VÄRIKKÄÄMPÄÄ TALVIPUKEUTUMISTA

Tiedättekö mikä on ollut tän talven pukeutumisessa ja asukuvissa erilaista kuin ennen? Se etten mä oon tuttuun tapaani pukeutunut pelkästään mustaan näin talvikuukausina! Viime vuosina mulle on käynyt melkein heti iltojen pimetessä niin, että oon unohtanut kaiken värikkään mun kaapista (jota tosin vielä viime vuonna ei ollut kovin paljoa) ja sonnustautunut heti pelkkään mustaan. Musta on mun turvaväri ja jos mulla on vähänkin epävarma olo tai jos oon hyvin itsevarma, pukeudun poikkeukksetta koko mustaan kokonaisuuteen. Tänä talvena tilanne on ollut kuitenkin jostain syystä ihan eri ja oonkin myös itseni yllätykseksi pukeutunut paljon myös siniseen denimiin, kuin myös värillisiin yläosiin! Ehkä tää johtuu siitä, että mä oon viimein uskaltautunut kokeilemaan vähän värejä omassa pukeutumisessa, punaisesta on muodostunut mulle melkeimpä voimaväri, johon on helppo pukeutua.

Oon todennut että kirkkaan punainen on väri joka sopii mulle hyvin ja huomaan haalivani sitä kaappiin niin villapaitana, kuin mekkoina ja paitoinakin. Povaan 2018 vuodesta punaista vuotta! Tykkään edelleen superpaljon punaisen ja houndstooth kuosin yhdistelmästä ja tän asun osat toimii yhdessä mun mielestä vallan mainiosti. Parhaimmillaan tää kokonaisuus on tietty sitten, kun ei tarvitse päälle pukea enää talvitakkia (joka on kuvien ulkopuolella kyllä hengessä mukana!). Musta on selkeesti tullut aikuinen, koska mä laitan aina tarkenemisen nykyään etusijalle!

Denim + punainen + ruutubeliseri = 100%


Mikä on sun voimaväri ja turvaväri?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Apua rakastan sun tyyliä, pakko hankkia tommonen bleiseri kans! Näyttää sika hyvältä just noin 🙌🏼
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
ää voi kiitos! Tää bleiseri toimii asussa kuin asussa, niin voin vaan suositella 🤩
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,
Ihanan rento, mutta asiallinen asu! Mulla punainen ja pinkki on sellaisia, jotka tekevät mukavan olon päälle puettaessa ja nyt vaatekaappiin on luovinut myös sähkänsinistä kuin sinapinkeltaistakin 😃 mä ennustan tästä vuodesta värien vuotta itselleni ^^
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Värien vuosi kuullostaa hyvälle! Itseni tuntien, uskon kyllä että en kovin räväkäksi ryhdy haha😃 Mutta on onneksi punainenkin jo hyvä alku!
nouw.com/reettapelli
Hetta,
Heh, pakko varmaan itsekin allekirjoittaa mietteesi aikuistumisesta! Siinä missä "nuoriso" viilettää nilkat sekä polvet paljaina ja takki auki, tulee itse parhaimmillaan vedettyä ulkohousut päälle jo pelkästään kauppareissujakin varten.
hettaeveliina.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,

hehe sitä se teettää😀 No ei, oon myös tajunnut sen että sen lisäksi että se saa varmasti palelemaan (ja sairastumaan!! plus luin just artikkelin jossa sanottiin että jos akillesjänteensä tällä tavoin jäädyttää niin ei hyvä seuraa) niin se näyttää coolin sijaan tyhmälle! Staying warm is the new black.

nouw.com/reettapelli
Inga Mette,

LOVE that blazer!

www.ingamette.com
ReettaPelli
ReettaPelli,

thanks girl! Me too xx

nouw.com/reettapelli
emmapohjankoski
emmapohjankoski,
Hyvä postaus tykkään!!
nouw.com/emmapohjankoski
ReettaPelli
ReettaPelli,
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli