VIIMEINEN KESÄINEN ASUKOKONAISUUS

Nyt näyttää vähän pahasti siltä, että kesävaatteiden käyttäminen tänä syksynä on ohitse. Juurikuin pääsin antamaan mun vinkit miten kesävaatteita voi käyttää vielä syksyllä. Oslossa on satanut nyt ainakin viikon putkeen, eikä sille näy tälläkään viikolla loppua. Saa nähdä jääkö tää viimeiseksi kesäiseksi syysasuksi, vai tekeekö tää sää vielä täyskäännöksen parempaan. Muistelen että viime syyskuu oli Oslossa melkein parempi kuin mikään kesäkuukausi!

Jos nyt syksyllä oon ihastunut bleiserehin, niin toinen tyyli-ihastus on ehdottomasti paitapuserot yhdistettyinä farkkuihin! Parhaimmalta puserot näyttää joko solmittuna edestä tai farkkujen sisälle aseteltuina vyön kanssa. Haaveilen söpöstä vähän röyhelöisestä ja pilkullisesta yksilöstä, mutta ainakin vielä pärjään mun ruudullisilla ja raidallisilla paidoilla. Toivottavasti tässä ehtii vielä muutamaan otteeseen käyttämään tätä komboa, ennekuin on pakko siirtyä villapaitoihin ja takkeihin. Tää look on vaan niin mun mieleen! Rakastan vaaleiden mommy-farkkujen ja off-shoulder paidan yhdistelmää ja loafereiden ja revittyjen lahkeiden yhdistelmää.

En näe vielä syytä siihen että pitäisi siirtyä käyttämään täysin nilkkureita ja syyskenkiä. Oon aina ollut sitä mieltä että jalat tarkenee aina, kunhan yläpäässä on lämmintä päällä :--D


Ihanaa viikonalkua!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jeannays,
Ihan super ihana asu!<3
jeannays.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiiiitos<3 oon samaa mieltä ;--)
nouw.com/reettapelli
Milla,
Aivan ihana asu! Toi paita on super söpö <3
www.millat.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Tää paita on tän hetken lemppari ;---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli