VANHAN PORVOON JÄÄTELÖTEHDAS

Miten onnelliseksi voikaan tulla jäätelöstä!? Oon toisaalta just se tyyppi, joka tulee onnelliseksi ihan pienistäkin jutuista. Oon todennut, että jos pyrkii olemaan onnellinen ihan pienistäkin jutuista, niin on huomaamattaan paljon positiivisempi ja iloisempi! Tää jäätelö ei kuitenkaan oo ihan mitä tahansa, vaan Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan ja makuna mulla oli Limoncello sorbetti. Varmaan yksi parhaista jäätelöistä mitä oon koskaan syönyt ja jos koskaan oot Porvoossa niin suosittelen ehdottomasti testaamaan heidän jäätelöitään.

Tää asu on sitä samaa sarjaa, eli miten selvitä läkähtymättä näissä helteissä haha. Oon itseasiassa itse suunnitellut ja ommellut tän shortsi + toppi kombon ja vaikken alunperin suunnitellutkaan niitä pitäväni yhdessä, toimii ne myös hyvin näinkin! Oon kyllä vähän sitä mieltä, että toinen näistä solmuliehukkeista on tässä setissä liikaa. On jotenkin ihanan inspiroivaa pystyä ompelemaan juuri sellainen vaate kuin toiveissa on! Tein tätä jo lapsena, mutta silloin ompelin käsin vaatteita mun barbeille haha...

Tää kesäasu on kyllä yksi mun lemppareista, johtuen siitä että se onnistuu olemaan mun näköinen. Erityisesti tykkään tän hatun ja aurinkolasien kombinaatiosta, täydelliset loma vintage-vibat! Vois hyvinkin kuvitella että tää asu on kuvattu Kreikan tai Espanjan lämmössä kivitalojen kupeessa, viboiltaan tää look ainakin sopii sinne, kesä-Porvoon lisäksi.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
NOI JÄÄTELÖT ON PARHAITAAA 😍😍 Oon maistanu varmaan kaikki maut kun olin vuosi sitte Taste of Helsingissä töissä ja pojat oli siellä esittelemässä jädejään. Laku, Hunaja ja keksi on best!
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ne on!!! Ja niillä kyllä tuntuu olevan aina uusia makuja 🙈🙈
nouw.com/reettapelli
noorahakanen
noorahakanen,
Oi nää kuvat😍
nouw.com/noorahakanen
ReettaPelli
ReettaPelli,
Alisatalasma
Alisatalasma,
Onpas ihana asu!<3 Ja ai että, on ihan parasta, kun osaa nauttia ja iloita ihan pienistäkin asioista!!!
nouw.com/alisatalasma
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! samaa mieltä 🙈
nouw.com/reettapelli
pinjasiina
pinjasiina,
Vau tää sun asu! Kuvatki ihan sika kivoja 😍
nouw.com/pinjasiina
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos super paljon! <3 Nää kuvat on kyllä ihanan kesäiset!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli