VALKOISET FARKUT & RUUTUBLEISERI

Pääsiäisen vietosta on nippanappa palattu takaisin Osloon ja oon just selvinnyt töistä kotiin. Miksi on niin, että aamulento on super hyvä idea kun lippuja varaa, mutta kun sitten todellisuudessa pitäisi viideltä heränneenä jaksaa vielä päivä töissä niin se ei ookaan enää niin hyvä idea? haha tosiaan talsin kentältä suoraan töihin ja oon ehkä vieläkin vähän lomakohmeessa. Tuntui että olin tän neljän suomipäivän aikana unohtanut täysin mitä töitä mä ees teen XD Olin ehkä loman tarpeessa. Irtauduin kyllä loman aikana niin hyvin kaikesta arjesta ja ajatuksista. Oltiin mökillä ja mä keskityin saunomiseen ja kirjan lukemiseen.


Blogiloma teki myös tehtävänsä, koska olin myös täysin unohtaa tän postauksen kirjoittamisen ja julkaisemisen tänään. En tainnut pääsiäisen aikana avata omaa enkä kenenkään muun blogia ja instaakin selasin hyvin vähän. Oli ihanaa viettää elämää offline perheen kanssa <3 Nyt on taas ihana palata arkeen, niin töiden suhteen kuin bloginkin ja sen vuoksi päätin näpyttää tän postauksen liveksi vielä tänään. Oon tykännyt pitää kiinni mun postausaikataulusta (ti-to-su) ja uskon, että se on lukijoille kiva että tietää minä päivinä tulee uus postaus ulos? Vai onko sillä merkitystä ja seuraatteko mua/blogeja vaan sitä mukaa että milloin tulee uus postaus? Aikatauluttaminen helpottaa omaa elämää ja ajankäyttöä kyllä mukavasti, koska rytmissä pysyminen pakottaa tekemään hommat ajoissa. Muutenhan ne jää tietenkin perinteisesti roikkumaan.


Kevät sekä allergiakausi on vihdoin täällä ja vaikken tosta allergiasta oo kovin innoissani, niin vitsit tänään sai hymyn huulille uudet lehdet puissa. Tuntuu myös että mun takkivalikoima on laajentunut räjähdysmäisesti kun sain kaikki mun bleiserit ns. takeiksi! Tuntuu että just tää, farkut ja bleiseri, on paras asukombo nyt. Tykkään ihan superpaljon tästä yhdistelmästä, että muuten valkoiseen asuun yhdistyy värillinen bleiseri. Aurinkolasit on taas tehnyt paluun ja oon edelleen sitä mieltä, että mitä retrompi malli, sen parempi haha.


Nyt lopetan tän kirjoittamisen, jotta pääsette tätä postausta lukemaan! Kertokaa, oliko hyvä pääsiäinen ja mitä mieltä ootte tästä asusta!? ps. tiesittekö että Mignum munat on vegaanisia!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli