VALKOINEN TALVIASU JA ÄÄNESTYS!

Yllätin jälleen kerran itseni kun päädyin melkein kokovalkoiseen asuun näin talvella! Oon huomannut, että vaalea teddytakki avaa jotenkin ihan eritavalla mahdollisuuksia vaaleisiin talviasuihin. Ennen on tuntunut liian kovalta kontrastilta yhdistää valkoisia housuja mustan talvitakin kanssa. Eipä toki mulla oo pariin vuoteen ollutkaan valkoisia farkkuja vaatekaapissa. Jokatapauksessa, vaalea takki tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa, niin koko mustan kuin tämänkaltaisen vaalean asun! Pakko kyllä myöntää että pakkasin nyt nämä valkoiset farkut odottamaan kevättä. Vaikka tykkäänkin niistä tässä kokonaisuudessa haluan, että keväällä kaivan nämä innoissaan taas esiin varastosta ja että ne tuntuu taas uusilta ja jännittäviltä silloin! Muutenkin tässä alkaa olla pian aika siirtyä kokonaan talven kapseliin, joka taitaa olla ajallisesti kaikista pisin. Mun silmissä talvi alkaa viimeistään marraskuun loppupuolella ja kevätkapseliin tuun varmaan vaihtamaan vasta sitten maaliskuun lopussa/huhtikuussa. Jos totta puhutaan, ei mun syys ja talvikapseli kamalasti toisistaan eroa. Syyskapselissa on kevyempää alaosaa mukana, kun taas talvikapseliin kaivan kaikki villapaidat ja talvitakit esiin. Mun kapselin perusta pysyy itseasiassa ympäri vuoden aika samana!

Nyt kun päästiin kätevästi aasinsillalla marraskuuhun ja tähän kaiken peittävään piemyteen, haluaisin kysyä teiltä että kuinka usein te luette blogeja? Postaan tällä hetkellä normaalisti neljä kertaa viikossa, mutta mun on pakko myöntää, että päivätyön vuoksi en ehdi oikeasti enää tuottamaan tarpeeksi materiaalia siihen tahtiin. Varsinkaan jos puhutaan asukuvista, jotka on mun lemppariosa tätä blogia. Kävijälukujen perusteella kovin moni ei ehkä täällä käväise perjantaisin ja perjantaipostaus onkin ollut ehkä usin sellainen 'lisäpostaus' kattavampien ja aikaavievempien ma, ke ja su postauksien rinnalla. Joten oon miettinyt että pitäiskö yksinkertaisesti ainakin nyt talvikaudeksi jättää vain se neljäs postaus pois (paitsi jos ei nyt iske mega inspiraatio) ja sen vuoksi mua kiinnostais että kuinka usein te käytte viikossa mun blogissa? Jos viitsitte ois ihanaa jos vastaisitte tohon alla olevaan kyselyyn, niin saisin vähän osviittaa <3

Kuinka monta postausta per viikko on sopiva tahti?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Hei ihan superkiva asu! Jotenkin toi neule tulee kivasti esiin kun siinä on väriä ja asu on muuten vaalea 😊
Mä itse postailen 2-3 kertaa viikossa ja mun mielestä se on todella hyvä määrä! Postaukset ehtii helpommin lukemaan.
nouw.com/nooramaijakatariina
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos! Sitä samaa just ajattelin, että muuten vaalean asun kanssa on helppo pukea yksi vähän värikkäämpi vaate :----)) Oon vähän ajatellut samaa, että onko 4 postausta liikaa per viikko, että ehtiikö niitä kaikkia lukemaan....? Joten ehkä toi kolme postausta, joista jokaiseen ehtii sitten itse keskittymään kunnolla olisi ainakin tähän hetkeen se sopiva!
nouw.com/reettapelli
emma
,
harvoin sitä kiinnittää huomiota bloggaajien postaustahtiin, mutta mun mielestä vähän harvempi on parempi - silloin on enemmän asiaa ja lukijana tuntuu vähän spessummalta lukea blogia, joka ei postaile 'vaan koska pakko' 😊 Postaat sitten kerran viikossa tai enemmän niin luen aina sun postaukset ♥ Ihan miten itse jaksat postailla niin do it!
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi eikä niin ihana kuulla! ♥♥ oon täysin samaa mieltä, siitä että ne "koska on pakko nyt julkaista jotain" postaukset on lukijan kannalta ehkä vähän turhia, joten parempi julkaista mun mielestä vähemmän mutta kunnolla :--) Oon tykännyt siitä rutiinista, että on tietyt postauspäivät ja valoisana vuodenaikana mulla kyllä riittääkin juttua neljä kertaa viikossa, mutta nyt vaan tulee yksinkertaisesti se vastaan etten ehdi kuvaamaan tarpeeksi :--D
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli