin mustassa poolopaidassa kuin vaaleanpunaisessa tyllipaidassa.

En tiedä oonko nyt oivaltanut jotain 'suurta', mutta siltä musta vähän nyt tuntuu. Voi hyvinkin olla, että tää on hyvin selkee juttu kaikille muille ja mä nyt vasta hiffaan tän yksinkertaisen faktan. Tänä vuonna oon toteuttanut tätä prosessia, että mun kaikki vaatteet ois niitä lemppareita ja oon tunnon tuskia tuntematta myynyt ja lahjoittanut eteenpäin niitä vaatteita jotka ei tähän kastiin mahdu. Välillä on tosi vaikeaa myöntää, että upea vaate johon on ladannut paljon toiveita ja sijoittanut rahaa, ei olekkaan mulle hyvä. Oon yrittänyt hyväksyä sen faktan että virheitä sattuu ja ei se loppupeleissä ole niin vakavaa, jos haaveilin olevani henkilö joka käyttää senlaisia vaatteita. Useinhan sitä käy niin, että ostaa vaatteita ja kenkiä sille unelma itselleen ja unelma elämälleen. Ostaa cocktail-mekkoja ja korkkareita, vaikka ei koskaan käy cocktail-tilaisuuksissa.


Tästä lähtien mä ostan vaatteita ja kenkiä vain sille normi-Reetalle. Ja se normi-Reetta käyttää samoja farkkuja viikossa viisi kertaa ja viihtyy rennoissa neuleissa kauniiden paitapuserojen sijaan. Normi-Reetta käyttää minimalistisia mustia nilkkureita show-stopper korkokenkien sijaan ja rakastaa rohkeita simälaseja.

#nouwoutfit

kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
mä oon kaikessa niin "kaikki - tai ei mitään" ihminen etten oikein osaa edes ostaa mitään ihan kivoja vaatteita, niinpä vaatevarasto oikeesti koostuu lempivaatteista! Ihanan simppeli asu😘
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitti! Toi on kyllä just hyvä periaate, niinhän sen pitäs mennäkkin ettei ostaisi mitään 'melkein kivaa' 😊
nouw.com/reettapelli
BYSLUMMI
BYSLUMMI,
Kiva postaus 😊
nouw.com/byslummi
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos!😘😘
nouw.com/reettapelli
Maria Ihanaista,
Mäkin kovasti yritän toteuttaa juuri tuota samaa periaatetta. Kyllähän niitä hutiostoksia silti välillä tulee tehtyä, mutta kuten sanoit niin eipä se nyt kovin vakava asia ole 😃
ihanaista.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
jep ihmisiä me vaan ollaan ja sit niistä hutiostoksista oppii! 😃
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli